diana 48 70 m
Moderator: karabalic
diana 48 70 m
evo uspio malo danas propucati po konzervama
pa da se malo pohvalim
pa da se malo pohvalim
- Attachments
-
- konzerva 70m.jpg (41.89 KiB) Viewed 983 times
Re: diana 48 70 m
"priručna streljana" i nasljednica
- Attachments
-
- 70 m.jpg (82.58 KiB) Viewed 979 times
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

jel to 5,5? nije lose nije lose =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Najs, ajde napisi vise o pusci, optici...ivo wrote:evo uspio malo danas propucati po konzervama
pa da se malo pohvalim
Eto barem smo mi susjedi, trebali bi se naci na "kavi"
btw. i ja sam danas osposobio streliste. Bit ce vise o tome...
cal 4.5 , sad trenutno koristim jsb exact , prije dianu hp ali mi je ipak bolja grupacija s jsb-om
optika je po meni savršenstvo bez mane
hawke 6-18x44 airmax sr12 , to mi je bio san i zbog nje sam prodao shadowicu
inace ja sam za da se nađemo negdje na nekom roštilju pa da raspalimo po konzervama i sličom
htio bi probati razne zračnice pa onda da znam cijeniti ono kaj imam ili nemam , pa da težimo savršenstvu
stranica optikehttp://www.hawkeoptics.com/
pozdrav
optika je po meni savršenstvo bez mane
hawke 6-18x44 airmax sr12 , to mi je bio san i zbog nje sam prodao shadowicu
inace ja sam za da se nađemo negdje na nekom roštilju pa da raspalimo po konzervama i sličom
htio bi probati razne zračnice pa onda da znam cijeniti ono kaj imam ili nemam , pa da težimo savršenstvu
stranica optikehttp://www.hawkeoptics.com/
pozdrav
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

kupio sam si JSB Exact sada ali nisam imao vremena (a i vjetar stalno) isprobati grupiranje u odnosu na Dianu High Power (ne mjesati sa Diana Magnum, to su razlicita streljiva, high power je duza i teza diabola, Magnum je slicniji Exactu ili Premieru), meni je Domjankovic nudio Hawke Airmax optiku ali cini mi se da kosta negdje oko 2000kn... sad sam narucio Leapers 6-24x50TS-Illuminated-mil-dot i jednodjelni nosac za isti... a jos jedan jednodjelni HAWKE nosac sam narucio sastrane... tako da imam po jedan za svaku optiku... M76 ce zadrzati one dvodjelne nosace... kakvu koncanicu imas na toj optici? posto je to dosta dugacka optika imas li problema sa punjenjem? (meni je to problem i bez optike na sidelever puskama)
mene je optika koštala 1300 kn s poštom i jednodjelnim nosačem s 4 jaka šarafa i 12 cm dužine , pokriva cijelu šinu od puške , a šaraf stoper nije tup nego šilajt na vrhu tak da ti se zabije u šinu , kaj se tiče punjenja ostalo mi je 2-3 cm za to ali ni više ti ni netreba kad se navikneš , puška bi bila presavršena da ima bubnjić s više metaka
kaj se tiče končanice evo ti slika "borića"
- Attachments
-
- specialrets.gif (1.84 KiB) Viewed 951 times
- Knife_maniac
- Satnik

Znas da na tu pusku mozes namontirati nozice ?

Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
da znam , orginal košta 700 kn , a na webu sam nasel za 28 funti , ali onda to zbilja više nije zračnica , makar je dosta teška mislim da sad s optikom ima oko 4,5 kg , deset metaka ispucano iz ruke stojeci stav i cijev počne kružiti kao ringišpil
pozdrav,Mike_Torello wrote:kupio sam si JSB Exact sada ali nisam imao vremena (a i vjetar stalno) isprobati grupiranje u odnosu na Dianu High Power (ne mjesati sa Diana Magnum, to su razlicita streljiva, high power je duza i teza diabola, Magnum je slicniji Exactu ili Premieru), meni je Domjankovic nudio Hawke Airmax optiku ali cini mi se da kosta negdje oko 2000kn... sad sam narucio Leapers 6-24x50TS-Illuminated-mil-dot i jednodjelni nosac za isti... a jos jedan jednodjelni HAWKE nosac sam narucio sastrane... tako da imam po jedan za svaku optiku... M76 ce zadrzati one dvodjelne nosace... kakvu koncanicu imas na toj optici? posto je to dosta dugacka optika imas li problema sa punjenjem? (meni je to problem i bez optike na sidelever puskama)
Mozes li mi reci gdje si narucio leapers i ako je u medjuvremenu stiglo kolika je bila cijena + postarina + carina + pdv... i kako to ide
Hvala
I might bite, if you are not polite!
Pozdrav,ivo wrote:mene je optika koštala 1300 kn s poštom i jednodjelnim nosačem s 4 jaka šarafa i 12 cm dužine , pokriva cijelu šinu od puške , a šaraf stoper nije tup nego šilajt na vrhu tak da ti se zabije u šinu , kaj se tiče punjenja ostalo mi je 2-3 cm za to ali ni više ti ni netreba kad se navikneš , puška bi bila presavršena da ima bubnjić s više metaka
molim te mozes li nabaciti koju fotkicu bocno gdje se vidi malo bolje koliko puske prekrije optika, jer ja imam 54 Airkinga 5,5 i malo sam u dilemi za neke duze optike jer nebih volio da mi stvara problem za punjenje, a opet kako je 54 Airking "recoilless" nebih volio da me optika opi7di u oko jer se cilindar giba oko 1,5 - 2cm naprijed - nazad bas zbog toga "antirecoill-a" ili po naški ublažavanja trzaja.
A i ova tvoja koncanica ili "boric" kako ti kazes mi izgleda malo komplicirano u odnosu na mil-dot, kako funkcioniraju ove tvoje oznake na "boricu" ? ako mozes malo pojasniti.
Hvala
I might bite, if you are not polite!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

nazalost propalo je, ne isporucuju u RH =(dobermann wrote:pozdrav, Mozes li mi reci gdje si narucio leapers i ako je u medjuvremenu stiglo kolika je bila cijena + postarina + carina + pdv... i kako to ide
Hvala
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Lovac Trgovina za JSB (56kn)... i DHP ako imaju (63-68kn), ako ne DHP onda u Monster Rbs ali malo skuplje (75kn)
pakovanja po 500kom naravno
sad imam 1,5 pak. JSB i 2,5 pak. DHP =) 3 pak. GECO, i puno sarenog =)
pakovanja po 500kom naravno
sad imam 1,5 pak. JSB i 2,5 pak. DHP =) 3 pak. GECO, i puno sarenog =)