PRAVA IMENA nekih politickih ZVIJEZDICA

Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
lex-lutor
Brigadir
Brigadir

PRAVA IMENA nekih politickih ZVIJEZDICA

Post by lex-lutor » 01 Jul 2014, 16:43

Aj=ko se netko nije u stanju noisiti sa svojim imenom i prezimenom kako ce tek onda sa drzavom i problemima koji idu uz to...

Dakle ovako se nekada zvala "ekipica" koja danas glumi potomke Beckog dvora:

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/1 ... i-ime.html
Nemoguće je Nemoguće

James
Razvodnik
Razvodnik

Re: PRAVA IMENA nekih politickih ZVIJEZDICA

Post by James » 01 Jul 2014, 17:18

Bolesni ljudi!

dejandlesk
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by dejandlesk » 02 Jul 2014, 07:39

Mislim da je smak svijeta sve realnija i sve prihvatljivija opcija. Možda kad se to dogodi ovakvi shvate da nisu ništa bolji od drugih, mada mislim da se to neće dogoditi. Nisu u stanju shvatiti da se mišljenje većine o njima bitno razlikuje od njihovog. Usput, kolege forumaši, pozna li tko još koju Ingrid ili Miranda osim ovo dvoje? Ako nitko ne zna za ljude takvog imena, onda su imena definitivno kreirana za neke potrebe.

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 02 Jul 2014, 08:25

Hahhahah...dobra...

Inace Mirando ti je dosta cesto ime u Istri, a Ingrid nije bas tako rijetko zensko ime....
Nemoguće je Nemoguće

ante12
Razvodnik
Razvodnik

Post by ante12 » 02 Jul 2014, 12:18

dejandlesk wrote:Mislim da je smak svijeta sve realnija i sve prihvatljivija opcija. Možda kad se to dogodi ovakvi shvate da nisu ništa bolji od drugih, mada mislim da se to neće dogoditi. Nisu u stanju shvatiti da se mišljenje većine o njima bitno razlikuje od njihovog. Usput, kolege forumaši, pozna li tko još koju Ingrid ili Miranda osim ovo dvoje? Ako nitko ne zna za ljude takvog imena, onda su imena definitivno kreirana za neke potrebe.
http://www.dzs.hr/Hrv/censuses/census20 ... snames.htm

Ingrid - 917
Mirando - 11

mirkof
Razvodnik
Razvodnik

Post by mirkof » 03 Jul 2014, 13:05

To nije počelo sa trenutno aktualnim likovima nego traje otkad je ove države. I ovi prije su imali svoje kandidate:

Nevenka Tuđman (Sutjeska Košutić),
Jadranka (Vlaisavljević) Kosor,
Ivo (Ivica) Sanader

itd... Svatko ima svoje razloge. Znam i ja par ljudi koji su mijenjali prezime zbog obiteljskih problema (očevo-majčino). Činjenica je da si ime i prezime ne biramo nego dobijemo pa onda ako netko želi nek kasnije mijenja.

Spinnaker
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Spinnaker » 03 Jul 2014, 14:57

mirkof wrote:To nije počelo sa trenutno aktualnim likovima nego traje otkad je ove države. I ovi prije su imali svoje kandidate:

Nevenka Tuđman (Sutjeska Košutić),
Jadranka (Vlaisavljević) Kosor,
Ivo (Ivica) Sanader

itd... Svatko ima svoje razloge. Znam i ja par ljudi koji su mijenjali prezime zbog obiteljskih problema (očevo-majčino). Činjenica je da si ime i prezime ne biramo nego dobijemo pa onda ako netko želi nek kasnije mijenja.
tako je...dobijemo ga.... i ime i prezime ne govori ništa o karakteru čovjeka

kako se ono u nas kaže... ili si govno ili si čovjek

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 03 Jul 2014, 15:07

Spinnaker wrote:...... i ime i prezime ne govori ništa o karakteru čovjeka....
Ali namjerna promjena iemna govori jako puno o karakteru te osobe, cak vise nego dovoljno !!!
Nemoguće je Nemoguće

Spinnaker
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Spinnaker » 03 Jul 2014, 15:08

to stoji Lex

sramiš se svojeg podrijetla ?!?! wft

mirkof
Razvodnik
Razvodnik

Post by mirkof » 03 Jul 2014, 15:51

lex-lutor wrote:Ali namjerna promjena iemna govori jako puno o karakteru te osobe, cak vise nego dovoljno !!!
Kaj postoji slučajna promjena?

Svatko ima svoje razloge, činjenica jest da su neka imena i prezimena bila nepoželjna u ovoj državi odnosno ljudi su bili etiketirani na osnovu istih pa ih je dosta odlučilo promijeniti. Radi svoje sigurnosti i sigurnosti svoje obitelji. Eto, čak je i kćer prvog predsjednika promijenila i ime i prezime. I ne samo to nego je još i tužila sve novinare koji su pisali o tome i ubrala nešto novaca zbog "duševnih boli".

