OTVORENA LIGA S.K. "PROTECT", VK PIŠTOLJ, VK REVOLVER
Moderator: Original_G
Re: OTVORENA LIGA S.K. "PROTECT", VK PIŠTOLJ, VK REVOLVER
@lex-lutor,
zadnji rov je na 200m točno. Ulazi se sa lijeve bočne strane, kroz šumarak ima staza do ulaza u rov a postoji i 16 nosača meta. Jedino treba složit od letava odgovarajući okvir jer je to drugačiji sistem od ovog na 100m, malo je širi - cca 100cm.
Pozz
zadnji rov je na 200m točno. Ulazi se sa lijeve bočne strane, kroz šumarak ima staza do ulaza u rov a postoji i 16 nosača meta. Jedino treba složit od letava odgovarajući okvir jer je to drugačiji sistem od ovog na 100m, malo je širi - cca 100cm.
Pozz
Daj mi neke mjere ali tocne...slozit cu Vam par nasaca pa neka ostanu u streljani ( necu ja nego kolega koji ima CNC za drvo) steta je ne korisiti ako se moze ....
Nemoguće je Nemoguće
Hvala kolega!sperac wrote:čestitam kolega na nabavci kvalitetnog oružja. Vjerujem da ćemo biti još konkurentniji na natjecanjim.James wrote:Pa barem dok se ne otopi barem dio ovog snjega
I sad kad sam nabavio gun eto iznenadi nas snjeg u sijecnju, pa tko je to vidio!
Pozdrav!
Nadam se da si i ti zadovoljan.?
Mislim da sam tako dobro prosao jer sam bio u odlicnom drustvu jednog iskusnog strijelca.
Jesi li jos u HR, ili si vec na poziciji?
Kad se vratis morat cemo u tvoju cast organizirat neki turnir a glavna nagrada ce biti SIG HAMMERLI P240 !
Pozdrav!
Pozdrav
na poziciji sam a domovina u srcu i mislima.
Nemam nista protiv ako ce ih uopce biti na trzitu za nabaviti
Ima tu kolega iz Svicarke pa mozda nesto i rijesim
Samo da ih jos poderem na streljani, onako sportski , a mislim da ce biti prilike.
HS 2000 moze cuda u pravim rukama
a navikao sam i na origanl metak, tako da mi ne bi trebalo predstavljati problem (kao nekim)
pozdrav domovini !
na poziciji sam a domovina u srcu i mislima.
Nemam nista protiv ako ce ih uopce biti na trzitu za nabaviti
Ima tu kolega iz Svicarke pa mozda nesto i rijesim
Samo da ih jos poderem na streljani, onako sportski , a mislim da ce biti prilike.
HS 2000 moze cuda u pravim rukama
pozdrav domovini !
Tko leti i puca vrijedi !
- oštrostrijelac
- Poručnik

I od mene pozdrav svim Hrvatskim strelcima i strelicama, ma gdje bili 
(nedostaje smajlić zrakomlata)
(nedostaje smajlić zrakomlata)
Oštri
Drzi se kolega vrieme brzo prolazi i eto tebe nama opet,
Taman dok se ja malo priviknem na novo oruzje, eto danas sm ti napravio 87 pistolj i 90 revolver.
Pozdrav!
Taman dok se ja malo priviknem na novo oruzje, eto danas sm ti napravio 87 pistolj i 90 revolver.
Pozdrav!
Pozdrav svima,
mislili smo stavit ovaj vikend 3. kolo "Otvorene lige" ali nam je streljana zauzeta, puca se Field target natjecanje a u subotu nam ljudi rade na 1. kolu školske lige, desetkovani smo.... Tako da će slijedeće kolo bit vjerojatno obaj vikend 01./03. veljače. Čisto radi planiranja....Pozz, Wagner
mislili smo stavit ovaj vikend 3. kolo "Otvorene lige" ali nam je streljana zauzeta, puca se Field target natjecanje a u subotu nam ljudi rade na 1. kolu školske lige, desetkovani smo.... Tako da će slijedeće kolo bit vjerojatno obaj vikend 01./03. veljače. Čisto radi planiranja....Pozz, Wagner
Wagneru, nece biti nista od pucanja dok ne firni Karneval, znas i sam da su svi ludi do Pepelnice, dok Pust ne zgori nima hitanja....
Nemoguće je Nemoguće
Karneval treba ukinuti onako kako je to bilo u starim, dobrim, vremenima (da namjerno ne spominjem fašizam) a organizirati čim više strjeljačkih domjenaka na Drenovi na način kako to već znaju dobro raditi Ramić i Wagner iz Rijeke.lex-lutor wrote:Wagneru, nece biti nista od pucanja dok ne firni Karneval, znas i sam da su svi ludi do Pepelnice, dok Pust ne zgori nima hitanja....
Pozdrav,
Sljedeci weekend na Drenovi se puca ili ne?
Pitam jer i tako sam u Rijeci pa da znam planirat dane.
Pozz.
Pozz.
Ja kad god idem u rodni Osijek, ponesem sve što imam i pucamJames wrote:Pozdrav,
Pozz.
Zašto nebi i ti?
Postovani kolega ja uvijek nosim sve sa sobom!
Pitanje je bilo kada dodjem na Drenovu pucati hoce biti natjecanje ili pucam sam!
Pozdrav!
Pitanje je bilo kada dodjem na Drenovu pucati hoce biti natjecanje ili pucam sam!
Pozdrav!
Pozdrav velikokalibrašima,
prema prognozi vrijeme će slijedeći vikend biti podnošljivo, dakle-pucamo u nedjelju 03. veljače na Drenovi. Prognoza je neka kiša pa se shodno tome i obucite, nadajmo se da neće biti nekih iznenađenja prema kraju tjedna....raspored ćemo objaviti u petak.
Wagner
prema prognozi vrijeme će slijedeći vikend biti podnošljivo, dakle-pucamo u nedjelju 03. veljače na Drenovi. Prognoza je neka kiša pa se shodno tome i obucite, nadajmo se da neće biti nekih iznenađenja prema kraju tjedna....raspored ćemo objaviti u petak.
Wagner
Ok!
Imam i jedno pitanje,
Ako bih htio isprobati karabin u recimo subotu 02.02.2013.
Dali je streljana slobodna i kome bih se trebao javiti?
Pozdrav!
Imam i jedno pitanje,
Ako bih htio isprobati karabin u recimo subotu 02.02.2013.
Dali je streljana slobodna i kome bih se trebao javiti?
Pozdrav!
Dovoljno se javiti meni. Javi kad bi došao da netko otključa.
Pozz
Pozz
Pa trebao bih doci u subotu 02.02.2013 oko 10.30 ili 11.00h.
Znat cu sigurno u petak ili mozda cetvrtak pa javim tocno.
Hvala!
Pozdrav!
Znat cu sigurno u petak ili mozda cetvrtak pa javim tocno.
Hvala!
Pozdrav!
Wagner wrote:Dovoljno se javiti meni. Javi kad bi došao da netko otključa.
Pozz
Evo postovani kolega evo ja cu doci na streljanu 02.02.2013 u subotu u 10.30h, pa molim ako moze netko doci otvoriti da isprobam ovo moje na 100m.Wagner wrote:Dovoljno se javiti meni. Javi kad bi došao da netko otključa.
Pozz
Unaprijed zahvaljujem!
Pozdrav!