Problem Relodinga i Cirilice su za malu djecu u odnosu na
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Re: Problem Relodinga i Cirilice su za malu djecu u odnosu n
A mi smo kao nešto "pregovarali" oko uvjeta ulaska. Ne znam postoji li još u našim zakonima pojam veleizdaja. Ako ne postoji, mislim da je vrijeme da se uvede.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

...i svima koji su krali drzavu nacionalizirati svu imovinu, nakon toga ne u zatvor, nego nogom u dupe
preko granice i prostepati im putovnice da se nikad vise ne mogu vratiti...pa nek traze azile po
bijelom svijetu i to sve, od drkavih nacelnika nekakvih opcina do glavesina. Smrdljivaca lopovskih
koji kradu vlastitu zemlju krvlju stecenu. Zbog takvih i za takve bi svakako trebalo promjeniti
zakon i tome se ugledati na Kineze, pa nek vide buduci politicari kako prolaze oni koji pljackaju
svoj narod.
preko granice i prostepati im putovnice da se nikad vise ne mogu vratiti...pa nek traze azile po
bijelom svijetu i to sve, od drkavih nacelnika nekakvih opcina do glavesina. Smrdljivaca lopovskih
koji kradu vlastitu zemlju krvlju stecenu. Zbog takvih i za takve bi svakako trebalo promjeniti
zakon i tome se ugledati na Kineze, pa nek vide buduci politicari kako prolaze oni koji pljackaju
svoj narod.
Head in the City. Hearth in the Field.
Bitno je da smo mi razoružani....znaju ONI dobro što će biti i uvijek su znali. Osigurali su svoje par generacija unaprijed i živo im se jebe za nas. Tako nam i treba kada smo ovce , pičke i prodan narod. U krvi nam je zajeb, izdaja i pohlepa. Da ova jadna država zadnjih 20 godina nije sustavno pljačkana danas bi Švicarska za nas bila Albanija. Sad će prodati ono malo jada što je ostalo i nema nas više. Ali ima rješenja za sve, nacionalizacija apsolutno svega! A one koji su sudjelovali u pljački nesretne nam RH fino pred streljački vod, za primjer. Nije Kini bez veze manje kriminala nego kod nas, a koliko ih ima. Rođena smo đubrad i lopovi, to je najveći problem. Što je nama normalno, Njemcu je nepojmljivo. Korupcija i lopovluk je na svakom koraku, kakva borba, USKOK i kurci palci, nema od toga ništa. Ovoj vlasti bi bilo najpametnije da klekne na crveni tepih i poljubi cipele Angele Merkel, možda nam se smiluje i pošalje dvojicu svojih najnesposobnijih da nam uvedu reda.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Bas tako. Nasi politicari rade samo ono sto im mi dozvolimo. Otimaju,kradu,pljackaju,lazu,
a mi sutimo. Sutimo kad ne da ne bi trebali, vec ne bi smjeli sutjeti!!! Koga se mi bojimo!?
Kod mene u Slavoniji su za direktore nekih firmi postavili neke drkavce koji nemaju pet minuta
radnog staza! Moja opcina,tri mala sela, nacelnik promijenio tri stranke da se zadrzi na vlasti...
koji ce nam k***c i opcina i nacelnik! Rade sve to,ljudi to znaju i glasaju za njih, onda se pitam da
li smo zasluzili bolje!? Ukinu reloading svi sute ko picke! Imamo saveze samo za uhljebe(kako mi
se gadi ta rijec)! Opet se pitam koga se mi to bojimo!? Umjesto da smo svi skupa javno trazili tko
je to idiotsko,prodano, smece koje je to trazilo i jebali mu sve po spisku. Ne, mi sutimo...sutimo
zato sto smo picke i nikako da shvatimo da ako se sami ne pobrinemo za sebe nitko nece.
Drzava nam je jebeni mrak,korupcija,lazi,obmane...sve sto je krvlju steceno u bescenje su prodali
majku im jebem...ma za sto su ginuli ljudi!!!
a mi sutimo. Sutimo kad ne da ne bi trebali, vec ne bi smjeli sutjeti!!! Koga se mi bojimo!?
Kod mene u Slavoniji su za direktore nekih firmi postavili neke drkavce koji nemaju pet minuta
radnog staza! Moja opcina,tri mala sela, nacelnik promijenio tri stranke da se zadrzi na vlasti...
koji ce nam k***c i opcina i nacelnik! Rade sve to,ljudi to znaju i glasaju za njih, onda se pitam da
li smo zasluzili bolje!? Ukinu reloading svi sute ko picke! Imamo saveze samo za uhljebe(kako mi
se gadi ta rijec)! Opet se pitam koga se mi to bojimo!? Umjesto da smo svi skupa javno trazili tko
je to idiotsko,prodano, smece koje je to trazilo i jebali mu sve po spisku. Ne, mi sutimo...sutimo
zato sto smo picke i nikako da shvatimo da ako se sami ne pobrinemo za sebe nitko nece.
Drzava nam je jebeni mrak,korupcija,lazi,obmane...sve sto je krvlju steceno u bescenje su prodali
majku im jebem...ma za sto su ginuli ljudi!!!
Head in the City. Hearth in the Field.
Ne treba ti za to pomoc od " male furerice"....mogu se kladiti da svatko od nas pozna BARM dvije osobe koje prije rata nisu imale nista, nisu posebno ni pametne niti sa radnim navikama a danas leze na parama i na sve nacine se bore da slucajno netko tko nesto zna o poslovanju-finacijama ili ekonomiji ne dodje na mjesto gdje bi ih izbrisao u roku 30sekundi... !!!Iggy wrote:,,,Ovoj vlasti bi bilo najpametnije da klekne na crveni tepih i poljubi cipele Angele Merkel, možda nam se smiluje i pošalje dvojicu svojih najnesposobnijih da nam uvedu reda.
Merkelica ti je je PRAVA poslovna zena i nju zanima sve sto je dobro za njemacku, to u svakom slucaju znaci da moze sto jeftinije doci do radne snage i svih vrsta bogatsava kojima raspolaze ova drzava....
Mogu se kladiti da se u HR kojim slucajem i desi " NAROD " zapad bi poslao pomocne snage koje bi stale na stranu vladajucih ( samo sto bi za to vrijeme kao slucajno pocistili neke koji su stvarno pretjerali)...a raja bi dobila po tamburi da se sve prasi....
Nemoguće je Nemoguće