Bajonete
Bajonete
Može li mi netko reći o kakvim se bajonetama radi i koliko mogu dobiti za svaku..ne kužim se u to,i svaka pomoć mi je dobrodošla..želio bih to prodat,da mi ne propada kod kuće u garaži..hvala puno..otvorite ovaj link,jer ne mogu stavit sliku tu jer je prevelika.. http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 4992_n.jpg
Re: Bajonete
Teško je reči obzirom da se vjerojatno radi o originalima...imaš oznake, na njima?? ...Probaj tražiti na aukcijama i kolekcionari eu možda tamo doznaš stvarnu vrijednost!!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
nije at3, nego je na ćirilici atz- artiljerijsko tehnički zavod, bajonet m24 kraljevine juge,imaš ih po 300-400kn,ovisno o stanju..
aham,hvala..ne razumijem se u to pa pišem gluposti..jel možete pogledat sliku i reć mi nešto o drugoj odozdo..stavio sam sliku na njuškalo,i prvi dan mi već stiglo 10 mailova,i svi pitaju za tu..ima drvenu futrolu..nema nikakav broj urezan ni oznaku..nudio mi je 1000 kn za nju i ovu iznad nje..dali je to oke cijena?
A sad ovisno koliko si milio dobiti, po meni je, ali vjerujem da vrijedi i više ako naletiš na nekog kolekcionara i ako ti nije sila za novac, sad je najlošije vrijeme za prodaju....doći će neka bolja vremena....za sve nadam se!!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....