Čišćenje cijevi
- hacklordsniper
- Desetnik

Re: Čišćenje cijevi
Ma oruzje se posuduje, evo i dokaza, osoba X sa mojim Varmintom 
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

To nije posuđivanje, to je isprobavanje =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- hacklordsniper
- Desetnik

Testiranje se održalo u tajnosti da bi maestro na sliki mogao u miru svirati i ocjeniti VarmintaSpinnaker wrote:hacklordsniper mogao si se javiti kad si isao dolje
Dolazim iduci vikend, vjerojatno i Mike (tako je nesto rekao) i moza jos pokoji član foruma.
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Promjenili su mi raspored, ipak ovaj tjedan nisam u ZG, dolazim tek u nedelju cini mi se... vidjet cu kad dobijem novi raspored u cetvrtak, onda cu znati nesto vise...
Eto mene opet 
Gdje kupiti Roblu Solo? Gledao sam na stranici Lovca i nisam našao.
- hacklordsniper
- Desetnik

- hacklordsniper
- Desetnik

Hopes, ima ga u našim trgovinamaAgramer wrote:Hvala!
A što bi iz domaćih dućana moglo zamijenit Roblu? Ako nešto može?
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
- hacklordsniper
- Desetnik

To je ulje, ovako ti izgleda solvent http://i175.photobucket.com/albums/w135/pixdb/9_lg.jpg
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
Lovac je ima u ponudi i skoro svi dućani koji u njega uzimaju.Agramer wrote:Eto mene opet
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

http://www.korozija.hr/proizvodi4.aspx
jel netko isprobao i zna stogod o ovim proizvodima? Stari me udavi...
nije mi baš najjasnije kako se čisti sa time...kakvih faking 50mm unutra pa 25mm nazad?Mike_Torello wrote:http://www.korozija.hr/proizvodi4.aspx
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

dva koraka naprijed, jedan korak nazad
(korak = 25mm)
(korak = 25mm)
Iskreno??
Rijetko kad čistim cijev na HS-u!! Nekada davno čistio sam nakon svakog pucanja, pa nakon svakog drugog...sada?? mislim da čistim cijev jednom do dva puta godišnje!! ČZ 75 malo češće, hehehe!
Zašto tako? pa ne da mi se toliko ribat po pištolju! do sada nisam našao nikakva oštećenja na cijevima, ok, ČZ 75 ima malo oštećenja ali takva je i kupljena no svejedno je savršeno precizna! Cijev na HS je besprijekorna, kao i prvog dana!
Rijetko kad čistim cijev na HS-u!! Nekada davno čistio sam nakon svakog pucanja, pa nakon svakog drugog...sada?? mislim da čistim cijev jednom do dva puta godišnje!! ČZ 75 malo češće, hehehe!
Zašto tako? pa ne da mi se toliko ribat po pištolju! do sada nisam našao nikakva oštećenja na cijevima, ok, ČZ 75 ima malo oštećenja ali takva je i kupljena no svejedno je savršeno precizna! Cijev na HS je besprijekorna, kao i prvog dana!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
-
Gaston Glock
- Pozornik

Pozdrav,
podjelit cu svoje iskustvo vezano za Ballistol i Brunox. Naime bavim se sportsko-rekreativnim streljastvom, posjedujem Glock19, i nedavno sam uradio jedan mali test:
U 3 case, sa po 3ml obicne vode iz cesme, sam ubacio u svaku po 8 eksera iz iste serije. U jednu casu sam ubacio eksere koje sam prethodno naprskao ballistolom (postupak je bio da su ekseri ostavljeni par minuta, te blago utrljani papirnim ubrusom da se pokupi visak masnoce), u drugu casu istim postupkom tretirani ekseri sa Brunox-om, i treca casa je bila kontrola, ekseri nisu bili tretirani nicim:
Nakon sat vremena, u kontrolnoj casi se pojavila zuta obojenost vode, ekseri su poceli da hrdjaju, u casi sa balistolom takodje pocela se javljati zuckasta prebojenost vode i eksera od hrdje, a u casi sa brunox ekserima je voda ostala cista kao i na pocetku, slika br1:
http://i47.tinypic.com/2cpwb3t.jpg

Nakon otprilike 1 dan, isti test pokazuje slicne rezultate, hrdja u kontrolnoj grupi i u grupi sa Ballistolom, a u grupi sa Brunox-om, nimalo hrdje! Slika 2:
http://i45.tinypic.com/veot35.jpg

Napominjem, ekseri nisu utopljeni u Balistol ili Brunox, vec u obicnu vodu (3 ml vode), a prethodno su bili naprskani Ballistol/Brnox-om i posuseni kuhinjskim papirom.
Mislim da test ocito pokazuje koje ulje pruza bolju zastitu....
Do sada sam korisio samo Ballistol, koji je svuda po internetu hvaljen kao najbolji, ali nakon ovog testa prelazim na Brunox.... a ima i ljepsi miris
(I jeftiniji je za 50%)
podjelit cu svoje iskustvo vezano za Ballistol i Brunox. Naime bavim se sportsko-rekreativnim streljastvom, posjedujem Glock19, i nedavno sam uradio jedan mali test:
U 3 case, sa po 3ml obicne vode iz cesme, sam ubacio u svaku po 8 eksera iz iste serije. U jednu casu sam ubacio eksere koje sam prethodno naprskao ballistolom (postupak je bio da su ekseri ostavljeni par minuta, te blago utrljani papirnim ubrusom da se pokupi visak masnoce), u drugu casu istim postupkom tretirani ekseri sa Brunox-om, i treca casa je bila kontrola, ekseri nisu bili tretirani nicim:
Nakon sat vremena, u kontrolnoj casi se pojavila zuta obojenost vode, ekseri su poceli da hrdjaju, u casi sa balistolom takodje pocela se javljati zuckasta prebojenost vode i eksera od hrdje, a u casi sa brunox ekserima je voda ostala cista kao i na pocetku, slika br1:
http://i47.tinypic.com/2cpwb3t.jpg

Nakon otprilike 1 dan, isti test pokazuje slicne rezultate, hrdja u kontrolnoj grupi i u grupi sa Ballistolom, a u grupi sa Brunox-om, nimalo hrdje! Slika 2:
http://i45.tinypic.com/veot35.jpg

Napominjem, ekseri nisu utopljeni u Balistol ili Brunox, vec u obicnu vodu (3 ml vode), a prethodno su bili naprskani Ballistol/Brnox-om i posuseni kuhinjskim papirom.
Mislim da test ocito pokazuje koje ulje pruza bolju zastitu....
Do sada sam korisio samo Ballistol, koji je svuda po internetu hvaljen kao najbolji, ali nakon ovog testa prelazim na Brunox.... a ima i ljepsi miris