Policija u NY
Policija u NY
Mozda ste i vidjeli ovaj video, pas je krenuo na policajca, ovaj je izvukao pistolj i upucao ga, pas je prezivio.
Osobno smatram primjerena reakcija policajca, ne vidim kako bi ga mogao drukcije zaustaviti psa.
http://www.youtube.com/watch?v=a04DbUaSEHU
Zanima me sto bi bilo kad bi se neki nas policajac nasao u ovakvoj situaciji?
Mogu samo zamislit reakciju javnosti te pogotovo "ljubitelja zivotinja" koji nisu nikad ugazili izvan asfalta!
Osobno smatram primjerena reakcija policajca, ne vidim kako bi ga mogao drukcije zaustaviti psa.
http://www.youtube.com/watch?v=a04DbUaSEHU
Zanima me sto bi bilo kad bi se neki nas policajac nasao u ovakvoj situaciji?
Mogu samo zamislit reakciju javnosti te pogotovo "ljubitelja zivotinja" koji nisu nikad ugazili izvan asfalta!
Re: Policija u NY
Kod nas je sve nakaradno pa zasto mislis da bi ovo moglo biti drugacije. Po meni bi odavno trebalo neke zakone promjeniti npr..
- nepovredivost doma i posjeda / nasilan ulaz = dozvoljena eleiminacija prijetnje svim sredstvima bez obzira na posljedice po nasilnika
- pokusaj pljacke ili razbojstva u bilo kom obliku = isto kao gore
- napad divlje ili domace zivotinje = isto kao gore
- itd...itd...
Vidis da po zadnjem zakonu NE SMIJES oruzije uciniti vidljivm na javnom mjestu, znaci palicu za golf mogu a sportski pistolj ne mogu i jedno i drugo moze zadati smrtonosne rane ako se lose upotrijebi....
Ukoliko zateknes provalinka u svom domu onda ga najprije moras "propitati" , dobro vecer, sto trebate u mojoj kuci, imate li mozda noz ili pistolj ..itd....
- nepovredivost doma i posjeda / nasilan ulaz = dozvoljena eleiminacija prijetnje svim sredstvima bez obzira na posljedice po nasilnika
- pokusaj pljacke ili razbojstva u bilo kom obliku = isto kao gore
- napad divlje ili domace zivotinje = isto kao gore
- itd...itd...
Vidis da po zadnjem zakonu NE SMIJES oruzije uciniti vidljivm na javnom mjestu, znaci palicu za golf mogu a sportski pistolj ne mogu i jedno i drugo moze zadati smrtonosne rane ako se lose upotrijebi....
Ukoliko zateknes provalinka u svom domu onda ga najprije moras "propitati" , dobro vecer, sto trebate u mojoj kuci, imate li mozda noz ili pistolj ..itd....
Nemoguće je Nemoguće
Počinitelja krivičnog dijela iz ljubavi,..... treba po pravilu blaže kazniti!! 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
-
mariokukic
- Pozornik

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

samo je jedan metak opalio... ne dva... vlasnik psa nije ubijen nego ima napad, policija mu je dosla pomoci... a pas ga stiti... no ako su zbilja imali sprej, mogli su drugacije to odreagirati, no bilo kako bilo, pas je ziv i oporavlja se...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Spray - Kazes,
Imao samo do nedavno SAR-planinca od > 70 Kg, pa sad ti kemijaj sa sprejevima kada ta zvijer krene prema tebi !!!
Imao samo do nedavno SAR-planinca od > 70 Kg, pa sad ti kemijaj sa sprejevima kada ta zvijer krene prema tebi !!!
Nemoguće je Nemoguće
Na tu temu je i ovaj članak sa portala 24 sata: http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/ ... buh-279063lex-lutor wrote:Ukoliko zateknes provalinka u svom domu onda ga najprije moras "propitati" , dobro vecer, sto trebate u mojoj kuci, imate li mozda noz ili pistolj ..itd....
Posebno mi je zanimljiv jedan od komentara na taj članak, inače policajca:
''Prije više godina, hvatao sam tipa (do tada je imao oko 140 utvrđenih kaznenih djela na grbači), koji je provalio u kafić. Kad je shvatio da neće uspjeti pobjeći, okrenio se i iz torbe počeo izvlačiti veći lovački nož. Nije ga stigao izvući, baš sam bio u naletu i "na pravoj nozi". Ishod svega je bio da je prijavljen i tužen za tešku krađu provaljivanjem, dok za pokušaj napada na policijskog službenika nije čak ni podignut optužni prijedlog, uz obrazloženje da se ne može znati što je bila njegova namjera niti tvrditi da je on izvlačio nož u svrhu napada. Trebao sam malo pričekati, pretpostavljam, da vidim što mu je, ustvari, bila namjera. Možda je samo iznenada ogladnio pa htio narezati kulena i kobase malo... Eto, toliko o tome što će se dogoditi ovome. U najboljem slučaju, dobit će par mjeseci, ostalo na uvjet, što se tiče napada na policajca....''
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
Guns control means shooting a tight group!
To ti je samo dokaz onoga sto svi pricaju....Sve drzave imaju kriminalce i mafiju, no u Rvatskoj kriminalci i mafija imaju svoju drzavu !
TOCKA .....
TOCKA .....
Nemoguće je Nemoguće
Ma Lex... ti to vidiš crnje nego što je...lex-lutor wrote:To ti je samo dokaz onoga sto svi pricaju....Sve drzave imaju kriminalce i mafiju, no u Rvatskoj kriminalci i mafija imaju svoju drzavu !
TOCKA .....
a što je s nama koji smo se borili za ovu državu a nismo kriminalci...???
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Postavio si odlicno pitanje na koje znas odgovor isto kao i ja.....za to vrijeme dok su neki bili na frontu sa glavom u torbi, ovi drugi su zaradjivali svoj " prvi " MILION....maraka, dolara, franka itd....Hawk wrote: Ma Lex... ti to vidiš crnje nego što je...
a što je s nama koji smo se borili za ovu državu a nismo kriminalci...???
Nemoguće je Nemoguće