Koju optiku ili red dot na malokalibarsku pušku
Koju optiku ili red dot na malokalibarsku pušku
Pozdrav. Zanima me koju optiku ili red dot staviti na malokalibarsku pušku. Molim savjet.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Koju optiku ili red dot na malokalibarsku pušku
bilo kakvu solidnu optiku, MK nema trzaj i nema straha da ce ju razjebati...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Prijašnji vlasnik stavio tasco 4x20 a to smeće niš nevalja.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

o kojoj MK je rijec?
4x32, 6x32 pa na dalje... nisam mislio bas na te "igracke" =)
4x32, 6x32 pa na dalje... nisam mislio bas na te "igracke" =)
-
billy piton
- Pozornik

Mislim da bi sasvim odgovarala Bushnell Rimfire 3-9x32, nije skupa, a radi posao...
Ovo mi treba stići ovih dana: http://www.ebay.com/itm/230669679890?ss ... _729wt_905.
Namijenio sam je za baš za mk pušku.
Imao sam prije jednu optiku od istog proizvođača, i po mom mišljenju, njihove optike su s obzirom na cijenu, više nego zadovoljavajuće.
Namijenio sam je za baš za mk pušku.
Imao sam prije jednu optiku od istog proizvođača, i po mom mišljenju, njihove optike su s obzirom na cijenu, više nego zadovoljavajuće.
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
Guns control means shooting a tight group!
Ova s ebaya je krasna optika. Ova tasco koju ja imam nije ni za dječije igračke koliko je loša, preciznije sam pucao s običnim nišanom nego s optikom, upucaš je par hitaca i opet nosi tko zna gdje. Dali bi valjalo uzeti red dot?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

red dot ti je za "brzo hvatanje" meta, sa minimalnim ili nikakvim povecanjem, zelis li to? red dot nije optika u smislu "snajper" =)SL1982 wrote:Dali bi valjalo uzeti red dot?
Znam, ali na tih 70 m na koliko ja vidim je ja mislim ok. Znači predlažete da ipak kupim optiku?
-
John Moses
- Razvodnik

Kupi si Bauer siroko kutnu optiku sa crvenom tockom i imas dvije stvari u jednij.
Jedino sto je ta optika jednako skupa kao i puska (ako se radi o nekoj standardnoj MK),mada bi tako i trebalo biti.
Jedino sto je ta optika jednako skupa kao i puska (ako se radi o nekoj standardnoj MK),mada bi tako i trebalo biti.
A šata mislite o nekoj novoj tasco optici 3-9X32
Ja na svojoj MK imam Nikko Stirling Airking 3-9x42. Dolazi sa jednodijelnim nosačem i za cijenu po kojoj se prodaje optika mi je zakon. Jako dobar omjer uloženog i dobivenog. Pošto je namijenjena za jake zračnice nema straha da će se raštelati nakon nekoliko hitaca. S ovim tasco optikama nemam iskustva..
kolika je cijena toj optici Nikko Stirling Airking 3-9x42?
640 kn.SL1982 wrote:kolika je cijena toj optici Nikko Stirling Airking 3-9x42?
http://www.venatio.hr/airking-optika-ni ... ng-lov.php
Mislim da su oni glavni uvoznici za NS (nisam siguran) i da je kod njih najjeftinija.