Moj novi Bowie :)

Noževi, bajunete, mačevi, sjekire, mačete...
Post Reply
siniša
Desetnik
Desetnik

Moj novi Bowie :)

Post by siniša » 14 Jul 2012, 01:39

Evo da vam predstavim svog novog ljubimca...popularnog bowie-a. Pošto mi je fotoaparat u banani, i nisam u mogućnosti slike staviti na internet, stavit ću link na sliku koja se već nalazi na netu.

http://www.herbertz-messerclub.de/origi ... 106415.jpg

nož je isti ovakav i od istog proizvođača...kad budem u mogućnosti stavim slike od svog.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Re: Moj novi Bowie :)

Post by Mike_Torello » 14 Jul 2012, 11:05

Sjecam se kako sam kao klinac zagledao takav noz kod lokalnog posrednika, samo je imao drugaciji natpis... a bio je jos jedan, bolji uz njega, nesto tipa crocodile hunter =) noz ima izuzetno desku drsku, cini mi se od lijevanog metala, gus ili tako nesto...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

John Moses
Razvodnik
Razvodnik

Post by John Moses » 14 Jul 2012, 16:22

I nema full tang nego je upakiran u uvakvu drsku putem vijka.
Ima veliku tendenciju pucanja baš u dršci a plastika koja je na dršci s vremenom se raskleca.
Ne baš kvalitetan komad koliko god grubo zvučalo prema vlasniku,nije mi namjera pljuvati nego samo iznijeti činjenice.

siniša
Desetnik
Desetnik

Post by siniša » 14 Jul 2012, 17:05

mike, tako je..teška drška....a što se kvalitete tiče...ne znam za vaša iskustva...npr moj otac ima istog ovakvog bowia, samo ne piše proizvođač...uglavnom ima ga od 1991. godine...cijeli rat ga nosio i dan danas s njim radi sve što poželi...nikad pukao...i uvijek oštar...jbg..ja sam taj nož zavolio odmalena...sad sam si priuštio svoj vlastiti...a vrijeme će pokazat jel dobar ili loš :)

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 14 Jul 2012, 17:06

da znam, nakon nekog vremena postane sav škripav =( nakon sto sam ga uspio isprobati kod skolskog prijatelja, prestao mi se svidjati... a onaj crocodile hunter mi je bio tiha patnja =) u to vrijeme je u kinima bio crocodile dundee 1 pa ono, mos' si misliti popularnosti i zelje =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Post Reply