Simulacija lova
Simulacija lova
Evo jedne super igre simulacije lova...
Vrlo realna, ima dosta vrsta divljači, čak i fazana, može se pucat i trap, više vrsta pušaka i streljiva za određenu vrstu divljači, sve u svemu, mislim da nema bolje simulacije lova
Možete isprobat ko želi, evo link...
http://www.thehunter.com/landing?src=
http://www.thehunter.com/landing?src=
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Re: Simulacija lova
Lovci koji love u skupnim lovovima gotovo u pravilu vjezbaju u cinemashotovima...
Jako dobar trening...a to na terenu itekako dolazi do izrazaja i boljih rezultata.
Jako dobar trening...a to na terenu itekako dolazi do izrazaja i boljih rezultata.
Head in the City. Hearth in the Field.
Ovo je prvenstveno za zabavu, a najbolja vježba je samo stvaran odlazak u lov ili na streljanu... 
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
.... osim sto "vjezba" u lovu moze rezultirati ranjenom divljaci.... a to treba izbjeci. Dakle, ja bih rekao da svaki, cim realniji oblike vjezbe je dobrodosao sto ukljucjuje i cinemashotove. Ne govorim pritom o video igricama.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Naravno, i ja stojim iza toga da ranjavanje divljači treba izbjeći, al to je dio lova, toga je bilo, a i bude...
I ovo s vježbom, dapače, al sam hoću reć da svaki lovac najbolje uci i nauci na terenu.
I ovo s vježbom, dapače, al sam hoću reć da svaki lovac najbolje uci i nauci na terenu.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Pucanje se ne uci na ,terenu, , vec na strelistima ili simulatorima lova!
Head in the City. Hearth in the Field.
Naravno, zbog toga sam i spomenuo streljanu, a pod učenjem na terenu se podrazumijeva svaki segment, kao što je ponašanje, etika, kretanje, osmatranje, šuljanje... I dalje stojim iza toga da se takve stvari najbolje nauče na terenu, stvarnom lovu...
Nego, jel neko isprobao The Hunter?
Nego, jel neko isprobao The Hunter?