Prijava zracne puske
Moderator: karabalic
Re: Prijava zracne puske
Mene zapravo SMETA kada sve te institucije NE RADE SVOJ POSAO PO ZAKONU nego pametuju i tumace kako kome odgovara, na kraju krajeva najbolje primjere imas u svojoj lokalnoj PU....zena prica jedno onda kada se zatrazi tumacenje iz ZG kaze pa dobro onda moze i tako kako Vi kazete....jolly wrote:....Lex, pa policija, milicija, mup, zandari i slicne sluzbe - uvijek su imale neka njuskala, rufijane, informatore, provokatore, tajne agente koji su njuskali i skupljali informacije. To je u opisu posla. Samo se mijenja terminologija....
Da li je to narmalno ???
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Slazem se sa Jollyem da svako oruzje treba trzati u sefu i mislim da se s tim svi slazemo.
Lex i meni je para izbila na usi zbog ovoga jel bi se dao kladiti da si na Jollyev post pomislio
isto sto i ja,tj mozes posjedovati oruzje na crni barut,gruvati do mile volje ali reloading zaboravi!
Suludi zakon! Provjera policije!? Zasto se to radi kad jednim klikom na compu imaju sve podatke
o meni!? Jebote,kupujes zraciku murija ti maltretira susjede! Tako to izgleda kad su drzava i politika
,na tankim nogama,,onda ovakve represije i maltretiranja,nitko,ama bas nitko u tim strukturama
nema nimalo dostojanstva a o tome sam se uvjerio i na svojoj kozi.
Lex i meni je para izbila na usi zbog ovoga jel bi se dao kladiti da si na Jollyev post pomislio
isto sto i ja,tj mozes posjedovati oruzje na crni barut,gruvati do mile volje ali reloading zaboravi!
Suludi zakon! Provjera policije!? Zasto se to radi kad jednim klikom na compu imaju sve podatke
o meni!? Jebote,kupujes zraciku murija ti maltretira susjede! Tako to izgleda kad su drzava i politika
,na tankim nogama,,onda ovakve represije i maltretiranja,nitko,ama bas nitko u tim strukturama
nema nimalo dostojanstva a o tome sam se uvjerio i na svojoj kozi.
Head in the City. Hearth in the Field.
Odgovor ti je vrlo jednostavan vec kroz stoljeca, samo smo mi narod koji lako zaboravlja i ne cijeni nista svoje !!!
NEMA POSTOVANJA DO STRAHOPOSTOVANJA !
Sve dok se raja bude bojala politicara mi cemo jesti govna i dizati guzicu da nam ga se moze sto dublje utjerati, kada se politicari i vlada pocmu bojati naroda onda cemo zapoceti zivot na nekon vecem stupnju evolucije i razuma...!!!
Vjeruj mi da ce tada sve institucije vrlo dobro znati sto im je posao i kakvi su rokovi izvrsenja....ali i kakva je kazna za neposluh !!
NEMA POSTOVANJA DO STRAHOPOSTOVANJA !
Sve dok se raja bude bojala politicara mi cemo jesti govna i dizati guzicu da nam ga se moze sto dublje utjerati, kada se politicari i vlada pocmu bojati naroda onda cemo zapoceti zivot na nekon vecem stupnju evolucije i razuma...!!!
Vjeruj mi da ce tada sve institucije vrlo dobro znati sto im je posao i kakvi su rokovi izvrsenja....ali i kakva je kazna za neposluh !!
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Apsolutno si u pravu. Nije da je to nepoznato za ostatak svijeta,naprotiv,svugdje politicari
idu linijom manjeg otpora jel je tako najlakse,samo se postavlja pitanje koliko im to gradjani
dozvole i u kojoj mjeri! Mi smo speciticni u tome,nama ga utjeraju do kraja i mi sutimo! Nikako
ne mogu to povezati sa odlucnoscu naseg naroda pocetkom devedesetih(da me netko pogresno
ne shvati da pozivam na neki bunt)! Razni osvajaci kroz povijest nisu dirali Atenu a Grci je pale
kad im politicari prirede sranje! Hitler nije dirao Pariz a Parizani ga pale! Bogu hvala mi nikad ne
bi tako nesto radili sa nasim gradovima ali da nismo u stanju reci gospodo sad ste pretjerali i sad
ce mo vas zamijeniti i stvari postaviti tako da vise nikome ne padne na pamet da se zajebava sa
voljom naroda i dobrobiti gradjana.
