komandir šamil
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Re: komandir šamil
Bože moj koji lik, ostao sam bez teksta!
Ali što se tiče svega toga trebali smo biti pametniji pa malo razmisliti kome ćemo dati svoj glas na izborima, a ne sadašnjoj vladi koja jedno obećava, drugo misli, a treće radi!
Vrijeme je da se svi malo probude i dobro razmisle da li je ovo ona Hrvatska za koju su se borili, krvarili, bili ranjavani i položili svoje živote...
Ali što se tiče svega toga trebali smo biti pametniji pa malo razmisliti kome ćemo dati svoj glas na izborima, a ne sadašnjoj vladi koja jedno obećava, drugo misli, a treće radi!
Vrijeme je da se svi malo probude i dobro razmisle da li je ovo ona Hrvatska za koju su se borili, krvarili, bili ranjavani i položili svoje živote...
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
- Original_G
- Cinker - bojna

Ajd pričekajmo malo, motivi će isplivati.
Vlada ima mandat od većine građana, ako smo trpeli kradeze do izbora onda ćemo i ove.
Vlada ima mandat od većine građana, ako smo trpeli kradeze do izbora onda ćemo i ove.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Motive zna onaj koji poziva na tako nešto, a to što je ovaj lik izjavio je opći poziv na teroristička djelovanja!
Što se same vlade tiče, što prije ode s vlasti to će biti svima bolje jer ovo nije ona Hrvatska koju mnogi od nas žele i sanjaju!
Kao što je M. P. Thompson u jednoj od svojih pjesama napisao:
Sve bih dao da je vidim
ponosnu i lijepu k'o u snovima
sve bih dao da je vidim
i opet bih spreman stao, svoj bih zivot dao
Što se same vlade tiče, što prije ode s vlasti to će biti svima bolje jer ovo nije ona Hrvatska koju mnogi od nas žele i sanjaju!
Sve bih dao da je vidim
sve bih dao da je vidim
Evo još jedan ''patolog'':
http://www.24sata.hr/news/nije-dugo-tre ... ilu-297437
http://www.24sata.hr/news/nije-dugo-tre ... ilu-297437
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
Guns control means shooting a tight group!
Nije majmun kriv što je od njega postao čovjek.
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
-
John Moses
- Razvodnik

Uopće je grijeh uspoređivati ovog klauna i velikog Matoša ali vam preporučam da pročitate kolega ovo štivo, vidjet ćete istinsku ljubav prema domovini pretočenu u riječ, bez ikakvih samoživih potreba i ucjena.PUNISHER1987 wrote:Motive zna onaj koji poziva na tako nešto, a to što je ovaj lik izjavio je opći poziv na teroristička djelovanja!
Sve bih dao da je vidim
sve bih dao da je vidim
A i nije prao novce HDZ-a i skrivao dobit radi poreza toj istoj državi koju ovaj prvi tako revno propagira i šatro obožava.
http://dzs.ffzg.unizg.hr/html/Mato2.htm
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

J. M. uopće nisam uspoređivao Matoša i ovog lika nego sam napisao stih iz pjesme M. P. Thompsona - Duh ratnika!!
Čisto me uhvati muka kad upalim dnevnik pa vidim što se sve događa u RH, a kada bih kao ovaj lik izrazio svoje mišljenje o vladi, pojedinim ministrima i onome što i kako rade bio bih MOST WANTED NR. 1!!
Bogu hvala pa sam pametan i razmišljam kako treba i ne iznosim svoje misli i osjećaje na vidjelo kao neki likovi!!
Čisto me uhvati muka kad upalim dnevnik pa vidim što se sve događa u RH, a kada bih kao ovaj lik izrazio svoje mišljenje o vladi, pojedinim ministrima i onome što i kako rade bio bih MOST WANTED NR. 1!!
Bogu hvala pa sam pametan i razmišljam kako treba i ne iznosim svoje misli i osjećaje na vidjelo kao neki likovi!!
-
1shot1kill
- Pozornik

kontrola, kontrola, kontrola.gledamo u filmovima kako se sve snima, prisluškuje, prati, ovo je jedan od prvih vidljivih dokaza da nas sve drže na uzici.što god na internetu osvane, sazna se, ali ne zbog ljudi koji to šire.
čovjek izrazio ljevičarske poglede, nije da je rekao išta što nije istina bar u nekom dijelu, i odmah ga se okrene.
čovjek izrazio ljevičarske poglede, nije da je rekao išta što nije istina bar u nekom dijelu, i odmah ga se okrene.