Napad i obrana
Re: Napad i obrana
Jedina steta je sto nije obojicu izbusio tako da posluze za primjer svim drugima !
Nemoguće je Nemoguće
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Šta bi ih vlasnik bušio? U demokratskoj državi, došla bi milicija, izvršila preodgojnu terapiju pendrekom i sprovela ih na rehabilitaciju na Goli otok. Tek da nam je živ drug Staljin... Vrlo je lako riješiti takve seronje na zakonit način, samo da netko hoće!
- oštrostrijelac
- Poručnik

Dobro su prošli, ovako to riješavaju Ameri a i mi bi se mogli na to ugledati a ne da mi poslje ono prekoračenje nužne obrane, obraniti se treba svim raspoloživim sredstvima, da je ovo demokracija svi pošteni građani bi imali pravo nositi oružje.
https://www.youtube.com/watch?v=W9eCrs_MXxo
https://www.youtube.com/watch?v=W9eCrs_MXxo
- technotronic
- Stožerni Narednik

dobro se gazda obranio....dva s pištoljima, a on goloruk....samo kad ga naš pravni sustav počne mljet, bit će mu bolje da im je dopustio pljačku...
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Bome je...po nasem zakonu bi jebo jeza, a ,pistolerosi, bi jos dobili odstetu!
Head in the City. Hearth in the Field.
Sad bu najebo tko je vidio u našoj zemlji savladati plačkaša.......to je protuzakonito..... 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Još gore kolega, još gore, to je zakonom kažnjivo, ponekad mislim da je vlast pisala zakon za sebe a ne za poštene građane.Papilon wrote:Sad bu najebo tko je vidio u našoj zemlji savladati plačkaša.......to je protuzakonito.....
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Posteni gradjani su kod nas gradjani drugog reda! Sramota!
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

-
Woolf Blaser
- Natporučnik

...mislis...kikiriki Drzava....Rvatistan...dejandlesk wrote:To su ti ljudi na čijoj se grbači gradi država!
To su ljudi na čijoj se grbaču grade političke karijere i osobna bogatstva i dobrobit političke elite, nešto slično Janukoviču ali prikriveno demokracijom, izborima i "voljom građana".dejandlesk wrote:To su ti ljudi na čijoj se grbači gradi država!
i to je tako na Balkanu!
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

James wrote:To su ljudi na čijoj se grbaču grade političke karijere i osobna bogatstva i dobrobit političke elite, nešto slično Janukoviču ali prikriveno demokracijom, izborima i "voljom građana".dejandlesk wrote:To su ti ljudi na čijoj se grbači gradi država!
i to je tako na Balkanu!
Ma dajte dečki.....a kod nas je nulta stopa tolerancije na lopovluk....a vi mi tak kukurikavce izvrijeđaste.....pa se zapitam ponekad a tko je to za njih glasovao.....nisu oni sami zasjeli....aj Bogme ne...
.i mnogi ste tu kliknuli na njih.....a sad prosim lijpo šutiti i trpjeti do drugih izbora..... tak ste hteli....pa vam nek i bu.....tak vam je i zagorec išel onda davnih godina za vrijem kraljevine u Jugovojsku dobrovoljno, pa je doma napisam svojojim roditeljima.....DOBRO MI JE, LIJEPO MI JE.....PRAF MI BUDI!!!!!

Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Svi mi mi htjeli van iz balkana,ali balkan ne izlazi iz nas,a možda je nekog sa foruma naš" kolega lovac",sada pritvorenik, počastio lovom u Africi da mu je onda bilo toliko bolje.Što se tiče teme nebi me iznenadilo da gazda odgovara za protupravno lišavanje slobode i neovlaštenu upotrebu fizičke snage
,svjedočio sam sličnom događaju
Ja za ove nisam glasal, a bogami već par izbora ni za one druge malo mi se pomutilo pa ne znam koji su gori.
Kod nas je prokleta glad pa kako ko dođe na vlast kao da nikada kruha nije imao, počne grabiti kao da je sudnji dan, ja sam za to da se ostavi jedna vlast 30 godina pa će se valjda nakrasti 5-6godina a onda možda počnu raditi za opće dobro kad budu sve imali, jer ovako svake četiri godine dođu neki "gladni" koji prvo sebe moraju namiriti.
Kod nas je prokleta glad pa kako ko dođe na vlast kao da nikada kruha nije imao, počne grabiti kao da je sudnji dan, ja sam za to da se ostavi jedna vlast 30 godina pa će se valjda nakrasti 5-6godina a onda možda počnu raditi za opće dobro kad budu sve imali, jer ovako svake četiri godine dođu neki "gladni" koji prvo sebe moraju namiriti.
Nista ne bude bolje kod nas dok ne krene ponovo "streljanje" za lopovluk ( kamatarenje, lazne ovrhe, prevare umirovljenika i staraca....) , a za neodgovorno poslovanje, otezanje u sudskim procesima, neplacanje roba i obaveza itd.... PREODGOJ na Golom Otoku...
Nemoguće je Nemoguće
Lex ,kad mislim nesto napisati naletim na tvoj post i vidim da je sve napisano tako da nema potrebe.Svaka ti castlex-lutor wrote:Nista ne bude bolje kod nas dok ne krene ponovo "streljanje" za lopovluk ( kamatarenje, lazne ovrhe, prevare umirovljenika i staraca....) , a za neodgovorno poslovanje, otezanje u sudskim procesima, neplacanje roba i obaveza itd.... PREODGOJ na Golom Otoku...