SAKO TRG22
SAKO TRG22
Imaocu nabavne dozvole prodajem pušku SAKO TRG22 (crna).
Kalibar .308 win, bez dodataka (montaža, optika, šalica).
Cijena 2000 EUR fixno.
Kalibar .308 win, bez dodataka (montaža, optika, šalica).
Cijena 2000 EUR fixno.
Re: SAKO TRG22
Kriva slika, ali ista puška. Dakle gola puška/bez dodataka
(bez trake, kompenzatora, nožica, optike, montaže i sl.)
(bez trake, kompenzatora, nožica, optike, montaže i sl.)
Kad malo razmislim moze dogovor: Pusku si zadrzi a meni za 2-soma Ojra das onu optiku koja je gore montirana, kompenzator, sinu, traku i nogice. Jel posteno ???
Nemoguće je Nemoguće
Hahahahahhahahah...
E jesi neki, pa tko bi jos odbio da proda ono malo stakla, nesto aluminija, gume i celika za 2 soma !!! ( mogu misliti kakvi komentari sada kolaju po glavi drugima koji citaju ove postove....nesmijemo Vam odati tajnu odmah )
E jesi neki, pa tko bi jos odbio da proda ono malo stakla, nesto aluminija, gume i celika za 2 soma !!! ( mogu misliti kakvi komentari sada kolaju po glavi drugima koji citaju ove postove....nesmijemo Vam odati tajnu odmah )
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Malo se zezamo, ispdada da covjeku Spamamo oglas, no zapravo je u pitanju vrlo ozbiljna prica. Da je covjek napisao da trazi 7-somova za sve u kompletu onda bi ga napali da se drogira....bolje ovako.
Jel tako g. Stolton....??
Inace ako bi bilo malo sunca sutra ne bi bilo lose opaliti par komada na 200m , sto mislis ?
Jel tako g. Stolton....??
Inace ako bi bilo malo sunca sutra ne bi bilo lose opaliti par komada na 200m , sto mislis ?
Nemoguće je Nemoguće
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Šta sam ja vama kriv da me trujete s ovakvim oglasima? Pripazite malo s tim, mogli bi nekog infarktirati. Sad ne mogu više spavati, izgubit ću apetit i dobiti anoreksiju. Hoćete me imati na duši?
Onako pošteno, oglas je divan, ali da je to kojim slučajem moj stroj, teško bi se odlučio riješiti istog. Nije li ti tako nešto šteta prodati?
Ja bih bio vrlo ozbiljan kupac da imam lovu, ovako ispada da spamam oglas. Želim ti svu sreću u prodaji!
Onako pošteno, oglas je divan, ali da je to kojim slučajem moj stroj, teško bi se odlučio riješiti istog. Nije li ti tako nešto šteta prodati?
Ja bih bio vrlo ozbiljan kupac da imam lovu, ovako ispada da spamam oglas. Želim ti svu sreću u prodaji!
Lex, dodji i idemo. Idealno za probat Bullseye sustav.
Žao mi je Dejan što vremena nisu bolja jer sam siguran da bi se dobro
brinuo o njoj, a garantiram da bi te služila dobro kako je i mene.
Žao mi je Dejan što vremena nisu bolja jer sam siguran da bi se dobro
brinuo o njoj, a garantiram da bi te služila dobro kako je i mene.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

jeli ta puska bila lani na sniper kupu? djeluje mi jako poznata (ova sa slike)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Prekrasna puška!i Lijepo bi pristajala za Osijek.....a bil bi i red da onog sa trljavim mauserom doteramo u red