Koje cizme kao alternativa Adidas gojzericama?
Koje cizme kao alternativa Adidas gojzericama?
Dakle dosta dugo sam koristio Adidas gojzerice i lagano su dotrajale i trebalo bi ih zamijeniti a ne zelim uzimati one Hr i Cajna kopije pa me zanima dali imate nesto slicno za predloziti? Sa adidaskama sam prezadovoljan ali silom prilika moram probat nesto novo. Eto molim prijedloge.
- istra champion
- Cinker - bojna

Re: Koje cizme kao alternativa Adidas gojzericama?
Gojzerice Crispi Swat 
SCORE:287 COMPETITION/195MEDAL; 112 GOLD 57 SILVER 26 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Prije par godina su počeli opet proizvoditi te addidas trekking gojzerice. Vjerujem da ih ima kupiti i u RH, vidio sam ženske male modele u jednom outletu pred koju godinu.
Neznam jesu li na razini originalnih, ili kvalitetom bliži našim "domačim" kopijama.
Neznam jesu li na razini originalnih, ili kvalitetom bliži našim "domačim" kopijama.
NIsu ni blizu orginalnih iz 90 godina, koje je proizvodila SLOGA po licenci valjda, ove danasnje se odljepljuju na sve strane nakon jedne sezone, ne bacajte novce za njih, puno ugodnije,bolje i trajnije za 500 kuna sugun_hater wrote:Prije par godina su počeli opet proizvoditi te addidas trekking gojzerice. Vjerujem da ih ima kupiti i u RH, vidio sam ženske male modele u jednom outletu pred koju godinu.
http://www.alpinashop.si/artikel/tibet_v_-_69382/69382
Upravo sad su popusti od 30-40 posto po ALPINA dućanima u ZG, pa se moze dosta toga ubosti povoljno, nije da reklamiram te dućane već naletih na te popuste pa eto da obavijestim kolege forumase, mozada dobro dođe nekome!!
Kad sam rekao da opet proizvode, mislio sam na Adidas, a ne na ove naše domaćice razne "piratske".
Osim ako nisi htio reć da su i te nove original adidas nove loše kvalitete.
To me i ne bi čudilo jer mnoge tenisice (tipa Nike) danas su pale u kvaliteti, izradom su neznatno bolje od njihovih kopija prije 10-15 godina, a koštaju isto...
To me i ne bi čudilo jer mnoge tenisice (tipa Nike) danas su pale u kvaliteti, izradom su neznatno bolje od njihovih kopija prije 10-15 godina, a koštaju isto...
Da adidas orginal, kupljen u Planici, dosta su krute kao nove, stopalo nije savitljivo pri hodu, prvo skripi koza jako cujno pri hodanju gdje se savija stopalo - djelomično rješeno kremama, zatim brzo se izlizu oni čepovi i pola ih popuca , potom nakon niskih temperatura zimi pocinje lagano pucati ona guma potplata , a pukotine se prosiruju, zatim odljepljuje se lagano sloj sa čepovima od sloja potplata - iskustvo sa istima tjekom jedne godine , te meni vise ne spadaju u bilo kakv izbor!gun_hater wrote:Kad sam rekao da opet proizvode, mislio sam na Adidas, a ne na ove naše domaćice razne "piratske".
Poštovani do sada sam koristio Adidas GSG9 V2.
Sada koristim HAIX GSG9 X. Adidas sam koristio i privatno i profesionalno skoro 7 godina (jesen, zima) i bio sam jako zadovoljan, nisam ih ponovno kupio iz razloga što ih nisam našao u Zagrebu. HAIX ima outlet u Međimurju, imate nekoliko vrsta koje bi mogle zamijeniti vaše gojzerice Adidas. Ako se opredijelite za Adidas GSG9 obavezno ih probajte ja nosim broj 44 Adidas tenisice a GSG9 V2 44,3/4.
Pozdrav.
Sada koristim HAIX GSG9 X. Adidas sam koristio i privatno i profesionalno skoro 7 godina (jesen, zima) i bio sam jako zadovoljan, nisam ih ponovno kupio iz razloga što ih nisam našao u Zagrebu. HAIX ima outlet u Međimurju, imate nekoliko vrsta koje bi mogle zamijeniti vaše gojzerice Adidas. Ako se opredijelite za Adidas GSG9 obavezno ih probajte ja nosim broj 44 Adidas tenisice a GSG9 V2 44,3/4.
Pozdrav.
Blackhawk Deset Ops. Koristim ih godinu dana. Proljeće, ljeto i jesen ali nisu za velike kiše pošto je ovo pustinjska čizma.
Blackhawk Tanto tall. Bile su mi omiljene dugo vremena, također za ljetno pretežito i suho vrijeme, definitivno nisu za mokro.
Haix Black Eagle low. Dvije godine ih koristim na poslu, izbjegavam ih preko ljeta jer se noge usaftaju, one su više za rano proljeće, jesen cijelu i zimu.
Haix *** (Nepal Pro). Ne znam točni naziv čizme, vrlo je sličan modelu Nepal Pro ali je vojna varijanta za specijalnu postrojbu švicarske vojske, čini mi se planinsko pješaštvo/Gebirgsjäger. Vrlo su krute i stabilne, nisam ih nešto posebno nosio, vrlo teško se razgaze i ako trebate pouzdanu čizmu za planine i teške terene, ne treba tražiti dalje od njih. Udobne su i ugodne sva 4 godišnja doba, ali cijena bi mogla biti paprena, ja sam svoje platio bliže 1000 kuna kao 2. klasu ali da su bile i preko, uzeo bi ih.
Blackhawk Tanto tall. Bile su mi omiljene dugo vremena, također za ljetno pretežito i suho vrijeme, definitivno nisu za mokro.
Haix Black Eagle low. Dvije godine ih koristim na poslu, izbjegavam ih preko ljeta jer se noge usaftaju, one su više za rano proljeće, jesen cijelu i zimu.
Haix *** (Nepal Pro). Ne znam točni naziv čizme, vrlo je sličan modelu Nepal Pro ali je vojna varijanta za specijalnu postrojbu švicarske vojske, čini mi se planinsko pješaštvo/Gebirgsjäger. Vrlo su krute i stabilne, nisam ih nešto posebno nosio, vrlo teško se razgaze i ako trebate pouzdanu čizmu za planine i teške terene, ne treba tražiti dalje od njih. Udobne su i ugodne sva 4 godišnja doba, ali cijena bi mogla biti paprena, ja sam svoje platio bliže 1000 kuna kao 2. klasu ali da su bile i preko, uzeo bi ih.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

haix ima i njihov outlet u zagorju di pridaju jeftinije
Haix i jesam kupovao u outletu u tvornici. Kažem, taj model je bio official za Švicarce i bila je ta cijena, izgledom je kao Nepal Pro, ali su iznutra bolje i kvalitetniji materijali.