Tko sve može postati "Stručnjak"?
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Tko sve može postati "Stručnjak"?
Pošto se u mojoj kući tv prijemnik nikad ne gasi, sad sam vidio nešto, što me, moram priznati, razljutilo. U nekoj emisiji "modni stručnjak" Neven Ciganović komentira najgore odjevene osobe u prošloj godini. Prva stvar, je li pogledao sebe? Druga stvar, o ukusima se ne raspravlja. Treća stvar, koje on to obrazovanje ima da bi bio "stručnjak"? Koliko god ljudi znam, nitko nije "stručnjak". Netko je profesor, netko inžinjer, netko doktor, a bogme netko i šljaker i sve ih jednako poštujem, ali ovakvi s...... koji misle da su netko i to putem medija pokušavaju utuviti u glavu i nama drugima, mi stvarno idu na k.... Ima tu još takvih, npr. onaj Boris Banović ili još neki takvi ...... Koji nisu ni za što sposobni, pa svoju nesposobnost prikrivaju bezrazložno pljujući po ljudima, koji su po svim kriterijima svjetlosne godine ispred njih. Da ne spominjem Modnog Mačka, čije pojavljivanje u javnosti me neopisivo nervira. Nek radi što hoće, nek izgleda kako hoće, ali nek mene ne davi svojim idiotarijama. Možda sam konzervativan, možda i zaostao i neobrazovan, ili čovjek bez kulture, ali nikad mi na pamet ne bi palo trovati druge svojim primitivizmom i nametati svoju lažnu veličinu. Tko su uopće ti ljudi? Imaju li kakvo opće znanje i kulturu? Na kraju, tko ih uopće pušta u medije i popularizira ovakve tipove? Nemamo li mi u našoj zemlji poštenih ljudi, koji pošteno rade, za premalu plaću i na sve to šute i rade još više i bolje za istu plaću, da bi im ovakvi seronje putem tv-a mogli soliti pamet.
Re: Tko sve može postati "Stručnjak"?
A tko te tjera da gledaš ......ja ne gledam kaj mi se ne sviđa a svaka komercijalna TV može lupati kaj hoće.....!!!! mene više boli kad to HTV bljuje gluposti jer njih plačamo...nažalost!!!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Uvijek je važno imati dobar pogled.! sa ili bez TV.....a to je ipak dobar pogled....ili...???

-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Moj favorit je modni macak...jebo majku...
Head in the City. Hearth in the Field.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Papi...jel to ona ,polovnjaca, sto smo spominjali neki dan... 
Ona...ona prijatelju moj...kaj si opet zaboravil!!!!!! 
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Spil sam si kupicu vise...pa sam pozabil...a pogled na sliku...nekaj mi pocelo plinkati
pred ocima...
pred ocima...
A kaj jedna može biti preveć???? kupica piti.....a sad lijepo ona plinka... ja bi nju na Dukat del kaj reklamu prav je mlječni tip......
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

More,more...znas kak veliju za crnjaka...samo ti hodi, ja bum te stigel !!! Dok osetis da jePapilon wrote:A kaj jedna može biti preveć???? kupica piti.....a sad lijepo ona plinka... ja bi nju na Dukat del kaj reklamu prav je mlječni tip......
prevec...kasno je!
- oštrostrijelac
- Poručnik

zanimljiv rakursPapilon wrote:Uvijek je važno imati dobar pogled.! sa ili bez TV.....a to je ipak dobar pogled....ili...???
Oštri
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Kad gledam ovakve scene, odmah mi je život ljepši i fućka mi se za stručnjake. Mislim da bi bilo dobro, da krenemo prikupljati potpise da se raspiše referendum o tome da Ukrajinke kod nas mogu protestirati protiv čega god žele, koliko žele i nitko ih ne smije ometati. Jedini uvjet je da protestiraju na svoj izvorni način. Šta mislite?
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Mislis da bi nas Ukrajinke mogle spasiti!? S obzirom na ,atribute, valjalo bi pokusati... 
Pa nas ni dragi Bog više nemre spasiti..... 
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Na ovakav nacin...nevjerojatno je da uopce funkcioniramo!
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Nitko nas ne može spasiti, ali ukrajinke nam bar neće naštetiti, za razliku od ovih drugih.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Jel moraju nuzno biti Ukrajinke!? Mislim...ima jos zanimljivih nacija...
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

One bi nas tješile......na svojim njedrima!!!!dejandlesk wrote:Nitko nas ne može spasiti, ali ukrajinke nam bar neće naštetiti, za razliku od ovih drugih.