Noob pitanja :)
Re: Noob pitanja :)
Ja sam na ''privremenom'' radu u Zg i povremeno pucam u Čazmi. Budući da sad ''ganjam'' papire za stan, malo sam pucačinu stavio u drugi plan, ali od 01.10. ću se više angažirati na streljani. Ako hoćeš, javi mi broj mob-a na PM pa se možemo dogovoriti za neko pivce u Čazmi pa ti mogu prenijeti neka svoja iskustva (iz prve ruke) glede nabave oružja.domlator wrote:Pozdrav svima,
P.S. Ja sam inače iz Bjelovara te se planiram učlanit u Čazmi na streljani, pa ako ima netko tko tamo "čući" neka se javi![]()
Hvala svima na odgovorima
Mladen
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
Guns control means shooting a tight group!
Evo mala nadopuna, danas se učlanio u na streljanu u Čazmi
Samo što neću moći do biltena do nagodinu dok opet ne budu organizirali "puckaranje"
Ali nema veze dotle ću sve drugo riješiti, to jest pripremiti za dolazak bebača 
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Dobro si krenio,morat ces (nazalost) biti malo strpljiv ali doci ce sve na svoje. Kao sto si rekao
iskoristi to vrijeme da izvidis sto i kako bi ti bilo najoptimalnije za ono s cime se zelis baviti a decki
s foruma ce pomoci dobronamjerno oko toga.
iskoristi to vrijeme da izvidis sto i kako bi ti bilo najoptimalnije za ono s cime se zelis baviti a decki
s foruma ce pomoci dobronamjerno oko toga.
Head in the City. Hearth in the Field.
Da ne zuri mi se nikuda
A i morat cu neku gajbu pifkana za ekipu kad rijesim sve 
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Vidim da imas sve odlike za dobrog strijelca,jos ce mo narezati nesto pod 45 da nam piva lakse ide.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Samo naprijed, držim fige da što prije nabaviš to što želiš, a nakon toga da uredno održavaš radnu temperaturu cijevi.
Pozdrav!
Pozdrav!
kao moja! Izrazito je protiv i ne voli oružje ali iz 9mm puca.. akhem "smirenije nego jaWoolf Blaser wrote:Zene nisu opterecene s tim kao mi muski,pa ako im to malo lezi znaju iznenaditi i onda nam
piju krv na slamku.
trenutno ratujemo oko nove puške, ne paše joj cijena
pa što ti imaš s time, neka ona ratuje s trgovcima, ne formiraš ti cijenu...sjekira wrote:...trenutno ratujemo oko nove puške, ne paše joj cijena...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Je,je Hawk! Jebi ti to,ipak mislim da je bolje da ih ne uplicemo u to! Malo pomalo,pa njihova
emancipacija...bojim se i reci sto bi moglo usljediti!
emancipacija...bojim se i reci sto bi moglo usljediti!
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
sjekira wrote: danas sam ju suočio sa činjenicom kako sam ja ustvari idealan suprug: ne pijem, ne pušim, ne hodam po birtijama... računica je jednostavna da pušim dvije kutije na dan to je 50kn x365 dana u godini to je 18250 kuna godišnje dakle puška (za cijeli život)
Ha, ha,
Kod mene ista situacija. Ne pijem, ne pusim, ne dangubim po birtijama.
Ja sam mojoj rekao ovako:
Ljubavi, budimo realni - ja ulazim u krizu srednjih godina. Realnostje takva.
Sad moramo nesto uraditi da to proguram!
Reci ti sad meni da li da kupim Harley Davidson i lovim curice od 20 godina, ili da nabavim neko jeftino oruzje pa da kao malo pucam po streljani?
Rekla mi bez razmisljanj: Kupuj Oruzje.
Sad se vec neko vrijeme ormar popunjava, pa me ona povremeno priupita - a koliko to kosta?
Ond ja samo sjednem na kompjuter i pokazujem TT-ejce iz Njuskala.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
jolly wrote:sjekira wrote: danas sam ju suočio sa činjenicom kako sam ja ustvari idealan suprug: ne pijem, ne pušim, ne hodam po birtijama... računica je jednostavna da pušim dvije kutije na dan to je 50kn x365 dana u godini to je 18250 kuna godišnje dakle puška (za cijeli život)![]()
Ha, ha,
Kod mene ista situacija. Ne pijem, ne pusim, ne dangubim po birtijama.
Ja sam mojoj rekao ovako:
Ljubavi, budimo realni - ja ulazim u krizu srednjih godina. Realnostje takva.
Sad moramo nesto uraditi da to proguram!
Reci ti sad meni da li da kupim Harley Davidson i lovim curice od 20 godina, ili da nabavim neko jeftino oruzje pa da kao malo pucam po streljani?
Rekla mi bez razmisljanj: Kupuj Oruzje.![]()
Sad se vec neko vrijeme ormar popunjava, pa me ona povremeno priupita - a koliko to kosta?
LOL , imaš i papovki po 600kn
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

dobro je kad joj mozes prodati tu pricu =)jolly wrote:Sad se vec neko vrijeme ormar popunjava, pa me ona povremeno priupita - a koliko to kosta?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"