SD Josip Pleša, Garešnica (?)

Datumi okupljanja, neprofitne udruge vezane uz oružje, itd...
Post Reply
biro93g
Civil
Civil

SD Josip Pleša, Garešnica (?)

Post by biro93g » 25 May 2012, 19:38

Pošto ču se u skorije vrijeme napokon pošteno početi baviti nekim vidom streljaštva želim se malo raspitati o streljačkim klubovima u svojoj okolici. Znao sam i prije da u Garešnici djeluje (barem je djelovao, neznam sada kako stvari stoje) SD Josip Pleša i čak sam jednom bio tamo i malo smo pucali sa Slaviama 631 po onim metama (bio je dan udruga ili tako nešto u gradu) no nisam na netu ama baš ništa našao o njima, samo nekoliko biltena HSS. Neinteresiraju me brojevi telefona koji se nalaze na popisu klubova HSS, več me interesira dali je itko ikad bio u kontaktu s tim klubom? Znate na nekim natjecanjima čuli za njih ili ako je netko još najbolje bio u tom klubu...Nije da sam ljen da ja nebi otišao tamo i sam izvidio, nego sad mi je palo na pamet pa da provjerimo dali itko išta zna. I ima još jedan klub u okolici "ŠSD Hercegovac", isto pitanje i za njega. Hvala.

biro93g
Civil
Civil

Re: SD Josip Pleša, Garešnica (?)

Post by biro93g » 25 May 2012, 21:02

Ovaj ogroman broj postova ulijeva pouzdanje...

zdebat
Poručnik
Poručnik

Post by zdebat » 25 May 2012, 23:10

Strpi se malo.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 26 May 2012, 10:23

biro93g wrote:Ovaj ogroman broj postova ulijeva pouzdanje...
Stavis post u 19:30, a vec u 21h ocekujes hrpu odgovora, nije bas da imamo puno clanov iz tog kraja, ja bih ti rado dao odgovor ali ga ne znam, zato se strpi, da netko od clanova iz tog kraja ili sa znanjem o tome prvo vidi post a onda napise nesto ako zna, jer nije bas da si pitao kojeg kalibra je metak 9x19mm pa da ti odgovor moze dati bilo tko, pogotovo u roku sat i pol.... strpljen spasen.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

hacklordsniper
Desetnik
Desetnik

Post by hacklordsniper » 26 May 2012, 11:26

Čemu uopće čekati? Lijepo nazoveš ljude, odeš tamo, upoznaš se, vidiš je imaju što te zanima, itd... Barem sam ja tako
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!

Post Reply