Llama XV 22lr
Llama XV 22lr
Zanima me jel ima ko kakvih iskustava sa ovim pištoljem.
Jel kvalitetan,pouzdan itd...
Pretražio sam forum,ali nigdje ništa o njemu barem ja nisam našao,pa ako ima ko kakvih iskustava...
Hvala!
Pretražio sam forum,ali nigdje ništa o njemu barem ja nisam našao,pa ako ima ko kakvih iskustava...
Hvala!
Vuk na vuka ni u toru neće,a kamo li brat na brata svoga...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Llama XV 22lr
Znam kolegu koji ima takvu Llamu ali .45ACP... koliko znam zadovoljan je
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
To ti je jako dobra pucalica... samo taj na slici izgleda malo zapušten i zlostavljan...Solider wrote:Zanima me jel ima ko kakvih iskustava sa ovim pištoljem.
Hvala!
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Veliš ovak bi trebal izgledatHawk wrote:To ti je jako dobra pucalica... samo taj na slici izgleda malo zapušten i zlostavljan...Solider wrote:Zanima me jel ima ko kakvih iskustava sa ovim pištoljem.
Hvala!
A znam da je glupa usporedba,ali koji bi vi rađe od ova dva...
Znači llama xv 22lr ili beretta 950b?
Oba dva su mi simpa,ali morat ću se za jednog odlućit...
Streljivo je za llamu naravno puno jeftinije...
Daj mi objasni kako si uspio strpat u isti koš ova dva pištolja između kojih se dvoumiš? Beretta je džepni pištolj u kalibru .25 acp, a ova llama je pištolj "normalnijih" dimenzija u kalibru .22 lr. Recimo da želiš jeftino pucati sa .22 lr. Kako se ova beretta tu uklapa kao drugo rješenje? Dvoumiš se između 2 pištolja koja su u različitim kalibrima i koja imaju drugačiju svrhu. Zato fino kaži najprije u kojem kalibru želiš pištolj pa se onda tu da raspravljati dalje... Oprosti ali ja ne vidim koja bi ti bila svrha imati ovu berettu ako je ne bi stalno nosio sa sobom. A za pretpostaviti je da nemaš dozvolu za DiN za samoobranu (možda se i varam-islobodno me ispravi).
Znam sve to, ali mi je beretta simpatična, a imam cz75 sa adapterom 22lr, pa sam mislio možda berettu, jer nemam ni jedan tako mali...
Zato sam gore naveo da znam da je glupa usporedba, ali da se dvoumim..
Zato sam gore naveo da znam da je glupa usporedba, ali da se dvoumim..
Da... lako se brunira ako je površina još glatka, ali bojin se da je tu korozija išla malo dublje, pa bi se nagriz moga viditi i nakon bruniranja...Solider wrote: Veliš ovak bi trebal izgledat![]()
Ma lako se da brunirat...![]()
Po slici ne mogu biti siguran... ali da se naslutiti da ipak ima dubljih tragova...
Koliko onda vrijedi po tvom mišeljenju odprilike?
Teško je to reći. Cijena je relativna stvar. Ovisi o punudi i potražnji, a i o tome koliko ga želiš. Prolistaj malo po oglasima...
Nezahvalno je kad neko ko nije direktno uključen konkretnu kupoprodaju, diskutira cijenu.
Nezahvalno je kad neko ko nije direktno uključen konkretnu kupoprodaju, diskutira cijenu.
Nema ih nigdje u oglasu za kupit,pa neznam niti koliko bi vrijedio...
Još ću si razmislit...
Hvala na pomoći...
Još ću si razmislit...
Hvala na pomoći...