Multitools
Re: Multitools
hahaha
ajd drago mi je da je tema aktivna, pokažite svoje alatljike!
meni su u petak HITNO zatrebala kliješta, pa sam uzeo neko kinesko klimavo smeće, sa svim alatima UNUTRA (znači otvori kliješta pa tek onda vadi alat), al je koštao 30 kuna i kliješta su se pokazala i više nego adekvatna, pa će ša držanej u ruksaku biti OK lol.
Nažalost, nemam 100€ za alat. još.
Al ubo me uoko victorinox...
ajd drago mi je da je tema aktivna, pokažite svoje alatljike!
meni su u petak HITNO zatrebala kliješta, pa sam uzeo neko kinesko klimavo smeće, sa svim alatima UNUTRA (znači otvori kliješta pa tek onda vadi alat), al je koštao 30 kuna i kliješta su se pokazala i više nego adekvatna, pa će ša držanej u ruksaku biti OK lol.
Nažalost, nemam 100€ za alat. još.
Al ubo me uoko victorinox...
Evo da se i ja malo pohvalim s svojim multialatom! Također posjedujem Leatherman Charge TTi cca 2 godine i prezadovoljan sam njime. Prije 15-ak godina sam nabvio Leatherman Tool i pukao mi je nož prije cca 3 godine. To sam slučajno spomenuo jednom prijatelju i on me pitao dali sam ga išao reklamirati. Nisam znao kako bi ga reklamirao kad nisam imao račun za njega niti sam znao kolika je garancija. Leatherman ima 25 godina garancije na svoje multialate pa sam nazvao firmu Dream Point iz Zagreba u Gračanima koja je zastupnik za Leathermana. Oni su mi rekli da nema problema za račun da samo donesem multialat i da će mi ga oni zamijeniti za takav isti, a ukoliko ga nebi imali za noviji model koji je u njegovom rangu. Otišao sam kod njih i vrlo ljubazne zaposlenice Dream Pointa su mi zamijenile Leatherman Tool za noviji model Leathermana. Nakon nekog kratkog vremena nije mi vrag dao mira jer su mi pokazale najbolji i najnoviji model Leathermana Charge TTi pa sam ga morao kupiti, a osim njega tu se našlo i par dodataka kao dodatne pločice s bitovima i produžetak za bitove u koji mogu ići i klasični šesterokutni bitovi.
Nemam ništa protiv Victorinoxa, i sam ih imam par komada, ali mi je Leatherman Charge TTi bio pristupačniji i naslijedio je tradiciju Leathermana nakon Leatherman Toola. btw nabavio sam Leatherman Tool za sitnu lovu u odličnom stanju, ali on stoji u ladici za uspomenu jer se više ne proizvode
Par Victorinoxa i još se par komada skriva po autu i ruksacima
Nemam ništa protiv Victorinoxa, i sam ih imam par komada, ali mi je Leatherman Charge TTi bio pristupačniji i naslijedio je tradiciju Leathermana nakon Leatherman Toola. btw nabavio sam Leatherman Tool za sitnu lovu u odličnom stanju, ali on stoji u ladici za uspomenu jer se više ne proizvode
Ajmeee........najveća kolekcija švicaraca koju sam vidio......zbilja si fan!
Ja imam samo dva....i vjerno služe......
Inače, imam Victorinoxov Spirit i stvarno sam zadovoljan, koštao je oko 500 kn, ima upotrbljive alate koji imaju pristup izvana, odličnu ergonomiju i super jaka kliješta sa ekstra osjetljivim vrhom.....jedino mu nedostaje pinceta...
Ja imam samo dva....i vjerno služe......
Inače, imam Victorinoxov Spirit i stvarno sam zadovoljan, koštao je oko 500 kn, ima upotrbljive alate koji imaju pristup izvana, odličnu ergonomiju i super jaka kliješta sa ekstra osjetljivim vrhom.....jedino mu nedostaje pinceta...
Homo sum: humani nihil a me alienum puto!
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Netko je spominjao Gerbera na pocetku. Imam jednog made in USA
i ne bih ga preporucio. Rezao sam neku zicu i klijesta su pukla ko staklo!
i ne bih ga preporucio. Rezao sam neku zicu i klijesta su pukla ko staklo!
Head in the City. Hearth in the Field.
LEATHERMAN je zakon, sve ostalo je SROT ili kineske kopije neceg slicnog, Kosta ali i vrijedi svaku paru...
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Kupit cu si jednog,naravno prilozit cu koju slicicu!
Head in the City. Hearth in the Field.
Potpisujemlex-lutor wrote:LEATHERMAN je zakon, sve ostalo je SROT ili kineske kopije neceg slicnog, Kosta ali i vrijedi svaku paru...
Imas na ebay-u cesto vrlo povoljno kupiti leathermana. i novih i rabljenih. moj TTi je s davanjima (kupljen u USA) bio oko 100 eur, a kod nas je oko 1.200 kn.Woolf Blaser wrote:Kupit cu si jednog,naravno prilozit cu koju slicicu!
Woolf Blaser
- Natporučnik