DVA BUBNJA ILITI CILINDRA ZA REPLIKU COLTA U KALIBRU .45 LC
DVA BUBNJA ILITI CILINDRA ZA REPLIKU COLTA U KALIBRU .45 LC
Prodajem dva nova,ne korištena nikada, cilindra iliti bubnja za repliku Colta,marke UBERTI u kalibru .45 Long Colt.
100 € kom.Imaocu dozvole,dakako.....
info na 091 5289688 Željko
100 € kom.Imaocu dozvole,dakako.....
info na 091 5289688 Željko
Držimo oružje u hladnjaku.Za hladno oružje ne treba dozvola !
Re: DVA BUBNJA ILITI CILINDRA ZA REPLIKU COLTA U KALIBRU .45
Sjetio sam se da bi bilo dobro dodati i fotografije predmetnoga oglasa,pa evo i njih!!!
Mada znam da ovo interesira samo mene i još možda dva-tri čovjeka u RH,ali nikad ne reci nikad !
Možda se i ja iznenadim jednom pozirivno !?
Mada znam da ovo interesira samo mene i još možda dva-tri čovjeka u RH,ali nikad ne reci nikad !
Možda se i ja iznenadim jednom pozirivno !?
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Volio bi vidjeti sliku cijelog guna. Mocno izgledaju ovi bubnjevi ovako napunjeni.
Head in the City. Hearth in the Field.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
kad bi bila konverzija perkusionog, onda vec po kalibru mozes doci do nekih zakljucaka. (army cal 44 / navy cal 36)BoB wrote:na slici nema krune s iglama, ide i to pretpostavljam? za koji model je prilagođen ili tek čeka prilagodbu.
Medjutim, mislim da to nije konverzija perkusionog revolvera, vec da je to bubanj za model od nekog colta na cjeloviti metak.
Sto ujedno znaci da je to oruzje "B" kategorije.
Prvi je colt 1873, peace-maker, na cjeloviti metak, najpoznatiji, ikona divljeg zapada u ruci John Wayna.
Medjutim, bilo je i drugih modela. Inace - baceni su na trziste kad je licenca za cjeloviti metak istekla smith i wessonu, tako da je sve bilo spremno za proizvodnju u tom trenmutku.
Paralelno s tim, bacena je tad na trziste ogromna kolicina konverzisjkih bubnjeva za perkusione revolvere kojih je bila velika kolicina u uporebi.
Gorky bi bas mogao potvrditi da li sam u pravu (ako je to za colt iz 1873), odnosno staviti koju sliku.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Sorry Jolly,ali sad sam tek vidio tvoj post.
Imaš pravo!
Ovdje se radi o "Peacemaker"-u,model 1873 by Uberti...dakako i da,to je model na cjeloviti metak.
Evo da stavim i poneku fotografiju istoga,stvarno bi i to bio red.Hvala na skretanju pažnje na isto.
Nego Jolly,vidim da i tebe kao i mene zanimaju "te stvari" sa "Divljeg Zapada" i sve rekao bih u svezi njega,kao takovog!?
Hajde mi se javi na : zeljac24@gmail.com,ako želiš naravno...vidim da imamo o čemu razgovarati!
Ja bih najviše volio kada bismo i mi u RH,ili barem u Zagrebu,imali nešto ovome slićno: http://www.sassnet.com/,ako ne i društvo kao takvo,pa ako te to interesira i više si nego dobro došao !?
Imaš pravo!
Ovdje se radi o "Peacemaker"-u,model 1873 by Uberti...dakako i da,to je model na cjeloviti metak.
Evo da stavim i poneku fotografiju istoga,stvarno bi i to bio red.Hvala na skretanju pažnje na isto.
Nego Jolly,vidim da i tebe kao i mene zanimaju "te stvari" sa "Divljeg Zapada" i sve rekao bih u svezi njega,kao takovog!?
Hajde mi se javi na : zeljac24@gmail.com,ako želiš naravno...vidim da imamo o čemu razgovarati!
Ja bih najviše volio kada bismo i mi u RH,ili barem u Zagrebu,imali nešto ovome slićno: http://www.sassnet.com/,ako ne i društvo kao takvo,pa ako te to interesira i više si nego dobro došao !?