slikica
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: dvi slikice
ma i meni je prije bio ruzan, sad sam se vec navikao, al je dobro oruzje, a da ga ne volim vidjeti u tudjim rukama to stoji =)zmenk wrote:
meni osobno jako gadnog oruzja vizuelno a i nevolin ga vidit bas
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: slikica
mislis samo na vrh, ne ovako do kraja?JoZ@ wrote:vidim da ima orginal prigusivac ak ga zasarafis na vrh cjevi (ne ovak kak je sad) dobis jace prigusenje
pa i dalje moze biti, pucas u tintatu =) ako pogadjas 20x20cm na 120m sto nebi mogao nekoga na 10-20m u tisini tresnuti u oko i dovidjenja.i da dobar je za tihu likvidaciju
i bil je dobar u ona vremena kad se pancirke nisu nosile (nije ih bilo za svakog)
to je toliko OK za to oruzje i taj kalibar da mi je na rubu granice "čista sreća vs. sajns fikšn" =) IZ KOJEG POKUSAJA? =)na oko 120m pogodil sam prozor 20x20cm sa naslona (sa prigusivacem)
jel to OK za to oruzje
ako je i streljivo bilo subsonicno, znaci slabije punjenje i sporije zrno, pogodak tako malog kalibra i k tome jos subsonic (ne sjecam se sada jeli 7,65 subsonic po defaultu ali mislim da nije) na udaljenosti od 120m i to jos s prigusivacem je... ma na rubu sam da to svrstam u urbanu legendu poput one kad je "zapovjednik luckog sa 150m tetejcem ubio srnjaka na livadi", mislim da shvacas zasto sam tako skeptican, jer ima ljudi koji na 100m nemogu pogoditi grudnu metu sa K98/M48 (koja naravno ima ispravne nisane), nemoj sto zamjeriti ali takve stvari tesko povjerujem dok se osobno ne uvjerim =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Kad smo kod vještine gađanja: svojedobno sam iz MK berette s kratkom cijevi pogodio galeba na 100 metara. Namrtvo.
Sa kalašom sam u vojsci na 300 m sa naslonom pogađao 12 meta od 12 (KOPS, one koje padnu kada ih pogodiš).
Iz MK revolvera sam patronu cal 12 kotrljao po 50 m.
Ovo nisu lovačke priče.
Sa kalašom sam u vojsci na 300 m sa naslonom pogađao 12 meta od 12 (KOPS, one koje padnu kada ih pogodiš).
Iz MK revolvera sam patronu cal 12 kotrljao po 50 m.
Ovo nisu lovačke priče.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
I ja sam pucao iz berette i drulova, ali i iz S&W m17 .22.LR, 6 " cijev. 
Je, starija verzija, jako precizan, a vidio sam i onog s prigušom, imala je jedna spec postrojba kod mene. 
Zar niste imali nekog puškara da to napravi? I meni je na Drulovu pukla igla, ali to je zbog rubnog paljenja, pa ako škljocaš na prazno, igla sigurno pukne. Ali sam imao odličnog puškara koji je to sredio. A imam ga i danas 
Ja nisam nikoga pitao, samo sam dao popraviti.

Odmakli smo se od teme