Tripod, ili teleskopski stap?
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Tripod, ili teleskopski stap?
Gdje u HR, u kojem ducanu, nabaviti tripod ili lagani telescopski stap, za nasloniti pusku u lovu?
Ima li gdje u sloveniji, u blizini?
Ima li gdje u sloveniji, u blizini?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Re: Tripod, ili teleskopski stap?
Imas za kupiti dosta jeftino one stapove za nordijsko trcanje, umjesto drske stavis raslje od jelenskog roga i imas zielschtock.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
Čini mi se da je uljez ona koja ja na prvoj slici skroz desno, a na drugoj slici je prva s lijeve strane ali nisam 100% siguran!!
irag
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Ovi ti imaju unutarnje plasticne djelove pa kad se par puta rasklope obicno popucaju plasticni prstenovi i osiguraci , treba kupiti kvalitetniji sa Alu djelovima.Hawk wrote:http://www.ebay.com/itm/Practical-Aluminum-alloy-Straight-Retractable-Hiking-Stick-for-Climbing-Walking-/370838184399
Lako se provjeri kvaliteta, odvijete do kraja teleskoppski dio stapa i izvucete ga potpuno, ako su plasticni prstenovi izbjegavajte kupnju!
Eto malo opsirnije da se ljudi ne zaheb... i kupe bespotrebno losu stvar
Ma je Fricky... slažen se i s tobom... ali mislin da štap ne mora koštati baš 100 Eura.fricky wrote: Ovi ti imaju unutarnje plasticne djelove pa kad se par puta rasklope obicno popucaju plasticni prstenovi i osiguraci , treba kupiti kvalitetniji sa Alu djelovima.
Lako se provjeri kvaliteta, odvijete do kraja teleskoppski dio stapa i izvucete ga potpuno, ako su plasticni prstenovi izbjegavajte kupnju!
Eto malo opsirnije da se ljudi ne zaheb... i kupe bespotrebno losu stvar
Ovaj san stavija onako ofrlje...čisto što mi je u taj tren prvo uletilo... ja neman takav, nego bolji.
Evo, ja san kupija jedan u lovačkom dućanu u USA prije 20 godina, 4 teleskop, gore rašlja za pušku,
od aluminija je a kopče plastične, stalno ga koristin i u lovu i van lova i još je ka novi...
a platija san ga USD 6,50...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.