IZMJENA-PRAVILNIK-ZDRAVSTVENI-NOŠENJE
IZMJENA-PRAVILNIK-ZDRAVSTVENI-NOŠENJE
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluz ... 2_375.html
PRAVILNIK O ZDRAVSTVENIM PREGLEDIMA ZA UTVRĐIVANJE ZDRAVSTVENE SPOSOBNOSTI ZA DRŽANJE I NOŠENJE ORUŽJA
PRAVILNIK O ZDRAVSTVENIM PREGLEDIMA ZA UTVRĐIVANJE ZDRAVSTVENE SPOSOBNOSTI ZA DRŽANJE I NOŠENJE ORUŽJA
bobo45acp
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Re: IZMJENA-PRAVILNIK-ZDRAVSTVENI-NOŠENJE
Pitanje:
Koja je onda sad nova procedura za nabavnu?
Po ovome ispada:
Odes na mup, i das zahtjev za nabavnu uz potvrdu streljackog saveza ili lovacki ispit.
Oni odrade zakonsku provjeru, sef i susjede, i nakon tog te salju lijecniku.
Nakon tog ides svom doktoru po njegovu potvrdu.
Nakon tog ides na pregled u medicinu rada.
Jesam li to dobro shvatio?
Koja je onda sad nova procedura za nabavnu?
Po ovome ispada:
Odes na mup, i das zahtjev za nabavnu uz potvrdu streljackog saveza ili lovacki ispit.
Oni odrade zakonsku provjeru, sef i susjede, i nakon tog te salju lijecniku.
Nakon tog ides svom doktoru po njegovu potvrdu.
Nakon tog ides na pregled u medicinu rada.
Jesam li to dobro shvatio?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
pa tako je i dosad bila procedura...
ja sam pročitao ovaj pravilnik, koliko vidim u njemu su stavili mogućnost da se osoba šalje na test za droge, a i potvrda od obiteljskog liječnika sada je jedinstvena i standardizirana.
ja sam pročitao ovaj pravilnik, koliko vidim u njemu su stavili mogućnost da se osoba šalje na test za droge, a i potvrda od obiteljskog liječnika sada je jedinstvena i standardizirana.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Ako sam dobro shvatio, ako imate naočale, ne možete dobiti uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za nošenje oružja. Možda nisam shvatio, ali ako je to istina, mislim da netko tko ne zadovoljava uvjete za držanje i nošenje oružja, ne bi smio obnašati državničke dužnosti. Ispričavam se ako sam pogrešno shvatio i nekog nenamjerno uvrijedio. Molim vas da me demantirate.
Pozdrav svima!
Pozdrav svima!
Ovaj novi pravilnik u pogledu vida cak je nesto i blazi u odnosu na stari iz 1992.
Zahtjevi za ostrinu vida su ostali isti, a moze se dobiti dozvola ako se i nema jedno oko.
Vidno polje se uopce ne spominje u novom pravilniku.
Zahtjevi za ostrinu vida su ostali isti, a moze se dobiti dozvola ako se i nema jedno oko.
Vidno polje se uopce ne spominje u novom pravilniku.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Hvala nebesima da jesam! U našoj zemlji više me ništa ne može iznenaditi, pa tako čim nešto pročitam, odmah pomislim na najgore.
Pozdrav i hvala što ste me umirili.
Pozdrav i hvala što ste me umirili.