Partija krece u oduzimanje oruzja !!

Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Re: Partija krece u oduzimanje oruzja !!

Post by Mike_Torello » 18 Sep 2013, 22:42

sve to jos ljudima koji su radili prepravke sami ili im je netko radio... no sto je s covjekom koji podigne nabavnu dozvolu i legalno kupi oruzje, koje mu se prilikom registracije odmah oduzme jer nije tormentirano recimo... znaci kod nekog je mogli biti registrirano godinama i godinama, al kad das pare, tko te jebe onda... no onda neka se pobrinu da ti se ti novci i vrate... ali nee...

isto kao i krađa... netko ti mazne/prevari te za cca 5kkn*... policija ga uhvati s tim novcima... ti te novce uglavnom neces dobiti jer idu u drzavni proracun, a ti kradljivca teteri privatnom tuzbom

*namjerno napisah 5kkn jer preko 10kkn navodno drzava sama pokrece postupak, ispod te cifre moras sam...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Woolf Blaser
Natporučnik
Natporučnik

Post by Woolf Blaser » 19 Sep 2013, 03:50

Generalno je u drzavi konfuzija,a mi ljubitelji oruzja smo posebna kategorija,gotovo
omrazena u ocima politickih struktura rekao bih. Na zalost previse je nestrucnih ljudi
na pozicijama za koje nemaju potrebnu izobrazbu i znanje, ili da budem malo manje grub
kod nas ljudi imaju diplomu za jedno,a rade nesto sasvim trece. Kad i zajebu nesto,kao i u ovim
slucajevima kad su ljudima za pojedina oruzja izdali oruzne listove i sad im isto oduzimaju bez
naknade nitko ne snosi nikakvu odgovornost! Jebeni totalitarni rezim! Da bi se nesto promijenilo
kod nas je otprilike kao sto se mijenja u crkvi tj sto je za crkvu dvije tisuce godina,pickin dim!?
Zato si mogu dozvoliti takve stvari sluzbenici na salterima,zato sto nemaju nikakvu odgovornost!
Sjebu ljude i nikome nista,zato jel su podobni! Vodstvo nase drzave,zakonodavstvo itd je
kerov k***c i dok je tako,dok vladaju (kako mi se gadi ova rijec) podobni a ne strucni jednostavno
si ne mozemo pomoci jel zivimo u jebenom komunizmu,a drugovi kojih nije bilo ni u picki materinoj
dok smo bili u rovovima sad nas jebu! Treba da nas jebu kad im dozvolimo.
Head in the City. Hearth in the Field.

roda
Razvodnik
Razvodnik

Post by roda » 19 Sep 2013, 12:25

lex-lutor wrote:
Woolf Blaser wrote:..... U UK lovcima se upise u oruzni list koji mu jeovlasteni (ponavljam ovlasteni) puskar radio preinake ili ,kozmeticke, zahvate na oruzju.
Nemoj sada i ti pilati..Kada UK tj. GB po pitanju tretiranja oruzja pokusas usporediti sa nekom normalnom zemljom isto je kao da pokusavas naci recept za orgije u nekom molitveniku, jednostavno nema smisla.

Svijet ide dalje i potrebe prilagodjavanja rastu kako za korisnike tako i za zakonodavce, Gdje u nasem zakonu pise da akcija i cijev moraju imati isti broj, gdje pise da navlaka i cijev moraju imati isti broj, zatvarac je komad metala koji je potrosna roba, itd..itd...

Ocito se svi prave mutavi i grbavi pa zaboravljaju da je ova drzava imala proces koji se zvao LEGALIZACIJA oruzja i da se u tom procesu upisivalo sve i svasta. Vlasnici takvog oruzja nisu za to krivi i ne mogu snositi nikakvu odgovornost no radi teske ekonomske situacije vecina ih se pomiri sa sudbinom ukoliko radi nadrkanosti nekog referenta ostanu bez oruzja...

DA li to ima smisla svi znamo odgovor..... EU volim samo radi jednog a to je da ce se svi ti nasi veliki serifi i tumaci zakona prema svojim potrebama vrlo brzo naci u okvirima reda i razuma ili na ulici...
Na ovo se jedino može sa :A25: :A28:

Woolf Blaser
Natporučnik
Natporučnik

Post by Woolf Blaser » 20 Sep 2013, 06:03

A,ha! Sigurno ce se drugovi iz komiteta naci na ulici! Europa nam prijeti sankcijama
zbog Perkovica i nikome nista! Prije ce mo mi zavrsiti na ulici nego drugovi i to je nasa
stvarnost.

