Izbor optike ili dvoumica!!
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Izbor optike ili dvoumica!!
Tražim povoljnu optiku za malokalibarsku pušku pa se dvoumim između Tasco 3-9X40 i Bushnell 3-9x50 AOEG!
Ukoliko netko od članova foruma ima navedene optike neka mi da savjet koju da izaberem ili ako je netko ima neku od navedenih optika i voljan je prodat po razumnoj cijeni neka mi se javi na pm!
Ukoliko netko od članova foruma ima navedene optike neka mi da savjet koju da izaberem ili ako je netko ima neku od navedenih optika i voljan je prodat po razumnoj cijeni neka mi se javi na pm!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Re: Izbor optike ili dvoumica!!
Ne znam za ovaj tip Bushnell-a ali tasco 6x40 made in taiwan star preko 25 godina uspoređivan sa Hakkom 2.5-10x50,Bushnellom tropy 1.5-6x42 puno bolji u sumrak, a meoptoa mepro 4-12x50 "al pari" sa starim tascom(nije titan samo tasco) .Meopta ga jedino šije sa debljom končanicom 4 a tasco ima tanki duplexs.Za ne povjerovat kolko je taj stari tasco dobar!Sve su ovo bile moje optike tako da sam ih dobro proštudiro u odnosu na tasco.
E sad kakve su ove nove tasco ne znam.
P.s
jedino je tasco ostao ovo se je ošlo ča
E sad kakve su ove nove tasco ne znam.
P.s
jedino je tasco ostao ovo se je ošlo ča
-
John Moses
- Razvodnik

-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Ovaj nepoznati Bushnell sam našao na njuškalu pa sam samo kopirao naziv iako mislim da nije točno napisan!!
Pogledat ću malo na netu kakve su razlike između ove dvije optike pa ću se odlučti!!
Hvala na savjetima i pomoći!!
Pogledat ću malo na netu kakve su razlike između ove dvije optike pa ću se odlučti!!
Hvala na savjetima i pomoći!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Ja ti imam Tasca 3-9x40 bi je na 8x57 ima par godina ali nije titan model, ako hočeš uzmi probaj pa ako ti štima lako se dogovorimo.
Volim crno pa makar i ofarbano.......
ne može poštenije, ako ti paše uzimaj a ako ne,vrati, sumnjam da ćeš vračati ako je kolegi bila dobra na 8x57karabalic wrote:Ja ti imam Tasca 3-9x40 bi je na 8x57 ima par godina ali nije titan model, ako hočeš uzmi probaj pa ako ti štima lako se dogovorimo.
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

S obzirom da ti treba za MK neces pogrijesiti ni sa jednom.
Head in the City. Hearth in the Field.