Vojno streljivo
Vojno streljivo
Ima li netko informaciju gdje se moze kupiti i po kojoj cijeni military surplus streljivo 8x57 ili 7.62x54r?
Hvala
Hvala
Re: Vojno streljivo
Poslal si mu link za krivo streljivo. Čovjek traži streljivo za Monsin Nagant a ne za tandžaru.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

nije mu krivi link poslao... vidi sto je covjek trazio...BOXI wrote:Poslal si mu link za krivo streljivo. Čovjek traži streljivo za Monsin Nagant a ne za tandžaru.
zex wrote:Ima li netko informaciju gdje se moze kupiti i po kojoj cijeni military surplus streljivo 8x57 ili 7.62x54r?
Hvala
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Hvala na odgovorima. Ocito kod nas nema na prodaju neka veca kolicina kao u drugim zemljama
-
John Moses
- Razvodnik

Da malo hijacknem temu,mozda tko zna za military surplus 30-06 ili 7.62x63?
Ne moram ni napominjati da mi treba za streljanu dok je Grom preskup a selfloadom se ne bavim...
Ne moram ni napominjati da mi treba za streljanu dok je Grom preskup a selfloadom se ne bavim...
Kod nas nije tendencija da se vojska rješava viškova streljiva na način da se to prodaje civilima i to je loše, u situaciji gdje ima na tisuće tona korisnog streljiva koje će morat bit uništeno EU regulativom, što je jedan poseban nonsens al tako je zasad.zex wrote:Hvala na odgovorima. Ocito kod nas nema na prodaju neka veca kolicina kao u drugim zemljama
Neznam doduše jel se to gdje izvozi za van, al rekao bih da ne.