idu linijom manjeg otpora jel je tako najlakse,samo se postavlja pitanje koliko im to gradjani
dozvole i u kojoj mjeri! Mi smo speciticni u tome,nama ga utjeraju do kraja i mi sutimo! Nikako
ne mogu to povezati sa odlucnoscu naseg naroda pocetkom devedesetih(da me netko pogresno
ne shvati da pozivam na neki bunt)! Razni osvajaci kroz povijest nisu dirali Atenu a Grci je pale
kad im politicari prirede sranje! Hitler nije dirao Pariz a Parizani ga pale! Bogu hvala mi nikad ne
bi tako nesto radili sa nasim gradovima ali da nismo u stanju reci gospodo sad ste pretjerali i sad
ce mo vas zamijeniti i stvari postaviti tako da vise nikome ne padne na pamet da se zajebava sa
voljom naroda i dobrobiti gradjana.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Stvar je u tome da se moramo sami izboriti za svoja prava svim legalnim sredstvima.
Preveliki su problemi u Drzavi da bi netko mario za probleme streljacko-sportske populacije.
Preveliki su problemi u Drzavi da bi netko mario za probleme streljacko-sportske populacije.
Pravno i na ljep nacin se pajdo ne možeš izborit, jer su pravila onakva kakva stima nekolicini budala koji ni nemaju pojam što je zračno oružije. Ali bitno je da oni pišu zakone.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Samo kad shvate - slijede nove restrikcije, i nema vise u prodaji hatsana pcp zracnice od 80 joula. A i za oruzje na crni barut uvest ce nabavne dozvole.1983josip wrote:Pravno i na ljep nacin se pajdo ne možeš izborit, jer su pravila onakva kakva stima nekolicini budala koji ni nemaju pojam što je zračno oružije. Ali bitno je da oni pišu zakone.
Zato kazem da je zakon jos uvijek prihvatljiv za zracno oruzje i ne treba previse njurgati kod prijava koje se traze po novom
Niti se treba previse zaliti ako se trazi da se zracno oruzje adekvatno spremi i drzi u kuci. Sto po meni nije nerazumno.
nek ti se djeca docepaju obicne lufterice "zastava" od 4,5 mm, koja ni ne treba biti prijavljena (niti zakon propisuje neko posebno drzanje), i nek djeca jedno drugog pogode u oko - to je dovoljno zla.
Cuvanje i drzanje bilo kakvog oruzja je odgovornost svakog vlasnika, i sa time treba postupati S-A-V-J-E-S-N-O.
kazem S-A-V-J-E-S-N-O jer ni jedan zakon ne moze predvidjeti ama bas sve zivotne situacije i tu bi se onda trebala ukljuciti savjest pojedinca i zdravi razum, pa tek onda poznavanje zakona, a ne kad traze da to smjestis u neki ormar, njurgat po sistemu "a gdje to pise"??? (ovo zadnje se ne odnosi na josipa)
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Potpuno si u pravu,opreza nikad dovoljno. Ja isto sve nekako mislim da ce situacija prije biti
gora, tj restriktivnija po nas strijelce i lovce nego obrnuto. Sad sam tuzan i jadan i cim mi zavrsi
danasnja sihta idem pogledati sto ima novo u omiljenoj trgovini!
gora, tj restriktivnija po nas strijelce i lovce nego obrnuto. Sad sam tuzan i jadan i cim mi zavrsi
danasnja sihta idem pogledati sto ima novo u omiljenoj trgovini!
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Pretpostavljam, parfemi?
ili...
Turn better into best!
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Blzu! Sexy shop! Hehehe.
Neka snizenja u Tireu. Kompletna maskirna lov.odijela za 130 $,moze se naci Victorinox
army za 30 $ i jos neke stvarcice.
Neka snizenja u Tireu. Kompletna maskirna lov.odijela za 130 $,moze se naci Victorinox
army za 30 $ i jos neke stvarcice.