Kuda ide lova...
Re: Kuda ide lova...
Hawk wrote:e pa to i ja kažem... ali zašto onda ona to mora platiti...???sjekira wrote: Sud je angažirao policiju jer je 70 "dušebrižnika" spriječilo sudskog ovršitelja u izvršnoj radnji. Interventna policija je došla zbog 70 "dušebrižnika ne zbog majke sa dvoje djece
ona nije pozvala ni dušobrižnike ni angažirala interventnu policiju...
Mogli bi se sramiti i interventni policajci i onaj koji ih je tamo poslao. A ti pričaj priče...
Pričaš mi o zakonima ka da je to 10 zapovjedi božjih, a dobro znaš kako ih vlada kroji i mijenje kako im paše.
Nisu se svi ljudi koji su u teškoćama, u teškoćama našli zato što su bedasti.
Većinu ih je to znašlo zbog lopovluka i korupcije vlade i onih koje vlada podržava.
I sada se pojavljuju ti novi "pošteni vlasnici", odnosno lešinari, koji po vezema vladajućih kupuju nekretnine onih koje se opljačkalo.
I sad ti meni kažeš "policajac radi svoj posao"... ma radi k***c...
Svaki policajac bi trebao biti svjestan radi koga je on tu di je i što bi mu trebao biti posao.
Nisu oni roboti, kako ti želiš prezentirati, oni su isto ljudi, koji imaju familije i probleme i koje će isto ovako jedan dan neko doći deložirati.
Samo to još ne vide, a kasno će im biti kad progledaju.
Jesu ljudi, ali se SUSTAV pobrinuo da ih navuce u sluzbe, ponudi neku lovu, navuce te na kredite i kartice pa te onda DEBELO DRZAI ZA JAJA !!!mirkof wrote:...Nisu oni roboti, kako ti želiš prezentirati, oni su isto ljudi, koji imaju familije i probleme i koje će isto ovako jedan dan neko doći deložirati....Samo to još ne vide, a kasno će im biti kad progledaju.
Kada se cijeli tim intervente bude slzoio pa zgazio ove sto izbacuju ljude iz domova, biti ce isto kao i 91.... Cijla sava je bila Crvena od partisjkih knjizica koje se se bacale u nju ili zakopavale u sumi.....
SAmo nekako brzo nastaje AMNEZIJA kod ovog naroda !!!
Nemoguće je Nemoguće
Posao često nije ugodan (uglavnom nije) ali ga moraš raditi. Ako je nešto zakonito nemaš tu što razmišljati, nije nikoga briga za tvoje privatno mišljenje. Ako nećeš, ima tko hoće. Snosiš posljedice. Doma djeca pitaju kruha, drugih izvora primanja nemam tako da ponekad nemam izbora iako se ne slažem s nečim. Na sreću, plaća je još uvijek redovita i u vrijeme kada ljudi prevrću kontenjere u potrazi za hranom predstavlja sedmicu na lotu.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Slažem se! Sam isto radim posao koji nije popularan i često sam svjedok da se strogoća trenira na najslabijima, a za mišljenje me ionako nitko ne pita, niti će što promijeniti ako nešto kažem. Potpuno razumijem dečke koji odrađuju takve poslove.
Svaki slučaj treba gledati pojedinačno i ne može se generalizirati. Ovdje, kao i zapravo u svakom slučaju u medijima, imamo samo priču jedne strane. Što je s drugom stranom, zašto novinari nisu išli pronaći čovjeka i vidjeti što on ima za reći?
Također, treba reći da je deložacija po zakonu sasvim validna, zašto ne? Ako je netko ilegalno u nečijoj nekretnini ili ako ju je prisvojio na nezakonit način zašto bi deložiranje te osobe bilo loše? Vidio bih vas kako bi vikali protiv deložacije da vam se netko naseli u stan / kuću / vikendicu.
Kolega s posla mi je pričao slučaj koji je imao u obitelji gdje su roditelji za svoju kćer kupili stan kako bi imala gdje biti kad dođe na studij u Zagreb. Uzeli su svoju ušteđevinu i kupili neki mali stančić. Kako je trebalo obnoviti stan angažirali su majstora da sredi unutrašnjost. No, majstor je iskoristio situaciju, promijenio brave i uselio se unutra zajedno sa svojom obitelji. I što sad? Ti siroti ljudi se moraju povlačit po sudu da bi dobili svoj stan natrag a ta kćerka mora ići u podstanare i plaćati nekome podstanarstvo. Naravno, sud su dobili ali kad je trebalo deložirati ovu lopinu opet se počelo kukati i zazivati medije i štatijaznam. Bili i u novinama kako siroti idu na ulicu. Naravno da novinari nisu napisali da su taj stan doslovno oteli nekome.
Također, u Sopnici se zna da ima hrpa ljudi koja je jednostavno provalila u stanove i ušla u posjed. Bandić ih ne želi bacati van upravo radi ovakvog negativnog publiciteta koji njemu kao političaru treba no kad-tad će ti ljudi morati na cestu. I onda će opet biti kukanja.
