P: S&W 686-Plus - 357 Mag 6"
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Re: P: S&W 686-Plus - 357 Mag 6"
Normalno da bi mu se isplatila, a kad se njih dvojica dogovore bio bi red da nas lex pozove na koju čašicu vina, a pršut neka ostavi sebi jer bi mogli okrenut kakvog odojka ili janjca!!Woolf Blaser wrote:Takva kolicina!? Lexu bi se isplatila!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Punisher,ovo je jedan od najboljih postova koji sam procitao! Yeaaah!!!
Lex,mani zajebanciju i ne spustaj cijenu!
Lex,mani zajebanciju i ne spustaj cijenu!
Head in the City. Hearth in the Field.
Hhahahahha...
Recesija je manje bitna u ovom slucaju, danas cu izgubiti 1000Kn, sutra cu opet dobiti i zivot ide dalje. to su samo stvari i nista vise......radi se o tome da zelim taj dio love PRETOCITI u nesto bolje dok imam priliku. Cijena je sada stvarno OK a po mom misljenju mislim da je realna bez obzira sto ljudi traze po oglasima za revolvere te klase...
Recesija je manje bitna u ovom slucaju, danas cu izgubiti 1000Kn, sutra cu opet dobiti i zivot ide dalje. to su samo stvari i nista vise......radi se o tome da zelim taj dio love PRETOCITI u nesto bolje dok imam priliku. Cijena je sada stvarno OK a po mom misljenju mislim da je realna bez obzira sto ljudi traze po oglasima za revolvere te klase...
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
Lex,
Nego, ajde ti sad podijeli s nama kad si se odlucio prodati S&W, koji slijedeci revolver si se odlucio nabaviti?
Nekako sumnjam da ces prestati gadjati iz revolvera nakon prodaje smitha, znaci trebat ce neka nova stvarcica.... ?
Nego, ajde ti sad podijeli s nama kad si se odlucio prodati S&W, koji slijedeci revolver si se odlucio nabaviti?
Nekako sumnjam da ces prestati gadjati iz revolvera nakon prodaje smitha, znaci trebat ce neka nova stvarcica.... ?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Revolvere imam, ali me sada muci jedna dobra DEVETKA u pistolju pa se dvoumim izmedju:jolly wrote:Lex,
- SIG 210-6
- CZ-75 sport - frankonia
- S&W Performance center - 9 mm
- CZ-75 standard
I naravno skupljam pare, ali nekako mi sporo ide !!!
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Zelim ti da sto prije uspijes u naumu,ali daj budi ozbiljan i ne spustaj cijenu vise!
Pa evo ti dobre prilike, daj 4 soma i gun je tvoj....ili preporuci nekom frendu !!!
Znas da ce sada poceti opca tuca tko ce prije !!!
Znas da ce sada poceti opca tuca tko ce prije !!!
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Ja imam 686 6',pokusavam staviti koju slicicu ali su mi prevelike pa mi ne uspijeva.
- jolly
- Cinker - bojna

Odes na "MS office picture menager", alatka "picture" - i na kraju "resize" i smanjis. Biras postotke, ili pixele, u istom mjeriluWoolf Blaser wrote:Ja imam 686 6',pokusavam staviti koju slicicu ali su mi prevelike pa mi ne uspijeva.
Turn better into best!
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Yeah! Eto kad je covjek pametan! Kad sam ja u pitanju onda vazi ona ,nije zvaka za...,!
Tks man!
Tks man!
- jolly
- Cinker - bojna

Nemoj sad da ne stavis slike - sad ih svi zeljno ocekujemo! Nemas isprike.
Turn better into best!
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Je,prelistavam. Tanko mi nesto tj na svakoj ima svacega ali stavit cu nesto. Bas sam naisao
na neke gdje sam slikao zenu u ,akciji sa gospodom Smithom i Wesonom, ali te ne bi!
Hehehe,potrgali bi me forumasi...
na neke gdje sam slikao zenu u ,akciji sa gospodom Smithom i Wesonom, ali te ne bi!
Hehehe,potrgali bi me forumasi...
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Ova nema veze s menom ali nisam mogao odoliti...
Evo moga dok Woolf nađe svoga...
Ovaj je sličan Lexovom, samo što ima drugačiji prednji nišan i bubanj za 6 metaka.
ali... ja za ovoga tražin puuuno više...
Ovaj je sličan Lexovom, samo što ima drugačiji prednji nišan i bubanj za 6 metaka.
ali... ja za ovoga tražin puuuno više...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Ovaj tvoj bi trebao biti 686-3 ako se ne varam.
Podesivi prednji nisan po visini + igla u kokotu, znaci cca 88-92 godiste....SVIDJA MI SE !!!
Podesivi prednji nisan po visini + igla u kokotu, znaci cca 88-92 godiste....SVIDJA MI SE !!!
Nemoguće je Nemoguće
je Lex...686-3...pa i piše ti ispod slike, a godište je 90...lex-lutor wrote:Ovaj tvoj bi trebao biti 686-3 ako se ne varam.
Ovo mu je radna ručka. Paradna je drvena, spakovana da se ne ogrebe...
Bas sam konj....sada tek vidim da ispod slike pise i oznaka...Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Starost....!!!
Nemoguće je Nemoguće
ništa ništa... a što će tek bit kad dođeš u moje godine...???lex-lutor wrote:Bas sam konj....sada tek vidim da ispod slike pise i oznaka...Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Starost....!!!
Igla u kokotu... da... a što tvoja nije u kokotu...? znači u kućištu je...?
Pa i meni bi logičnije bilo da je u kućistu, ali u kokotu je... labava je pa izgleda ka da će ispasti
Na novijim modelima su dodali onu bravicu za zakljucavanje pored dugmeta za izbacivanje bubnja a igla se nalazi u okviru ustvari to je islo po fazama, prvo igla u okvir a onda bravica.....Hawk wrote:lex-lutor wrote:....Igla u kokotu... da... a što tvoja nije u kokotu...? znači u kućištu je...?
Pa i meni bi logičnije bilo da je u kućistu, ali u kokotu je... labava je pa izgleda ka da će ispasti
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Ovo je neka sugava slika ali nemam bolju od 686.