Cime se bave na granicnim prelazima !!!

Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Cime se bave na granicnim prelazima !!!

Post by lex-lutor » 25 May 2012, 09:15

http://www.vecernji.hr/vijesti/na-grani ... nak-409633

Koliko je znam navedene predmete je po nasem zakonu zabranjeno nositi na javnom mjestu, nigdje ne pise da je zabranjeno posjedovanje, drugi clanak govori o pronalasku gumene palice ?? Ako se gumena palica smatra oruzijem sto je onda pajser ili dizalica koje takodjre drzimo u automobilima..

http://www.vecernji.hr/regije/zaboravio ... nak-413654
Nemoguće je Nemoguće

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Re: Cime se bave na granicnim prelazima !!!

Post by Mike_Torello » 25 May 2012, 11:36

zato onda u auto stavis dizalicu "krokodilku", i pola metra-metar cijevi za manipuliranje istom...
to je ok za imati u autu, gumeni pendrek nije...
=)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

sin
Skupnik
Skupnik

Post by sin » 25 May 2012, 12:19

Ili francuski ključ :mrgreen:
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!

PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by PUNISHER1987 » 25 May 2012, 17:26

Teleskopska palica i nož nisu baš standardna oprema jer su zabranjeni ali mene su zajebavali na prijelazu zbog one žice kojom možeš rezat sitnije grane i htjeli su mi napisat prekršajnu zbog hladnog oružja, otad ne nosim ništa osim francuskog ključa u autu!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.

sin
Skupnik
Skupnik

Post by sin » 25 May 2012, 18:29

Tebe su gnjavili na graničnom prijelazu, ali teoretski bi se to moglo nekome dogoditi i unutar RH. Ja recimo imam nevelik plac u Istri na koji idem par puta godišnje. Budući da se plac ne održava redovito, svaki puta kad dođem, imam tamo mini radnu akciju za koju obavezno nosim motorku, sjekiru-dvije, mačetu, motiku i sl. Zamisli situaciju da me plavci zaustave radi rutinske kontrole i traže me da pokažem dodatnu opremu. Ja otvorim prljažnik da ju pokažem, a tamo hrpa “hladnog oružja”. Šta bi rekli, da spremam genocid? Nema dvojbe, policija se mora poštivati, ali ovo što ti se dogodilo je čisto iživljavanje.
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!

PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by PUNISHER1987 » 25 May 2012, 19:16

Naravno da se policiju mora poštivat, ali ona kuja na graničnom prijelazu (neću imenovat kojem jer ne želim stvarat probleme nekome) je bila tako bezobrazna, tako ljuta, vjerojatno joj je falio neki k...c pa je mene našla pretresat i to još na očigled nekih carinika koji me poznaju, odnosila se prema meni kao da sam na most wanted listi, zamalo me nije u lisicama prevela na pretres, neka zahvali svom kolegi koji me je smirio i porazgovarao samnom jer sam joj mislio jebat sve po spisku. - ispričavam se zbog psovki i grubih riječi ali kad se toga sjetim digne mi se kosa na glavi.
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.

John Moses
Razvodnik
Razvodnik

Post by John Moses » 26 May 2012, 11:30

Bitno je napuniti kasu da se moze dalje krasti iz nje...a i kako je gadan sistem provjere ulaska u carinu (jedini uvjet imati dobru vezu) svakakav nedojebani sljam zavrsava tamo i provodi strogocu...ista stvar sa prometnom policijom,nista bolje.
Cast izuzecima ali i takvi ne budu dugo na kopanji nego ih se premjesti da ne smetaju na neko drugo mjesto.

D_Magnum
Razvodnik
Razvodnik

Post by D_Magnum » 28 May 2012, 12:18

http://www.amazon.de/Unitec-108Unitec-7 ... grid_i_0_0

Za ovo nemogu da kazne jer se radi o halatki koja pripada uz auto.
a i ako imas u vratima a ne u gepeku.

Kljuc ostaje kljuc, samo kad nekome glavu razbijes on prelazi u tupo oruzje :lol: :mrgreen: :twisted: :A03:

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 28 May 2012, 15:12

"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Post Reply