Jesam li upao u nevolju?!
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Re: Jesam li upao u nevolju?!
Kao pesimista, mislim da ti samo ja mogu biti ravan.dejandlesk wrote:Apsolutno si u pravu! Ako dođe do toga, čega se bojim, mislim da će to definitivno biti kraj ovog hobija. Dok se sve riješi, brzinom kojom to kod nas ide, bit ću starac. Činjenica je da se bolje rodit bez k...nego bez sreće, jer ako imaš sreće, naraste ti kasnije.
Pozdrav
Medjutim bolje je biti neopravdani pesimista - ugodno iznenadjen, nego biti razocarani optimista.
Ipak, i dalje mislim da imas 99,9% sanse da ne ispadne nista iz tog.
U svakom slucaju, ako bas zelis biti na miru, nek ti prijatelj napravi nabavne i nek budu spremne za svaki slucaj.
A sto se tice brzine rada sudova i administracije, istina je da se moze otegnuti - medjutim u EU bi se stvari morale rijesavati unutar nekih pristojnih rokova. S vremenom bi se to moralo normalizirati.
BTW: vezano za brisanje iz evidencije, itd... znam covjeka koji je podnio molbu da mu se pobrise sve iz kaznene evidencije na osnovu zakona, a nakon isteka 5 godina od pravomocnosti presude.
kad su ovi to rijesili, podnio je zahtjev i dobio nabavnu. Dakle, moze se!
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Nemojte nervirati covjeka bez veze, iz HEP-su bili njih dvojica i ma sto got rekao ovaj seronja ostaju DVA protiv jednoga....naravno ako vec dodje do toga.....
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Lex,
Pa ti stvarno kao da ne znas ko pise prijavu. Pa ne pisu prijavu djelatnici hep-a!
U svakom slucaju, mislim da je bolje da se covjek pripremi za najgore, a nada se najboljem - nego da se stvari... hmmm... izmaknu kontroli.
Pa ti stvarno kao da ne znas ko pise prijavu. Pa ne pisu prijavu djelatnici hep-a!
U svakom slucaju, mislim da je bolje da se covjek pripremi za najgore, a nada se najboljem - nego da se stvari... hmmm... izmaknu kontroli.
Turn better into best!
Da bi se napisao i sudu poslao optužni prijedlog,potrebno je na zapisnik ispitati sve sudionike. Ako se događaj zbio unutar kuće nema elemenata javnosti, tako ni prekršaja iz ZOPPJRM-a. Ako je ispred kuće već ima elemenata javnosti jer je mogao netko od susjeda sve vidjeti i biti uznemiren. Ako nisi policiji dao izjavu i potpisao zapisnik ne brini puno,dužni su te obavijestiti da protiv tebe ide optužni prijedlog ako si počinitelj. Ako si oštećen, tj. svjedok izjava na zapisnik je obavezna. Ako ti nisu do sada došli po oružje neće ni dolaziti. Miruj i ne pitaj ništa. Na kraju, ti nisi nikoga napao niti kome prijetio. Valjda.