OTVORENA LIGA S.K. "PROTECT", VK PIŠTOLJ, VK REVOLVER
Moderator: Original_G
Re: OTVORENA LIGA S.K. "PROTECT", VK PIŠTOLJ, VK REVOLVER
194 !
181 !
Pa nije loše !? Čestitam dečki !
Žao mi je što to nisam popratio!
Čestitam svim nezadovoljnim na rezultatu kao a i ostalim strijelcima

181 !
Pa nije loše !? Čestitam dečki !
Žao mi je što to nisam popratio!
Čestitam svim nezadovoljnim na rezultatu kao a i ostalim strijelcima
Tko leti i puca vrijedi !
- istra champion
- Cinker - bojna

Sa pištoljem SIG P210/6 
SCORE:278 COMPETITION/186MEDAL; 105 GOLD 57 SILVER 24 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
CUSTOM GUN MASTER
Taj model (SIG P 210-6) ima samo 12 centimetara dugu cijev (4,7 inches) od dopuštenih 15,2 cm!istra champion wrote:Sa pištoljem SIG P210/6
U čemu je štos?
- istra champion
- Cinker - bojna

Takav pištolj radi grupu na 50m do promjera 5cm. U pravim rukama na 25m može svašta 
SCORE:278 COMPETITION/186MEDAL; 105 GOLD 57 SILVER 24 BRONZE
CUSTOM GUN MASTER
CUSTOM GUN MASTER
Pozdrav svim učesnicima lige,
vrijeme ne popušta, Uskrs nam je pred vratima ali prsti i dalje zebu. Neka, ne žurimo nigdje, slijedeće kolo lige će se održati najvjerojatnije 21. travnja. Naime, ove vikende prije imamo tri natjecanja na kojima su naši učesnici u raznim ulogama. Ili se natječu ili sude ili su sa Hrvatskim časničkim zborom po gostovanjima u inozemstvu, ili su izbori za EU parlament..... Dakle, zagustilo je ali bi i vrijeme do tada već trebalo biti više proljetno.
Za prvi maj nam slijedi tradicionalni turnir u organizaciji S.K. "Rječina" a šesto i završno kolo ćemo onda odraditi negdje u svibnju.
Za sada toliko, svima pozdrav i do pucanja.
Wagner
vrijeme ne popušta, Uskrs nam je pred vratima ali prsti i dalje zebu. Neka, ne žurimo nigdje, slijedeće kolo lige će se održati najvjerojatnije 21. travnja. Naime, ove vikende prije imamo tri natjecanja na kojima su naši učesnici u raznim ulogama. Ili se natječu ili sude ili su sa Hrvatskim časničkim zborom po gostovanjima u inozemstvu, ili su izbori za EU parlament..... Dakle, zagustilo je ali bi i vrijeme do tada već trebalo biti više proljetno.
Za prvi maj nam slijedi tradicionalni turnir u organizaciji S.K. "Rječina" a šesto i završno kolo ćemo onda odraditi negdje u svibnju.
Za sada toliko, svima pozdrav i do pucanja.
Wagner
Pozdrav svima,
5. kolo "Otvorene lige SK Protect" održat će se u subotu 20. travnja 2013.
Raspored je isti kao i na svim kolima do sada pa ga ne treba posebno iznositi.
Nadajmo se da nam neće biti kišurina, a za ostale vremenske nepogode je valjda već prošlo vrijeme.
Vidimo se u subotu.
Wagner
5. kolo "Otvorene lige SK Protect" održat će se u subotu 20. travnja 2013.
Raspored je isti kao i na svim kolima do sada pa ga ne treba posebno iznositi.
Nadajmo se da nam neće biti kišurina, a za ostale vremenske nepogode je valjda već prošlo vrijeme.
Vidimo se u subotu.
Wagner
Rezultati 5. kola "Otvorene lige S.K. Protect" su na linku ispod. Zahvaljujem svima na sudjelovanju. Slijedeće kolo koje je ujedno i posljednje u ovom turnusu će biti negdje u svibnju, još moramo odrediti kada. Na tom kolu će biti i fešta i podjela medalja i pehara. Pozz, Wagner.
- Attachments
-
- Otvorena liga SK Protect 5.kolo.pdf
- (68.41 KiB) Downloaded 69 times
6. Kolo otvorene lige...!
Konačno, uspjeli smo uglaviti to kolo u nedjelju 23. lipnja. Puca se istovremeno kad i Turnir u čast Dana državnosti (disciplina VK pištolj) a kasnije nastavljamo sa revolverom. Počinje u 09.00 sati kao i obično, Zagrebčane stavljamo u treću grupu oko 10.30 da se ne moraju jako rano ustajat. Nakon završetka podijelimo medalje i pehare, pojedemo štogod dobroga, popijemo si tko što već voli i to je to. Kotizacija je za one koji žele nastupiti na Turniru u čast Dana državnosti nešto veća (70 kn) i nema plaćanja dodatne kotizacije za ligu. Za one koji žele samo odraditi ligu i ne žele u bilten "dana državnosti" kotizacija ostaje po starom.
Pozz svima.
Wagner
