Nije li steta hraniti ovo smece 40g na racun gradjana?
Nije li steta hraniti ovo smece 40g na racun gradjana?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dvos ... 09659.aspx
Mada ima jedan cudan detalj, negdje sam procitao da mu je zastitar nakon napada slomio obje ruke a ne vidim da su u gipsu ?
Mada ima jedan cudan detalj, negdje sam procitao da mu je zastitar nakon napada slomio obje ruke a ne vidim da su u gipsu ?
Nemoguće je Nemoguće
Re: Nije li steta hraniti ovo smece 40g na racun gradjana?
Ne, ja bi ga hranio 50 godina koliko je sada maksimalna kazna u Hrvatskoj.
Mislim da nista od toga....na kraju ce krenuti prica o neuracunljivosti, bolesti, alkoholu ...papak ce dobiti na prvu 7-10g a pa nakon sto odlezi 2g ce ga pustiti radi dobrog vladanja...
Nemoguće je Nemoguće
samo smrtna kazna. nasred trga i metak u čelo! i sve rješeno. i to po brzom postupku. nema se tu kaj utvrđivati. lik je hladnokrvni ubojica i nema tu priče.
Check this out: https://www.facebook.com/#!/bosko.sapic/photos
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
Guns control means shooting a tight group!
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Zašto bi bilo šteta nekoga hraniti? To što mi imamo iskrivljen sustav vrijednosti, nije on kriv. Ja ako hoću jesti, moram raditi. Nije li to bit svega? Dnevnica nekog zatvorenika često puta, veća je od dnevnice nekog radnika koji pošteno prehranjuje sebe i obitelj. Stvar je više nego jednostavna: Kad si u zatvoru, (obično si zbog nekog nedjela) moraš raditi, ali ne guliti krumpir, već raditi najodvratnije i najteže poslove za mizernu dnevnicu, koja će ti biti isplaćena u osnovnim životnim potrebama. Nećeš raditi, nema klope, odjeće, higijene, a spavati možeš u dvorištu, a ako još i zajebavaš, pendrek. Usput, u zatvoru moraš zaraditi za funkcioniranje zatvorskog sustava i nema nikakvog problema.
Pozdrav svima!
Pozdrav svima!
Prodajem tri mačke, dvije su različite a jedna je ista......
Pa zar je normalno kad jedan čejen ubije dvojicu mladića Hrvata i da za to dobije par godina, i on će kao tamo ispaštati......? po tebi tamo ima reda....a kakav je to pa kod nas ne mora raditi, i dobije sve a pendrek, odmah policajac dobije otkaz poglavito ako bi udario čejena, od mah se tu nađu kojekakvi jebivetri za ljudska prav.....moj Bože
Pa zar je normalno kad jedan čejen ubije dvojicu mladića Hrvata i da za to dobije par godina, i on će kao tamo ispaštati......? po tebi tamo ima reda....a kakav je to pa kod nas ne mora raditi, i dobije sve a pendrek, odmah policajac dobije otkaz poglavito ako bi udario čejena, od mah se tu nađu kojekakvi jebivetri za ljudska prav.....moj Bože
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
- Marin Bralic
- Skupnik

Ima netko informaciju sto se tocno dogodilo, kako je doslo do tuce, tko je koga napao?
Nigdje ne mogu pronaci te informacije...
--
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nigdje ne mogu pronaci te informacije...
--
Sent from my iPhone using Tapatalk
- oštrostrijelac
- Poručnik

