PASP M76 - Iskustva
Re: PASP M76 - Iskustva
Nije ništa stanjeno koliko ja znam.
Optiku original ću prodati frendu valjda, ili ovdje na forumu ako on ne bude htio. Dobio sam neku Bushnell sportview optiku, veće uvećanje i ima onak standarnu + končanicu.
Optiku original ću prodati frendu valjda, ili ovdje na forumu ako on ne bude htio. Dobio sam neku Bushnell sportview optiku, veće uvećanje i ima onak standarnu + končanicu.
Nemoj se originalne optike rijesavat , jer ukoliko se jednog dana budes htio puske rijesavat trebat ce ti.
jel bi netko za mene mogao rastavit svoj m76 i uslikat oprugu?
na ovoj pušci je napravljeno olakšano okidanje, koje je možda ipak prelagano za moj ukus
na ovoj pušci je napravljeno olakšano okidanje, koje je možda ipak prelagano za moj ukus
Ja bih na tvom mjestu ipak probao opaliti jedno 20-k metaka na mete iz vise streljackih polozaja pa onda razmisljao da li je lagano ili tesko ? Probj stojeci polozaj na 100m za pocetak.
Nemoguće je Nemoguće
Drska i kundak su ti lagano stanjeni 100%.Hackerivs wrote:Nije ništa stanjeno koliko ja znam.
Toliko detaljno rastavljanje na tom tipu oruzja nitko ne radi niti je potrebno tako da ce ti teško to netko rastavljat samo da poslika, a pusku prvo treba probat pa onda vidjet da li je nesto potrebno dorađivat.Hackerivs wrote:jel bi netko za mene mogao rastavit svoj m76 i uslikat oprugu?
dosta je jednostavno rastavit i sastavit pušku (jučer sam ju i uspješno sastavio), pa sam mislio da netko ima volje da mi to poslika.
ja prvi put u životu vidio pušku i pogledao malo na youtubeu neke clipove i sve sam znao bez problema.
ja prvi put u životu vidio pušku i pogledao malo na youtubeu neke clipove i sve sam znao bez problema.
Jesi li ti kupio pusku da pucas ili da se igras mehanicara ?

Nemoguće je Nemoguće
nemaš ti pojma koliko je to iznutra bilo prljavo, jednostavno je vapilo za čišćenjem! 
sad maloprije sam kadu napunio vodom, malo čarlija i propuhivao pušku i dijelove kompresorom
voda u kadi poslije toga je bila crna
sad maloprije sam kadu napunio vodom, malo čarlija i propuhivao pušku i dijelove kompresorom
voda u kadi poslije toga je bila crna
VODOM
Pa zar to ne bi trebalo oprati sa Naftom, Faminom ili nekim drugim sredstvom...voda nije dobra ni za pice, a kamoli za oruzje ???
Pa zar to ne bi trebalo oprati sa Naftom, Faminom ili nekim drugim sredstvom...voda nije dobra ni za pice, a kamoli za oruzje ???
Nemoguće je Nemoguće
pa pomiješano s čarlijem valjda nije loše, to sam čuo i pročitao od više ljudi, čak mi je jedan član foruma preko PM-a preporučio da oružje čistim čarlijem.
Uf,,,,, nisi me bas uvjerio, ali ako imas dobre rezultate onda valjda vrijedi pokusati...mada ja necu sve dok imam kojekakvih industrijskih odmascivaca i cistaca na raspolaganju. Vlaga je ipak vlaga i uvijek se uvuce tamo di ne treba, da oruzje cistim vodom onda bih ga dobro osusio u pecnici ili vrelim zrakom....
Neka hvala......

Neka hvala......
Nemoguće je Nemoguće
pušku sam dobro propuhao zrakom i prebrisao sve vitalne dijelove, a trenutno je puška u suhoj prostoriji na radijatoru i tamo će ostati dan-dva 
inače da se osvrnem na ovaj čarli i to....
zbilja je dobar, cijev mi se sad sjaji u rangu cijevi na novom xdm-u
inače da se osvrnem na ovaj čarli i to....
zbilja je dobar, cijev mi se sad sjaji u rangu cijevi na novom xdm-u
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ma daj ajde, pa sto bi joj bilo? pa to je vojnicka puska... ja svoj CB revolver perem u vodi... vrucoj... ispusem kompresorom i dobro namastim da WD40 istjera tu preostalu vlagu van... i nista mu nije... isto tako sam davno prije M76 isprao sa miniwashom... nisam rastavljao kao ti al sam ju dobro isplahnuo =) dobro ju osusio i poslije opet dobro namastio i to je to...
drvo ti je garant prerađeno... cak mi se cini da je i prednji rukohvat malo zaobljen... rucka je stanjena 100%
drvo ti je garant prerađeno... cak mi se cini da je i prednji rukohvat malo zaobljen... rucka je stanjena 100%
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
drvo će ovih dana ići stolaru. malo će se prebrusiti i zaštititi da dobije novi look.
a onda će puškica biti skroz po mom ukusu
a onda će puškica biti skroz po mom ukusu
A tko će oprat kadu...i prodati višak djelova ??istra champion wrote:Češ znati to sastaviti![]()
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Nemam ženu, još sam pod maminom palicomMario_Zg wrote:Kako zena gleda na te manevre po kadi?
To ja sve fino obavim dok nikog nema u kući, maknem tragove i sve ok
Blago tebi.....vidit ćeš koja je ura kad se oženiš....nema pranja u kadi...nema oružja...ni pišanja po daski....lako je s mamom ona oprašta sve....žena ništa pa čak ni to......čitaj moje viceve.... 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....