Konačno, uspjeli smo uglaviti to kolo u nedjelju 23. lipnja. Puca se istovremeno kad i Turnir u čast Dana državnosti (disciplina VK pištolj) a kasnije nastavljamo sa revolverom. Počinje u 09.00 sati kao i obično, Zagrebčane stavljamo u treću grupu oko 10.30 da se ne moraju jako rano ustajat. Nakon završetka podijelimo medalje i pehare, pojedemo štogod dobroga, popijemo si tko što već voli i to je to. Kotizacija je za one koji žele nastupiti na Turniru u čast Dana državnosti nešto veća (70 kn) i nema plaćanja dodatne kotizacije za ligu. Za one koji žele samo odraditi ligu i ne žele u bilten "dana državnosti" kotizacija ostaje po starom.
Pozz svima.
Wagner
Završili smo i ovo.
Šesto kolo je bilo ujedno i nastup na natjecanju u čast Dana državnosti u Rijeci kako bi strijelci koji inače pucaju na takvim tekmama mogli otić u Karlovac u utorak
Sve smo odradili manje-više OK samo su nam pehari napravljeni sa greškom pa ih ja vratio na doradu. Pojeli jesmo, fažol je bio malo više onako..."na juhu", nekima se svidjelo. Ja sam više za "šarf" verziju i da ima kobasice.
Zbroj svih kola i po četiri najbolja rezultata bit će sutra jer sam malo dekoncentriran a i umoran. A ne želim napravit neku grešku. Podjela bi mogla biti 13. srpnja na fešti u sklopu obilježavanja Dana Drenove i istoimenog turnira. Kao što sam rekao i na početku, htio bih da to bude malo veselije i sa više raje okolo. Bilten 6. kola u prilogu. L.N svima.....
Šesto kolo je bilo ujedno i nastup na natjecanju u čast Dana državnosti u Rijeci kako bi strijelci koji inače pucaju na takvim tekmama mogli otić u Karlovac u utorak
Sve smo odradili manje-više OK samo su nam pehari napravljeni sa greškom pa ih ja vratio na doradu. Pojeli jesmo, fažol je bio malo više onako..."na juhu", nekima se svidjelo. Ja sam više za "šarf" verziju i da ima kobasice.
Zbroj svih kola i po četiri najbolja rezultata bit će sutra jer sam malo dekoncentriran a i umoran. A ne želim napravit neku grešku. Podjela bi mogla biti 13. srpnja na fešti u sklopu obilježavanja Dana Drenove i istoimenog turnira. Kao što sam rekao i na početku, htio bih da to bude malo veselije i sa više raje okolo. Bilten 6. kola u prilogu. L.N svima.....
- Attachments
-
- Otvorena liga SK Protect 6.kolo.pdf
- (68.98 KiB) Downloaded 45 times
REZULTATI OTVORENE LIGE S.K. "PROTECT" - UKUPNO
Pozdrav svima, u prilogu su zbirni rezultati iz svih šest kola lige odnosno četiri najbolja rezultata koja se uzimaju u obzir. Ukoliko je došlo do kakve greške molim da mi javite e-mailom. Proglašenje će biti 13.07. 2013. na strelištu "Vladimir Gortan" na Drenovi a u sklopu natjecanja za Dane Drenove.
Pozz, W
Pozdrav svima, u prilogu su zbirni rezultati iz svih šest kola lige odnosno četiri najbolja rezultata koja se uzimaju u obzir. Ukoliko je došlo do kakve greške molim da mi javite e-mailom. Proglašenje će biti 13.07. 2013. na strelištu "Vladimir Gortan" na Drenovi a u sklopu natjecanja za Dane Drenove.
Pozz, W
- Attachments
-
- Zbir boljih 4 kola pojedinačno.pdf
- (47.37 KiB) Downloaded 53 times
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Na 46 i 54 mjestu se pojavljuje isto ime / isti klub.
Jel to ista osoba ili su dva imenjaka u klubu?
Jel to ista osoba ili su dva imenjaka u klubu?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Ista je osoba, to je moj propust jer je on nastupio kolokvijalno, onako tek toliko da proba i obzirom na rezultat ne remeti nikome ništa. Tako da je nebitno.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Planira li se liga i za ovu zimsku sezonu?
Turn better into best!
Pozz svima,
ne planiram ligu za sezonu 2013/2014. Mislim da bi bio red da sad to netko drugi odradi, mi ćemo svakako nastupati. Planiramo nastupati u Sloveniji sa kojom 13.10. potpisujemo ugovor o suradnji i usuglašavamo kalendar. Pozive na ta natjecanja svakako ću objavljivati i na ovom forumu.
Pozz, Wagner.
ne planiram ligu za sezonu 2013/2014. Mislim da bi bio red da sad to netko drugi odradi, mi ćemo svakako nastupati. Planiramo nastupati u Sloveniji sa kojom 13.10. potpisujemo ugovor o suradnji i usuglašavamo kalendar. Pozive na ta natjecanja svakako ću objavljivati i na ovom forumu.
Pozz, Wagner.
Hvala na prošlogodišnjem angažmanu i očekujem rezultate dogovora sa susjedima 
Tko leti i puca vrijedi !