Da li postoji netko tko je vidio tijek nemilog događaje, nepoznanica je.
Možda se osumnjičenik samo uspješno obranio.
Pravu istinu budemo teško saznali.
Da se do sada napisalo i napričalo svega i svačega, činjenica je.
A tek smo na početku.
Sve je to jako, jako žalosno.
Možda se osumnjičenik samo uspješno obranio.
Pravu istinu budemo teško saznali.
Da se do sada napisalo i napričalo svega i svačega, činjenica je.
A tek smo na početku.
Sve je to jako, jako žalosno.
Oštri
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Ja bi kupio jednu razlicitu, ako nisu prodane! Thanks!Papilon wrote:Prodajem tri mačke, dvije su različite a jedna je ista......
Head in the City. Hearth in the Field.
OPET SE POJAVLJUJU BROJITELJI KRVNIH ZRNACA I PROVODITELJI RASNIH ZAKONA???Papilon wrote:Prodajem tri mačke, dvije su različite a jedna je ista......
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Osobno, rasizam mi se gadi!!! Nasuprot tome, nisu Hrvati ti koji su rasisti na ovim nasimzoobar wrote:OPET SE POJAVLJUJU BROJITELJI KRVNIH ZRNACA I PROVODITELJI RASNIH ZAKONA???Papilon wrote:Prodajem tri mačke, dvije su različite a jedna je ista......
prostorima( tu ne mislim na pojedine politicare,uhljebe i gamad koji su lopovskim manipulacijama
stekli imovinsku korist ukravsi od svog vlastitog naroda, dakle to nisu Hrvati na koje mislim, vec
su to gnjide koje su najnizi oblik ljudskog roda)!!! Dogodila se strasna tragedija i ostali smo bez
dva mlada zivota! Postavljam pitanje sto bi bilo da je nedaj Boze jedan Hrvat ucinio tako nesto
dvojici pripadnika Srpskog naroda!? Mislim da bi nam mnogi zagorcavali zivot!
Ja sam recimo jako nezadovoljan izjavom kolege Papilona sto to ortodoksno smece naziva
fck ,cejenom,, to jest tepa mu!!! Ustvari, to sto je ucinio je upravo u kategoriji onog neljudskog
zlodjela sto su cinili cejeni prakticno do jucer na nasim prostorima, a vidim da ima onih koji
misle da smo mi to kao zaboravili!? Nismo i nikad necemo, a to nije krivica Hrvatskog roda i naroda!
Budalu ne treba tražiti, doista sam se javi!!!!zoobar wrote:
OPET SE POJAVLJUJU BROJITELJI KRVNIH ZRNACA I PROVODITELJI RASNIH ZAKONA???
Woolf Blaser wrote:Osobno, rasizam mi se gadi!!! Nasuprot tome, nisu Hrvati ti koji su rasisti na ovim nasimzoobar wrote:
OPET SE POJAVLJUJU BROJITELJI KRVNIH ZRNACA I PROVODITELJI RASNIH ZAKONA???
prostorima( tu ne mislim na pojedine politicare,uhljebe i gamad koji su lopovskim manipulacijama
stekli imovinsku korist ukravsi od svog vlastitog naroda, dakle to nisu Hrvati na koje mislim, vec
su to gnjide koje su najnizi oblik ljudskog roda)!!! Dogodila se strasna tragedija i ostali smo bez
dva mlada zivota! Postavljam pitanje sto bi bilo da je nedaj Boze jedan Hrvat ucinio tako nesto
dvojici pripadnika Srpskog naroda!? Mislim da bi nam mnogi zagorcavali zivot!
Ja sam recimo jako nezadovoljan izjavom kolege Papilona sto to ortodoksno smece naziva
fck ,cejenom,, to jest tepa mu!!! Ustvari, to sto je ucinio je upravo u kategoriji onog neljudskog
zlodjela sto su cinili cejeni prakticno do jucer na nasim prostorima, a vidim da ima onih koji
misle da smo mi to kao zaboravili!? Nismo i nikad necemo, a to nije krivica Hrvatskog roda i naroda!
To tepanje mi je ostalo od DR.....često smo rabili taj izraz kao i čede.....sječaš se zar ne kolega!!!!!
ostalo
A mačke sam prodao ......
a jesi ti pijan ... ili koji ti je qrac...??? Koji rasni zakoni...???zoobar wrote:...OPET SE POJAVLJUJU BROJITELJI KRVNIH ZRNACA I PROVODITELJI RASNIH ZAKONA???
Četnik ubija dva hrvata u Hrvatskoj...što to ima veze s rasama...???
Neko je prije raka... možda samoobrana... ali ništa od toga...
Jedan mladić je priklan, prerezana mu vratna arterija, a drugi uboden 5 puta, čak jedanput s leđa...
to meni ne liči na samoobranu, nego na zvjerstvo... to su oni pokazali i prije...
Evo... pogledaj mu profilne slike i sad reci da nije četnik...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Smece cetnicko,sta drugo!
Skupo, kolega, skupo....Mario_Zg wrote:Metak i bok.
Gljive su puno jeftinije, a pruzaju puno vise uzivanja... ( publici naravno )
Nemoguće je Nemoguće
Evo ja doniram 7,9. Moze se i birat oce PPU, IK, snajperski, rumunj...
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

U svoj toj nemiloj prici jedino nedostaje smrtna kazna! Izgubljena dva mlada zivota a to cetnicko
smece ce na nas racun u zatvor...di je tu pravda!? Trebalo bi biti kao u Kini...bakar u celo,
a racun poslati obitelji koja ga je tako odgojila na naplatu!
smece ce na nas racun u zatvor...di je tu pravda!? Trebalo bi biti kao u Kini...bakar u celo,
a racun poslati obitelji koja ga je tako odgojila na naplatu!