CROSMAN Quest 1000X
Moderator: karabalic
Re: CROSMAN Quest 1000X
Bog hosovac,
Ja sam ju kupio u kalibru 0,22(5,5 mm).Dobro lupa samo su mi nišani malo u kurcu,jer ima one plastične.Inače puška je
izvorno američka,ali na ovoj(iz rbs-a je),piše Made in China.
EDIT BY CABDRIVER: Žuti karton! Nema spominjanja učinkovitosti zračnog oružja protiv mačaka, susjedovog psa, kumove punice ili bilo čega što ne spada u lovni fond i odstrijel se vrši u lovištu! Čak ni u šali! Obratite pažnju ljudi!
Ja sam ju kupio u kalibru 0,22(5,5 mm).Dobro lupa samo su mi nišani malo u kurcu,jer ima one plastične.Inače puška je
izvorno američka,ali na ovoj(iz rbs-a je),piše Made in China.
EDIT BY CABDRIVER: Žuti karton! Nema spominjanja učinkovitosti zračnog oružja protiv mačaka, susjedovog psa, kumove punice ili bilo čega što ne spada u lovni fond i odstrijel se vrši u lovištu! Čak ni u šali! Obratite pažnju ljudi!
Da Crosman je Americka firma ali prebacili su proizvodnju u Kinu, neznam sada dali kvaliteta radi toga trpi ista.
- Original_G
- Cinker - bojna

Imam Phantom 4,5mm, oko godinu dana, i super zadovoljan, malo jače lupa i plastični nišani su u k... ali to se ispravi optikom... isto je made in china, nisam našel nedostatke u izradi (obradi), za tu cijenu za zadovoljan...
Sa Crosman Destroyer na 80m buši piksu od deodorana ili staklenu flašu....
Sa Crosman Destroyer na 80m buši piksu od deodorana ili staklenu flašu....
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

sta si me vidio u predvorju? =) heheheDok! wrote:ali sad dolazi Mike pa baš čul....!!
osobno sam drzao Quest 1000 u rukama i nisam ni najmanje odusevljen izgledom, povrsinskom obradom niti preciznoscu proizvodnje...
no gledao s druge strane, ako je prvi uvjet snaga i cijena, a tek onda sve drugo onda je ta puska BEST BUY... ako trazis ugladjenost, preciznost izrade, kvalitetne materijale... trazi negdje drugdje!
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Original_G
- Cinker - bojna

evo nije crosman HW ili nekaj sličnoga ali je zadovoljavajuće imal sam prilike držati u rukama i druge puno bolje i finije zračne puške, ali 3,5 k kn i više dajem samo za vatreno oružje, za zračno oružje mi je ovo ludilo, na 20 m stavljam sve u krug 5 cm i to mi je dovoljno
a nisam se našpranjil još na ništ
grupa na toj udaljenosti (80m) je formata A4, dezić sam pogodil s 3 od 10 metaka a flašu s prvim i ukupno 4 od 10 ... s naslona stoječki, iz ruke je malo teže jer je dosta teška puška i još je ispimpana
grupa na toj udaljenosti (80m) je formata A4, dezić sam pogodil s 3 od 10 metaka a flašu s prvim i ukupno 4 od 10 ... s naslona stoječki, iz ruke je malo teže jer je dosta teška puška i još je ispimpana
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

kad bi se clanovi mjerili sa vremenom provedenim na forumu ja bi uvjerljivo vodio =) cim dodjem kuci ulogiram se i ostaje tako dok ne idem spavati, a nekad kad imam kakav downoad onda i prenoci ulogiran... s posla nekad cesce nekad rjedje skicnem sta ima, ako mi je neka tema koju "ocekujem" onda i procitam ako nije onda doma =)Dok! wrote:Prije bi se moglo reči nanjušio!!!sta si me vidio u predvorju? =) hehehe![]()
Ti si kaj Joža Broz "bogati "uvijek tu !! (naše prokletstvo)!!
drzim vas na oku =)
...
Dok bil sam još tolike mlad,
Da pameti nisam imeo ni male.
Da s kamenem aute h šajbu sam gaðal.
Da s čista hlača po njive sam tekal,
I ludske črješnje sam žrl.
I denes mi veli mati:
Glej koliki bik si!
Ke si h životu dozdej napravil?
Da nije nas bile, za grabu bi spal
I suhe granje bi žrl.
Dok bil sam još tolike mlad,
Da pameti nisam imeo ni male.
Da s kamenem aute h šajbu sam gaðal.
Da s čista hlača po njive sam tekal,
I ludske črješnje sam žrl.
I denes mi veli mati:
Glej koliki bik si!
Ke si h životu dozdej napravil?
Da nije nas bile, za grabu bi spal
I suhe granje bi žrl.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

radi se i na tome bez brige... ako sam ulogiran na forum ne znaci da stalno sjedim pred kompom =)Dok! wrote:Ponekad... a s poštovanjem ipak si ti puno mađi trebao bi se ulogirati negdje...drugdje ..???!!!cim dodjem kuci ulogiram se i ostaje tako dok ne idem spavati, a nekad kad imam kakav downoad onda i prenoci ulogiran... s posla nekad cesce nekad rjedje
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

iskusnjara? =)