Lovac trgovina d.o.o.!!

Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Lovac trgovina d.o.o.!!

Post by PUNISHER1987 » 18 Sep 2012, 22:28

Neznam da li se vama ostalim događalo, ali meni osobno se nikada nije desilo da nakon 5 mailova upućenih dotičnoj trgovini i dalje nama odgovora! Pitam se kako netko može biti tako neuljudan i bezobrazan?? Osobno smatram da su djelatnici u Lovcu jako neuljudni i neprofesionalni, te smatram da to nije nikako u redu s njihove strane!! :A24: :A10:
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Re: Lovac trgovina d.o.o.!!

Post by Mike_Torello » 18 Sep 2012, 22:44

pusti mailove, ako ti je nesto zbilja toliko vazno, nema do dobrog starog telefonskog poziva... zasto se ne odgovara na mail, postoji milijun razloga, od needuciranog osoblja, ne postavljenog racunala za citanje mailova, ne postojanje konekcije, kvar na racunalu, izgubi se u spamu, hrpa mailova sa nebuloznim pitanjima ("posto kutija dinamit nobel diavola", "imate li binco diabole?" i slicno),... itd itd, ako si ozbiljan kupac necega, ili ces nazvati ili ces otici tamo...

btw. cak i ja koji uglavnom komuniciram putem mailova, nakon par dana ne odgovaranja na upit, ne saljem cak ni drugi mail nego zovem telefonom... naravno ako mi je zbilja vazno, ako ne, onda uglavnom cekam odgovor na prvi mail i zaboravim na isto... zato telefon u ruke i manje se zivciraj...

meni npr kod Domjankovica nisu odgovorili na mail... ali sam zato telefonom dobio sve informacije i to sve detaljno, uz ispriku za email...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

zdebat
Poručnik
Poručnik

Post by zdebat » 19 Sep 2012, 00:05

Punisher,kod njih ti ni telefon ne pomaže, a ponekad niti osobni dolazak u trgovinu.

upitnik
Razvodnik
Razvodnik

Post by upitnik » 19 Sep 2012, 09:32

zdebat wrote:Punisher,kod njih ti ni telefon ne pomaže, a ponekad niti osobni dolazak u trgovinu.
Ko da su tamo po kazni :A24:

zdebat
Poručnik
Poručnik

Post by zdebat » 19 Sep 2012, 10:22

Mozda i jesu. Bio je jedan gospodin, nizeg rasta i mrsav, on je bio jako ljubazan i strpljiv ali ga vise ne viđam tamo.

BoNeS
Civil
Civil

Post by BoNeS » 17 Feb 2013, 14:33

Nedugo sam posjetio doticnu trgovinu,prodavac bezobrazan i misli da je popio svu pamet svijeta,ponasanje im je takvo kao da zive od sjedenja u prodavaoni a ne od prodaje :A24: :A24: :A24:

upitnik
Razvodnik
Razvodnik

Post by upitnik » 17 Feb 2013, 16:06

Vjerovatno Marijan :roll:

James
Razvodnik
Razvodnik

Post by James » 17 Feb 2013, 18:59

Slažem se!
I ja mislim da je to g. Marjan, jer sam bio u Lovcu više puta i nikad nisam ništa obavio dok je on bio tamo, moram napomenuti da sam u mjesec dana u Lovcu kupio revolver i pištolj, ali samo ako njega nije bilo tamo.
Ostali djelatnici su bili jako ljubazni i profesionalni, ali taj stariji gospodin....

pozdrav svima!

Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Original_G » 17 Feb 2013, 22:50

Prečesto se u Lofcu deslo da uvažena starija gospoda klafraju a ignoriraju kupca, nakon par kilo kuna dopizdila mi ignorancija pa sam ih otpisal.
武士道

Ognjem i mačem.

Post Reply