sig p226 9x9
sig p226 9x9
dal tko zna... dal se može na P-226 9 mm (1985 bez vodilica za bateriju) postaviti odličan mikro-ciljnik predni i stražnji, fino podesiti okidanje, ublažiti trzaj, ugraditi fine rukohvate... i to sve napraviti u RH..za iznos do 4000 kuna, a da ima preciznost finu i konkurentnu.
.
.
Re: sig p226 9x9
Ja sam neki dan poslao mail u Sig da li postoji kakav SigSauer Custom shop kao u SAD gdje se sve to može napraviti ali još nikakvog odgovora
Evo odgovora iz SigSauera:
"We can reduce the trigger pull weight to 1,5kg. Further reduction for SA/DA system is not possible because of safety issues.
For the tuning you would need to send the pistol to Labcommerce our partner in Slovenia, they will send the gun to our factory."
"We can reduce the trigger pull weight to 1,5kg. Further reduction for SA/DA system is not possible because of safety issues.
For the tuning you would need to send the pistol to Labcommerce our partner in Slovenia, they will send the gun to our factory."
šta to znači u prijevodu?BaZgA wrote:Evo odgovora iz SigSauera:
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
@ Sile, Prijevod s engleskog:
Mi vam mozemo smanjiti silu okidanja na 1,5 kg. Daljnje smanjivanje sile okidanja na sistemu "single action / double action" nije moguce iz sigurnosnih razloga. Za podesavanje trebali bi ste poslati pistolj u "Labcommerce" koji je nas suradnik u Sloveniji, a onda ce oni proslijediti pistolj u nasu tvornicu.
Mi vam mozemo smanjiti silu okidanja na 1,5 kg. Daljnje smanjivanje sile okidanja na sistemu "single action / double action" nije moguce iz sigurnosnih razloga. Za podesavanje trebali bi ste poslati pistolj u "Labcommerce" koji je nas suradnik u Sloveniji, a onda ce oni proslijediti pistolj u nasu tvornicu.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Pa imaš google translate koji ti je dovoljan za 90% stvarišile wrote:hvala đoli.... tako postavljen post je pravi post...