PACIJENT

Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
lex-lutor
Brigadir
Brigadir

PACIJENT

Post by lex-lutor » 04 Apr 2013, 16:11

Ako ne netko pratio malo oglase sigurno je primjetio ovo:

http://www.njuskalo.hr/korisnik/wildey475mag

Pitanje je da li covjek doda malo zlata u svaki komad koji kupi pa zasto vrijedi 3 x vise od neke trzisne vrijednsoti ili se samo hvali sa onim sto ima....

????
Nemoguće je Nemoguće

jolly
Cinker - bojna
Cinker - bojna
Has thanked: 10 times
Been thanked: 19 times

Re: PACIJENT

Post by jolly » 04 Apr 2013, 16:35

Lex,

Kad sam kliknuo na tvoj link, iznad oglasa je pisalo:

"Erekcija tvrda kao kamen."

Mozda je to uracunato u cijenu?
:D
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”

dejandlesk
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by dejandlesk » 04 Apr 2013, 18:15

Pozdrav svima!
Mislim da je čovjek pravi rasipnik i da mu to nitko neće kupiti iz moralnih razloga, jer kad netko nešto prodaje u bescijenje, savjest bi me pekla da to kupim. Čovjek mora cijeniti svoje da bi bio sposoban cijeniti tuđe.
U oglasu je ispuštena informacija da ručak i jednu do dvije runde nakon uspješne trgovine plaća kupac, ali to ne amnestira prodavatelja od etikete rasipnika. Lako je sve badava prodati!

fuckdea
Razvodnik
Razvodnik

Post by fuckdea » 05 Apr 2013, 10:15

zvaojedan čovjek tog kretena nedavno.. i pravio se glup kao da je zainteresira za onu cz za 15000 kuna... čak se pravio budala i veli; ma vrijedi ta cz i više to je vrh svijeta i još svašta nadodao... i dogovorili se naći po kiši u centru omiša... opisao prodavač sebe... i kada ide debil nakon određenog vremena i nosi kuferčić.. naravno nitko mu nije došao, nakon što je zvao par puta naravno nitko mu se nije javljao, samo je dobio na kraju poruku "konjino"....

Post Reply