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 20 Sep 2013, 19:44

Hrvatsku mi moju ubiše......
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....

PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by PUNISHER1987 » 20 Sep 2013, 21:08

Papilon wrote:Hrvatsku mi moju ubiše......
Papi samo da se nadovežem na tvoju istinitu izjavu: dušmani je u okove baciše!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 20 Sep 2013, 23:33

KRIVO..........

MI svi zajedno smo ti koju smo ju zatukli.....nema drugog krivca osim nas !!!
Nemoguće je Nemoguće

Woolf Blaser
Natporučnik
Natporučnik

Post by Woolf Blaser » 21 Sep 2013, 00:39

Za sto smo mi krivi Casni sude!? Ja se ne osjecam krivim! Ja ne volim komunjare!
Politika se ionako svodi na kupovanje glasova a izmedju stranaka nema bitne razlike.
Uostalom,sta nam fali! Sada ce se konacno uvesti red u drzavu pa ce nam biti bolje!
Pogledajte samo u Osijeku recimo,komunjare su napravile vrlo uspjesnu akciju i klepile
par tona banana!!! Jos koja takva akcija i nema vise krize.

PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by PUNISHER1987 » 21 Sep 2013, 11:04

E Wolf komunjare poštenom narodu nedaju da si zaradi za koricu kruha, a oni svoje guzice vozaju u kojekakvim skupim autima i onda linić jadi da je država u debelom dugu i da treba rezat plaće kako bi se napunio proračun, sve u svemu kako bi Thompson rekao - NEMA PREDAJE!!

Woolf Blaser
Natporučnik
Natporučnik

Post by Woolf Blaser » 21 Sep 2013, 12:54

Tako je Punisher,kakva predaja!

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 21 Sep 2013, 17:06

lex-lutor wrote:KRIVO..........

MI svi zajedno smo ti koju smo ju zatukli.....nema drugog krivca osim nas !!!
Postoje samo dvije vrste ljudi: s jedne strane pravednici koji se smatraju griješnicima, a s druge griješnici koji se smatraju pravednicima.

Woolf Blaser
Natporučnik
Natporučnik

Post by Woolf Blaser » 21 Sep 2013, 17:30

Papi nikad mi nije isla filozofija. Sto se mene tice komunjare su ruzni,prljavi i zli i
uglavnom mi je to to!

skorpac
Razvodnik
Razvodnik

Post by skorpac » 21 Sep 2013, 20:12

daj vratite se u 41.g i uživajte. Vidim da niste za 21.st.

Woolf Blaser
Natporučnik
Natporučnik

Post by Woolf Blaser » 21 Sep 2013, 21:14

Imas pravo Skorpac,ali ne posve! Vidis koliko clanova(iliti fanova) imas na forumu
'41 !? Dakle ljubitelja starog oruzja (M 48 i sl) . Dakle, ako je cilj ,drugovima iz komiteta,
da nas uvedu (nas jadne,slijepe,neuke) u 21 st na nacin da nam pouzimaju(ili bolje reci
otmu) tu staru kramu jel doista nije u skladu sa ovim mondenim vremenima da ljudi ,gruvaju,
iz takve neugledne krame... Inace su strijelci poznati da ,pljuju, po tradicijama. Mozda kad ,drugovi
iz komiteta, ,uspjesno, privedu ovu akciju kraju mozda nekom od njih padne na pamet u trenutku
prosvjetljenja da otmu i recimo Coltove 1911,pa zasto ne i Walthere P 38 i tome slicno,jel je
opce poznato od kakvog su kvalitetnog celika napravljeni a nama je nasusno potrebna kvalitetna
sirovina da izadjemo iz krize. Nadalje,ako zelimo biti u skladu s 21 st svi ce mo kupovati oruzje
u Thurbo Limach shopovima i to obojeno u dugine boje koje su inace omiljene ovim ,nasim,
donosiocima ovakvih zakona. Molim sve clanove foruma i ujedno se ispricavam da mi ne
zamjere na ovakvom nacinu pisanja jel se osjecam jadno i ponizeno kao gradjanin RH zbog
ovoga sto nam nicim izazvani rade i pitam se sto je sljedece na redu. KIND REGARDS TO ALL
OF MY GUNMAN BROTHERS!!!