Ovdje je taj Živi zid zapravo nasamario ženu savjetovajući joj da ignorira odluku suda. Sad su joj zbog svog ponašanja natovarili i dodatne gluposti. A sve kako bi se pojedinci iz Živog zida samopromovirali po medijima. Da su joj htjeli pomoći prikupili bi neke novce za pravnu pomoć. Ovako bi se moglo doslovno reći da su više odmogli nego pomogli.
Ljudi, pazite čije savjete slušate. Moglo bi vas puno koštati. I zapamtite najbitniju stvar - pravo i pravda nisu ista stvar!
Također, treba reći da je deložacija po zakonu sasvim validna, zašto ne? Ako je netko ilegalno u nečijoj nekretnini ili ako ju je prisvojio na nezakonit način zašto bi deložiranje te osobe bilo loše? Vidio bih vas kako bi vikali protiv deložacije da vam se netko naseli u stan / kuću / vikendicu.
Kolega s posla mi je pričao slučaj koji je imao u obitelji gdje su roditelji za svoju kćer kupili stan kako bi imala gdje biti kad dođe na studij u Zagreb. Uzeli su svoju ušteđevinu i kupili neki mali stančić. Kako je trebalo obnoviti stan angažirali su majstora da sredi unutrašnjost. No, majstor je iskoristio situaciju, promijenio brave i uselio se unutra zajedno sa svojom obitelji. I što sad? Ti siroti ljudi se moraju povlačit po sudu da bi dobili svoj stan natrag a ta kćerka mora ići u podstanare i plaćati nekome podstanarstvo. Naravno, sud su dobili ali kad je trebalo deložirati ovu lopinu opet se počelo kukati i zazivati medije i štatijaznam. Bili i u novinama kako siroti idu na ulicu. Naravno da novinari nisu napisali da su taj stan doslovno oteli nekome.
Također, u Sopnici se zna da ima hrpa ljudi koja je jednostavno provalila u stanove i ušla u posjed. Bandić ih ne želi bacati van upravo radi ovakvog negativnog publiciteta koji njemu kao političaru treba no kad-tad će ti ljudi morati na cestu. I onda će opet biti kukanja.
Ovdje je taj Živi zid zapravo nasamario ženu savjetovajući joj da ignorira odluku suda. Sad su joj zbog svog ponašanja natovarili i dodatne gluposti. A sve kako bi se pojedinci iz Živog zida samopromovirali po medijima. Da su joj htjeli pomoći prikupili bi neke novce za pravnu pomoć. Ovako bi se moglo doslovno reći da su više odmogli nego pomogli.
Ljudi, pazite čije savjete slušate. Moglo bi vas puno koštati. I zapamtite najbitniju stvar - pravo i pravda nisu ista stvar!
Svi vi tj. mi lako pisemo o tome a znamo samo 5% stvarnih sranja koja se desavaju i koja se namjestaju najcesce onome tko nema ROGOVE da se moze bosti. Dugove treba placati ili ih ne treba napraviti no ima XX razloga kada ljudi upadnu u dugove bez ikakvih zlih ili pokvarenih namjera, mislim da ih radi toga ne treba bacati na ulicu ili im uzimati stanove i kuce pogotovu ako imaju neke druge stvari za ponuditi... Kakav je smisao tog gledano na duzi rok, pravo na zivot je osnovno ljudko pravo no pitam je bilo koga SA OVOG FORUMA sto bi bilo da se nadje na ulici sa svojom djecom i zenom radi necije prljave igre ili radi naglupljeg opravdanja lopuvluka ikada izrecenog u prvoj recenici na vrhu ????mirkof wrote: - pravo i pravda nisu ista stvar!
" Sirotinja NIKADA nije bogatog iskoristila" rekao bi moj kolega !!!
Nemoguće je Nemoguće
Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan...... 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
primitivizam par excellence
http://www.vecernji.hr/hrvatska/pernar- ... z-a-941351
jasno vam je da te akcije nisu aktivizam nego politička promocija?
http://www.vecernji.hr/hrvatska/pernar- ... z-a-941351
jasno vam je da te akcije nisu aktivizam nego politička promocija?
-
John Moses
- Razvodnik

Usprkos tome, mi smo ju htjeli braniti, ali pod uvjetom da se javno (pred kamerom) odrekne HDZ-a, osudi politiku koju oni zagovaraju i pokaje zbog članstva u toj organizaciji.
Put your money where your mouth is.
Iggy... sve ovo što si napisao bilo bi dobro opravdanje i za:Iggy wrote:Posao često nije ugodan (uglavnom nije) ali ga moraš raditi. Ako je nešto zakonito nemaš tu što razmišljati, nije nikoga briga za tvoje privatno mišljenje. Ako nećeš, ima tko hoće. Snosiš posljedice. Doma djeca pitaju kruha, drugih izvora primanja nemam tako da ponekad nemam izbora iako se ne slažem s nečim. Na sreću, plaća je još uvijek redovita i u vrijeme kada ljudi prevrću kontenjere u potrazi za hranom predstavlja sedmicu na lotu.
- plaćene ubojice
- pljačkaše banke
- drumske razbojnike
- noćne svodnike
- dilere droge
- trgovce robljem
Zakonito nije uvik i moralno, a svak triba imati svoju savjest...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Sve dok Pravda i Pravo ne postanu jedno te isto bit ce sve gore i gore...
Nemoguće je Nemoguće