NABAVNA DOZVOLA
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: NABAVNA DOZVOLA
jesi li kao mali pišao u krevet i tako tome slično
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Kontrola vida, kontrola tlaka, "psiho-test" od 15min., razgovor sa psihologom uz pitanja tipa "...jeste li kada bili u nesvesti...bolovali od kakvih duševnih bolesti....možda netko u obitelji..." i sl. ma....sve ko za vozački (kaj se tiće produženja dozvole za držanje) + 460,00kn i to je to. Samnom je išla i moja kćer na pregled za upis u srednju školu i ona je imala više pregleda za obavit od mene a manje je platila (oko 250.00kn).
Pregled sam obavil u Šarengradskoj.
Pregled sam obavil u Šarengradskoj.
Prije nego odeš na liječnički u dom zdravlja, od svog liječnika opće prakse moraš dobiti uvjerenje da si zdrav tj. da ne boluješ od psihičkih i kroničnih bolesti. Bez toga nećeš dobiti uvjerenje.
Ako si iz Zg, po mojim saznanjima najpovoljnije ti je pregled obaviti u MUP-ovom domu zdravlja u Šarengradskoj. Mislim da je cijena pregleda 350,00 Kn.
Ako si iz Zg, po mojim saznanjima najpovoljnije ti je pregled obaviti u MUP-ovom domu zdravlja u Šarengradskoj. Mislim da je cijena pregleda 350,00 Kn.
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
evo danas nakon 7 sati raznoraznih čekanja i navlačenja, dobio sam liječničko uvjerenje da sam sposoban. 
malo sam se bojao onog psihotesta ali sad dok gledam nije mi jasno kako to može netko pasti (?!)
no da, odem u svoju PU, i predam uvjerenje i sad treba čekat par dana dok napišu nabavnu
malo sam se bojao onog psihotesta ali sad dok gledam nije mi jasno kako to može netko pasti (?!)
no da, odem u svoju PU, i predam uvjerenje i sad treba čekat par dana dok napišu nabavnu
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

- istra champion
- Cinker - bojna

Brzo si nabavio MUP-ov bivši pištolj. Je penzić upa u dugove iliHackerivs wrote:saga je sretno završila
SCORE:278 COMPETITION/186MEDAL; 105 GOLD 57 SILVER 24 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
nije MUP-ov, nego SOA-in, a prodao mi ga je tetak. a on je kao neki veliki pacifist i ne voli oružje 
I ja sam pacifista

Srce kucaj, puško pucaj...
predao sam još jedan zahtjev za nabavnu... pa još dok vrijedi terenska da popunim oružni list.. 
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

ma čuj kad terenska vrijedi 6 mjeseci?
mogao bi se kasnije sjetit nešto kupovat, pa onda opet ista procedura i susjedi moraju sve znati.
ovako ne znam šta ću kupit, volio bi xdm iako sumnjam da ću skupit novce, a ako ništa na njuškalu su počeli "tetke" poklanjati.
mogao bi se kasnije sjetit nešto kupovat, pa onda opet ista procedura i susjedi moraju sve znati.
ovako ne znam šta ću kupit, volio bi xdm iako sumnjam da ću skupit novce, a ako ništa na njuškalu su počeli "tetke" poklanjati.
Kolko vidim to je dozvola samo za držanje, znači da ga praktički možeš doma samo držat u sefu i to je to, u protivnom kršiš zakon, a i ne možeš na streljanu jer nemaš za nošenje, dal sam u pravu ili se ipak može na streljanu sa dozvolom za samo držanje?
naravno da se smije, u odgovarajućim zaključanim navlakama ili kovčezima, sukladno zakonu o oružjunino81 wrote:Kolko vidim to je dozvola samo za držanje, znači da ga praktički možeš doma samo držat u sefu i to je to, u protivnom kršiš zakon, a i ne možeš na streljanu jer nemaš za nošenje, dal sam u pravu ili se ipak može na streljanu sa dozvolom za samo držanje?
Sad koliko je teoretski moguće izvući dozvolu za nošenje da ti je život u opasnosti ako si bio fizički napadnut od strane xx osoba koje su te strpale tri mjeseca na intenzivnu?
Sokolski, ako u zahtijevu navedeš da si već bija fizički napadnut, pogotovo 3 mj intenzivne, oružje sigurno nećeš dobiti.Sokolski wrote:Sad koliko je teoretski moguće izvući dozvolu za nošenje da ti je život u opasnosti ako si bio fizički napadnut od strane xx osoba koje su te strpale tri mjeseca na intenzivnu?
Ovo bi se smatralo da nabavljaš oružje za osvetu.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.