Jedna od najljepših životinja kod nas
Jedna od najljepših životinja kod nas
Neki dan prolazim cestom od Vrbovca prema Čazmi i ugledam ju na 5 metara od mene.
----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
Re: Jedna od najljepših životinja kod nas
My god, koliki joj je hrbat. Izgleda više od metra. Koliko ima, 150 kg? Mozda i više?!
Odlična fotka.
Odlična fotka.
Nisam se usudio prilaziti bliže da ju izmjerim,slikao sam ju iz auta sa nogom na kvačilu i ubačenim u brzinu za slučaj dabi mala nekam krenula
, ali ovako od oka ima oko 100 ili do 120 cm visine u hrbtu.
----------------------------------------------------------------
Onda je to preko 200 kg. Domaće svinje (dobro one su deblje) te visine idu preko 300 kg. Obzirom da ova živi vanka, vjerojatno je kojih 100 kg lakša.picok wrote:Nisam se usudio prilaziti bliže da ju izmjerim,slikao sam ju iz auta sa nogom na kvačilu i ubačenim u brzinu za slučaj dabi mala nekam krenula, ali ovako od oka ima oko 100 ili do 120 cm visine u hrbtu.
- Fleet Admiral

pocnite govoriti u muskom licu jer iako je vrsta zivotinje DIVLJA SVINJA ovo je jebeni VEPAR =) od svojih 150-170kg
P.S. bas jutros svratio lokalni veterinar da servisira kucnog macka, pa kaze da ide s intervencije iz jutrasnjeg lova gdje je isao krpati nekog psa kojeg je vepar rasparao po rebrima svojih 15-20cm, kako on rece, kiruskom preciznostcu =)
P.S. bas jutros svratio lokalni veterinar da servisira kucnog macka, pa kaze da ide s intervencije iz jutrasnjeg lova gdje je isao krpati nekog psa kojeg je vepar rasparao po rebrima svojih 15-20cm, kako on rece, kiruskom preciznostcu =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
lijep primjerak al ipak mi je draza ova bestija i to u sta vecim kolicinama