kontrabellum
Pozornik
Pozornik

Post by kontrabellum » 21 Sep 2013, 22:01

Djedov P38... Bi mi oteli... :A33: preko mene mrtvog, i nije me briga dal ovo čita netko iz komiteta, partije ili zadruge ili družbe pere kvržice dobro ste shvatili što sam pod time mislio... Nisu moji skapavali na 2 bojišta u 2 rata da bi mene i vas ova vlada u egzilu koja još sniva o Velikoj "uniji" u okove bacila i opet vodila na Ovčare ili Bleiburge... Vjerujem da sam jedan od najmlađih na ovom forumu no i da imam dobru potkovanost povijesnim činjenicama i stvarima koje su se "brisale iz kolektivne svijesti" i vidim kako ze zadajaju moja i mlađe generacije, i vidim i osjetim netrpeljivost mojih prijatelja prema svemu što je nacionalno, naše i Hrvatsko i osjetim duboko u sebi da to neće zauvijek moć tako jer ako se neće dignuti posrbljena/europeizirana/prokomunistička "tolerantna" moja generacija dignut će se oni koji su istinu proživljavali i pisali devedesetih ne u Austiji, Australiji ili Njemačkoj nego u Lici , na Velebitu i u Vukovaru.

Let em come :A26: :A33:

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 22 Sep 2013, 09:45

:A25: :A25:

PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by PUNISHER1987 » 22 Sep 2013, 21:26

kontrabellum wrote:Djedov P38... Bi mi oteli... :A33: preko mene mrtvog, i nije me briga dal ovo čita netko iz komiteta, partije ili zadruge ili družbe pere kvržice dobro ste shvatili što sam pod time mislio... Nisu moji skapavali na 2 bojišta u 2 rata da bi mene i vas ova vlada u egzilu koja još sniva o Velikoj "uniji" u okove bacila i opet vodila na Ovčare ili Bleiburge... Vjerujem da sam jedan od najmlađih na ovom forumu no i da imam dobru potkovanost povijesnim činjenicama i stvarima koje su se "brisale iz kolektivne svijesti"

Let em come :A26: :A33:
:A25:

skorpac
Razvodnik
Razvodnik

Post by skorpac » 22 Sep 2013, 23:05

svi smo mi jaki na riječima, a kad treba nekaj napravit manji smo od makova zrna. 90% nas samo kenja po forumima i to je to. Živimo u ovoj državi, naši očevi su se borili za nju, neki su se i članovi foruma borili za nju,sami smo si izabrali vlast, stanovništvo koje je izašlo na referendum se izjasnilo da želi EU i u čem je Vaš problem? Stalno Vas nekaj muči partija i komunjare, EU. Zar ne možete shvatiti da su partija i komunjare otišli s Titom i bivšom državom? kaj je to teško shvatiti? I naši političari su večinom bili u toj partiji bez obzira na kojoj su sad strani. Zanima me kaj je bio naš prvi predsednik?? hmmm baš... Zato Vas molim da se malo spustite na zemlju i lijepo kažete ove nove vlasti nas žele sve sj.... bez obzira jer su one lijeve ili desne. I to je to.

PUNISHER1987
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by PUNISHER1987 » 23 Sep 2013, 11:42

Skropac pa zar ne vidiš da su oni koji su trenutno na vlasti tj. sdp - socijal-demokratska partija, to je ostavština titovog režima, to su komunjare, a ja nikada nisam glasao za njih niti ću ikada glasat, trenutna situacija u RH se ne može niti opisati riječima ili bar ja nemam riječi kako ju opisat!! Kad samo pogledam koliko ljudi je bez posla, kako sadašnja vlada doslovno jebe poljoprivrednike, kako se ponašaju prema Gradu Heroju dođe mi da plačem od muke, ali ja kao pojedinac ne mogu ništa promijeniti kako bi stvari krenule na bolje, međutim mi kao narod možemo napraviti puno toga!!!!

mirkof
Razvodnik
Razvodnik

Post by mirkof » 23 Sep 2013, 13:57

skropac je to lijepo napisao, samo je nekima teško shvatiti. "Ostavštine titovog režima" ima podjednako među svim najvećim strankama, ako ćemo na to gledat na taj način.

Ova vlada je samo trenutno zadnja u nizu. Nije ona sama dovela Hrvatsku u ovaj položaj gdje je, u govnima smo već dugo i to je kontinuirani proces od samog osamostaljenja. I dokle god se mi natežemo oko tih gluposti tko je komunjara a tko nije umjesto da se rješavaju konkretni problemi toliko dugo ćemo bit tu gdje jesmo.

Post Reply