S druge strane, jel se vi svi ovdje sramite svojih imena? Zašto pišemo pod nickovima a ne punim imenom i prezimenom? Jedan jedini odgovor je - skrivamo se. Nema drugog objašnjenja. Licemjeri smo kad drugima spotičemo imena dok svoja skrivamo.

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 03 Jul 2014, 18:58

mirkof wrote:...S druge strane, jel se vi svi ovdje sramite svojih imena? Zašto pišemo pod nickovima a ne punim imenom i prezimenom? Jedan jedini odgovor je - skrivamo se. Nema drugog objašnjenja. Licemjeri smo kad drugima spotičemo imena dok svoja skrivamo.
Zato jer zivimo u drzavi u kojoj je verbalni delik ponovo u modi i koja ima zakone da bi se puno toga moglo ZLOupotrijebiti ako razmisljas drugacije od drugova i partije, ionako se manje ili vise svi poznamo sa ovog foruma bez obzira na Nickove....zar si zaboravio da po zadnjem KZ-u moze biti kaznjivo "iznosenje istine" ukoliko ona nije od javnog interesa #!@$!%$^%^
Nemoguće je Nemoguće

James
Razvodnik
Razvodnik

Post by James » 03 Jul 2014, 19:30

lex-lutor wrote:
mirkof wrote:...S druge strane, jel se vi svi ovdje sramite svojih imena? Zašto pišemo pod nickovima a ne punim imenom i prezimenom? Jedan jedini odgovor je - skrivamo se. Nema drugog objašnjenja. Licemjeri smo kad drugima spotičemo imena dok svoja skrivamo.
Zato jer zivimo u drzavi u kojoj je verbalni delik ponovo u modi i koja ima zakone da bi se puno toga moglo ZLOupotrijebiti ako razmisljas drugacije od drugova i partije, ionako se manje ili vise svi poznamo sa ovog foruma bez obzira na Nickove....zar si zaboravio da po zadnjem KZ-u moze biti kaznjivo "iznosenje istine" ukoliko ona nije od javnog interesa #!@$!%$^%^
He ,He, zanima me tko će odlučiti jeli od javnog interesa.

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 03 Jul 2014, 21:25

James wrote:.....He ,He, zanima me tko će odlučiti jeli od javnog interesa.
Kao da je to bitno.....oni te optuze pa se ti vadi kako znas i placaj odvjetnike dok dokazes, odu jajca...!!

PS: Ja sam 3-godine ratovao sa HRT-m i osporavo ovrhe a oni su mi i dalje slali racune na adresu na kojoj nikada nisam zivio ...no ukoliko se ne zalis ...ostanes bez soma kuna dok trepnes, a da ni ne znas kada i kako !!!
Nemoguće je Nemoguće

dejandlesk
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by dejandlesk » 04 Jul 2014, 15:27

Dečki, nije važno tko piše pod kojim imenom, bitno je što piše. Ovdje među nama, neke ljude znam, neke ne znam, neke, ne znam da znam, neke izuzetno cijenim i poštujem, mada ih nikad u životu možda nisam vidio. O nekima mislim potpuno drukčije i bilo bi nekorektno to ne priznati. Veći problem je što ideje potekle od ljudi koji mi se "ne sviđaju" unaprijed nailaze na otpor, a u stvari, uopće nisu loše. Tko se kako zove, potpuno je irelevantno. Znam djevojku koja je promijenila ime, jer ga je dobila po bakinoj želji, a stvarno nije primjereno za curu, ali je idealno za kravu. Takvu osobu ne osuđujem, ali ako netko to uradi da bi se eksponirao među širim masama... to je nešto sasvim drugo, jer netko tko nije nitko, može privremeno postati netko, ali na kraju ipak ostaje nitko!

skorpac
Razvodnik
Razvodnik

Post by skorpac » 05 Jul 2014, 10:50

dejandlesk wrote:, a stvarno nije primjereno za curu, ali je idealno za kravu.
hahaha :A03: baš sam se nasmijao :D

technotronic
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by technotronic » 02 Sep 2014, 08:22

dejandlesk wrote: stvarno nije primjereno za curu, ali je idealno za kravu. !
kak se zvala? Šarula, Pisava, Bela, Perga, Cveta, Roža, Šara, Plavka?

dejandlesk
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by dejandlesk » 02 Sep 2014, 18:22

E jebi ga, nikak da trefiš. Ima li kod tebe kuća koja u prošlosti nije imala kravu Jagodu?

Spinnaker
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Spinnaker » 03 Sep 2014, 07:36

dejandlesk wrote:E jebi ga, nikak da trefiš. Ima li kod tebe kuća koja u prošlosti nije imala kravu Jagodu?
ja sam imao jagodu i rumenku,a bome i malinu

technotronic
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by technotronic » 10 Sep 2014, 12:14

dejandlesk wrote:E jebi ga, nikak da trefiš. Ima li kod tebe kuća koja u prošlosti nije imala kravu Jagodu?
eee, da.... Jagoda,Jagoda...,.

technotronic
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Post by technotronic » 23 Apr 2015, 07:42

Post Reply