legalno (PA) oruzje koje izgledom podsjeca na automatsko...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: legalno (PA) oruzje koje izgledom podsjeca na automatsko
sa kakvim streljivom je napravljena ova grupa?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
pisem sta ipse na kutiji
7.62 sa obicnim zrnom m67 i mesinganom cahurom mislim da je 86god. ali istu takvu grupu samo imam dva flajera sam napravio i s zelenom cahurom i crvenim obrubom oko zrna
7.62 sa obicnim zrnom m67 i mesinganom cahurom mislim da je 86god. ali istu takvu grupu samo imam dva flajera sam napravio i s zelenom cahurom i crvenim obrubom oko zrna
Hackerivs cini mi se da smo nahebali sa ovom postarinom i pretincima
a i carinu si zaboravio...
da je bar onakav isti kundak nać ali crni...
da je bar onakav isti kundak nać ali crni...
pa e crni sa sinom doli znaci bez opcije za bajonet to nije problem za nac al ta hebena dostava
Daj ipak napiši...redboy wrote:Evo još jedan uredno registriran komad friško slikan jučer, nadam se da ne treban pisati o čemu se radi!!!
A jesam ćorav, sad sam tek vidio post 
Ja bi se samo malo nadovezao na Risbove komentare ako nekog zanima narućivanje iz Amerike od prodavača koji ne dostavljaju u Hrvatsku obzirom da smo skupa radili PAP-ovke.
Evo ovako, ako imate AMEX karticu onda možete koristiti usluge www.globalshop.net
U kratkim crtama, oni Vam otvore poštanski pretinac u Americi (znači dobijete punu adresu, poštanski broj, ulicu sve sve) i onda jednostavno u bilo kojoj online trgovini naručite što trebate i date im tu Vašu "američku" adresu.
Čak Vam globalshop da i tel. broj koji date trgovcu da zove ove u globalshop ako mu treba još podataka.
Kad ovi globalshopovci prime narudžbu, prepakiraju i pošalju na Vašu HR adresu. Redovna cijena za obične pakete je oko 40-ak dolara ali oni Vam stalno imaju shipping akcije pa zna biti i oko 20 dolara.
Za više informacija slobodno mi se javite u inbox!
Ja bi se samo malo nadovezao na Risbove komentare ako nekog zanima narućivanje iz Amerike od prodavača koji ne dostavljaju u Hrvatsku obzirom da smo skupa radili PAP-ovke.
Evo ovako, ako imate AMEX karticu onda možete koristiti usluge www.globalshop.net
U kratkim crtama, oni Vam otvore poštanski pretinac u Americi (znači dobijete punu adresu, poštanski broj, ulicu sve sve) i onda jednostavno u bilo kojoj online trgovini naručite što trebate i date im tu Vašu "američku" adresu.
Čak Vam globalshop da i tel. broj koji date trgovcu da zove ove u globalshop ako mu treba još podataka.
Kad ovi globalshopovci prime narudžbu, prepakiraju i pošalju na Vašu HR adresu. Redovna cijena za obične pakete je oko 40-ak dolara ali oni Vam stalno imaju shipping akcije pa zna biti i oko 20 dolara.
Za više informacija slobodno mi se javite u inbox!
Luka Kuduz, republički majstor strijelac
Streljački klub "Metak" Osijek
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Streljački klub "Metak" Osijek
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik