SNIPER-KUP 2014
Moderator: Original_G
Re: SNIPER-KUP 2014
meni nije stigla municija...tako da ništa od mene jer nemam s čime pucatilex-lutor wrote:Zadnji dani prije zabave a grobna tisina ......sto se desava....
Jel to ide uz onu pricu.....
Ma ima u nasim trgovinama sve sto covjek pozeli, zasto ovi glupani strijelci zele sami puniti municiju...????
Ma ima u nasim trgovinama sve sto covjek pozeli, zasto ovi glupani strijelci zele sami puniti municiju...????
Nemoguće je Nemoguće
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

znam da nas ove godine odprilike 5-ero od relativno stalne ekipe NEĆE doći...
Oštri, Spinnaker, Sanela i suprug, a niti ja nazalost, jer se nemam s cim natjecati
Oštri, Spinnaker, Sanela i suprug, a niti ja nazalost, jer se nemam s cim natjecati
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Cekamo..Cekamo....
Bilo je zanimljivo.....Wagner ce valjda tokom dana zakaciti Bilten a za recenziju neka svatko to je bio prisutan napise par redova i bit ce dovoljno za ukupan dojam... Ja cu malo kasnije...Za nedjelju sve 5 ali za Subotu imam kritike do boli jer se bespotrebnim kompliciranjem izgubilo BESKORISNO 60% tog dana na strelistu.
Bilo je zanimljivo.....Wagner ce valjda tokom dana zakaciti Bilten a za recenziju neka svatko to je bio prisutan napise par redova i bit ce dovoljno za ukupan dojam... Ja cu malo kasnije...Za nedjelju sve 5 ali za Subotu imam kritike do boli jer se bespotrebnim kompliciranjem izgubilo BESKORISNO 60% tog dana na strelistu.
Nemoguće je Nemoguće
Pozz svima, kako mi u ove dane uoči i na sam Dan domovinske zahvalnosti nedostaje vremena (organizacija natjecanja, organizacija mimohoda, vijenaca i sl) onda i rezultati malo kasne. Stavit ću preliminarne jer ovo nije konačni bilten. Napravljen je od dva dijela, prvi dan i drugi dan. U njemu nedostaje osoblje, sponzori, gradovi, općine, tvrtke, pojedinci itd...
Ali rezultati su tu. Kako sam noću radio i pregledavao i sravnjivao stanje po pojedinačnim i ekipnim prijavama, sasvim je moguće da se negdje i pogriješi. Upozorite na greške. Vidimo se na jesen u Osijeku.
W
Ali rezultati su tu. Kako sam noću radio i pregledavao i sravnjivao stanje po pojedinačnim i ekipnim prijavama, sasvim je moguće da se negdje i pogriješi. Upozorite na greške. Vidimo se na jesen u Osijeku.
W
- Attachments
-
- Rezultati Sniper kupa 2014 lov.pdf
- (240.62 KiB) Downloaded 90 times
-
- Sniper-kup 2014 radna inačica.pdf
- (82.89 KiB) Downloaded 88 times
Imam primjedbu-sugestiju po pitanju Subote i lovackog dijela takmicenja iz nekoliko razloga.Wagner wrote:...... Upozorite na greške.......
1. Za navedeno takmicenje postoji pravilnik koji se primjenjuje u EU i navedena LOVACKA takmicenja se odvijaju na takav nacin:
A- puca se na 4-zivotinje i sve na udaljenosti od 100m / Lisica / Gums / Vepar / Srnjak / po 5-metaka u metu /
B- puca se iz 4-stava: / Lezeci sa ranca / stojeci pomocu fiksnog stapa / stojeci pomocu slobodnog stapa / stojeci slobodno
NE vidim zasto izmisljati toplu vodu ??
C- Mislim da je vrijeme od 2 minute po metku vise nego dovoljno za te discipline
---------------------------------------------------------
U Subotu je desna strana strelista bila BESKORISNA skoro do 17 sati, dok se na ljevoj strani koristilo samo 5 streljaskih pozicija i cijela tekma se otegla do kasno popodne. Zar ne bi bilo bolje da je bilo postavljeno 3 x 10 meta ili barem 3 x 5 meta i sve bi bilo gotovo do 13h, nakon toga se mogao odraditi dobar trening za svakog tko zeli.
----------------------------------------------------------
Druga primjedba-sugestija odnosi se na pucanje povijesne puske i Military-open disciplina u Subotu, posto tu ima dosta takmicara razumijem i Wagnera koji je zelio manju guzvu u Nedjalju no onaj tko je pucao u Subotu imao je savrsene uvijete u odnosu na one koji su pucali u Nedjelju
-----------------------------------------------------------
Sve u svemu bilo je zanimljivo, pohvale su dosle od kolega iz Slovenije jer se F-disciolina pucala po pri puta i po svim pravilima.
----------------------------------------------------------
NE znam koliko je ljudi ucestvovalo u organizaciji ali treba ih pohvaliti, bitno je da se napreduje. Streliste ima veliki potencijal i trebalo bi vise biti otvoreno za civilno koristenje jer ovako samo propada iz dana u dan..
Nemoguće je Nemoguće
...ja sam mislio na greške u biltenu.
Anyway, kad bih prihvaćao sve sugestije imali bi jedno sedamdesetak natjecanja za po jednog strijelca. Jer svatko ima svoj stav, što je OK ali je manje više neprovedivo u praksi. Lovački dio je do sada bio u priči...iduće godine ga neće bit...bit će posebno natjecanje u nekom drugom dijelu godine koje će bit i otvoreno prvenstvo županije sa svim ovim i sa veprom u trku. Ovo dvodnevno naše "longrange" će biti od maksimalno četiri discipline u dva dana, trening će se naravno naplaćivat (jbg, meta, nosač, termin, ljudski resursi...) jer je šest godina volontiranja dovelo do toga da ljudi neće radit više. O budućnosti F-klase ćemo još vidjet...svi su prdili kadće, kadće, kadće... a sad je došlo jednako ljudi ko i prije...mete su veličine slona a već smo savladali i one pet puta manje..
Da li je ovo korak napred vidjet ću nakon detaljnije analize.. Sveukupne, rezultatske, financijske i analize "javnog mnijenja"...
Još čekam kad ćemo konačno pucati nešto i u Istri....
. .
Anyway, kad bih prihvaćao sve sugestije imali bi jedno sedamdesetak natjecanja za po jednog strijelca. Jer svatko ima svoj stav, što je OK ali je manje više neprovedivo u praksi. Lovački dio je do sada bio u priči...iduće godine ga neće bit...bit će posebno natjecanje u nekom drugom dijelu godine koje će bit i otvoreno prvenstvo županije sa svim ovim i sa veprom u trku. Ovo dvodnevno naše "longrange" će biti od maksimalno četiri discipline u dva dana, trening će se naravno naplaćivat (jbg, meta, nosač, termin, ljudski resursi...) jer je šest godina volontiranja dovelo do toga da ljudi neće radit više. O budućnosti F-klase ćemo još vidjet...svi su prdili kadće, kadće, kadće... a sad je došlo jednako ljudi ko i prije...mete su veličine slona a već smo savladali i one pet puta manje..
Da li je ovo korak napred vidjet ću nakon detaljnije analize.. Sveukupne, rezultatske, financijske i analize "javnog mnijenja"...
Još čekam kad ćemo konačno pucati nešto i u Istri....
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Lex,
Da ne citiram sve... Medjutim, mislim da je svrha gadjanja u lisicu na 75 m, da bi se omogucilo realisticno gadjanje sa 22lr, kao sto to dopusta lovacki pravilnik, a istovremeno ne iskljucuje vece kalibre.
U stavove I broj hitaca ne ulazim, I tipove meta ne ulazim, meni sve dobro, medjutim, ja bih ostavio lisicu na 75, radi mogucnosti malog kalibra, I kvalitetnijeg pogotka s istim.
A za ostalo, kako god da bude, meni dobro.
(ajde sad samo da ne ulazimo u tematiku vanjske balistike za 22 lr, na 75m I 100m... to bi bila posebna tema, a ovo je vezano samo za pravila natjecanja)
Da ne citiram sve... Medjutim, mislim da je svrha gadjanja u lisicu na 75 m, da bi se omogucilo realisticno gadjanje sa 22lr, kao sto to dopusta lovacki pravilnik, a istovremeno ne iskljucuje vece kalibre.
U stavove I broj hitaca ne ulazim, I tipove meta ne ulazim, meni sve dobro, medjutim, ja bih ostavio lisicu na 75, radi mogucnosti malog kalibra, I kvalitetnijeg pogotka s istim.
A za ostalo, kako god da bude, meni dobro.
(ajde sad samo da ne ulazimo u tematiku vanjske balistike za 22 lr, na 75m I 100m... to bi bila posebna tema, a ovo je vezano samo za pravila natjecanja)
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Da si ti barem jedini bilo bi dobro, ima nas vise koji cekamo da se nesto pocme organizirati i pucati kod nas, valjda ce i taj projekat Valdebeka ugledati svjelo dana pa ce i nama netko moci prigovarati zasto ovo, zasto ono, bolje ovo, bolje ono....Wagner wrote:.....Još čekam kad ćemo konačno pucati nešto i u Istri..... . [/color]
Razumijem te potpuno, no kao sto i sam znas ono u Subotu je zapravo maltretiranje za takmicare i za organizatore. F-classa je fora ali meta je prevelika za mogucnosti danasnje tehnike... Mil-open i MIl-TR na 300-600m sa R35 traze puno vise od takmicara...
Nemoguće je Nemoguće
Ma Jolly sve 5, na ulazim ni ja....ali ako se u EU puca na 100m, lezeci-lisica, stojeci-vepar, fiksni stap-strnjak, pokretni stap-Gums, zasto da mi radimo nesto drguo i da ljude navlacimo na pogresnu igru ????jolly wrote:.....U stavove I broj hitaca ne ulazim, I tipove meta ne ulazim, meni sve dobro, medjutim, ja bih ostavio lisicu na 75, radi mogucnosti malog kalibra, I kvalitetnijeg pogotka s istim.
Nemoguće je Nemoguće
Wagner,
Greške koje sam ja uočio su slijedeće:
1. F/O 600m GSK je drugi a dobio je brončanu medalju,
2. F/O 600m Kahles Austria je treći a uručena mu je srebrna medalja,
2. F/TR 300m GSK u je treći, a ne četvrti (nismo ni dobili odličje),
3. F/TR 300m Bijesni Dabrovi su četvrti a ne drugi (medalju su dobili za drugo mjesto),
4. F/TR 300m Kahles-Voere su drugi, a ne treći (dobili su odličje za treće umjesto za drugo mjesto).
Greške koje sam ja uočio su slijedeće:
1. F/O 600m GSK je drugi a dobio je brončanu medalju,
2. F/O 600m Kahles Austria je treći a uručena mu je srebrna medalja,
2. F/TR 300m GSK u je treći, a ne četvrti (nismo ni dobili odličje),
3. F/TR 300m Bijesni Dabrovi su četvrti a ne drugi (medalju su dobili za drugo mjesto),
4. F/TR 300m Kahles-Voere su drugi, a ne treći (dobili su odličje za treće umjesto za drugo mjesto).
@stolttom,
sve startne liste, pojedinačne i ekipne sam doma na miru ponovno pregledao i zbrajao ocijenjene pogodke. Da li je meta ispravno ocijenjena, ne mogu znat jer su strijelci odnijeli mete. Tamo nisu imali primjedbe. Dakle ponovno kontroliranje i zbrajanje rezultata za ekipe dalo je ovakvu situaciju koja je u biltenu.
Stvar je jednostavna, nemam namjeru tražit ljude da vrate medalje (poslat ću mail sa isprikom) ali sam već naručio za GSK dva seta medalja koji bi sutra trebali bit gotovi pa ćemo ih uručit. U slijedećih par dana slijedi podrobna analiza ilitiga raščlamba a sjednica Izvršnog odbora će bit sazvana iza Velike Gospe, tu ćemo dat izjvešće i odlučit što i kako dalje. Toliko za sada.
sve startne liste, pojedinačne i ekipne sam doma na miru ponovno pregledao i zbrajao ocijenjene pogodke. Da li je meta ispravno ocijenjena, ne mogu znat jer su strijelci odnijeli mete. Tamo nisu imali primjedbe. Dakle ponovno kontroliranje i zbrajanje rezultata za ekipe dalo je ovakvu situaciju koja je u biltenu.
Stvar je jednostavna, nemam namjeru tražit ljude da vrate medalje (poslat ću mail sa isprikom) ali sam već naručio za GSK dva seta medalja koji bi sutra trebali bit gotovi pa ćemo ih uručit. U slijedećih par dana slijedi podrobna analiza ilitiga raščlamba a sjednica Izvršnog odbora će bit sazvana iza Velike Gospe, tu ćemo dat izjvešće i odlučit što i kako dalje. Toliko za sada.
Skoro sam zaboravio, ima ih koji se javljaju da pojedinačni rezultat nije točan, da su imali više. To kažu sad kad su mete uzete i odnesene doma...imaju ljudi kao i slike mete i tako dalje.
Rekao bih samo ovo: jednom kad se meta uzme iz sudačke prostorije - zaboravite na primjedbe.
Imali ste vremena reagirati na natjecanju, a da dodam da je totalno bez veze uzimati i tuđe mete (za svoju uzeti je u redu...).
U svakom slučaju, "Sniper kup" kakvog ste do sad poznavali je prošlost.
Ide jedna potpuno nova priča.
Da, bit će nas vjerojatno manje ali će natjecanje bit kvalitetnije.
Rekao bih samo ovo: jednom kad se meta uzme iz sudačke prostorije - zaboravite na primjedbe.
Imali ste vremena reagirati na natjecanju, a da dodam da je totalno bez veze uzimati i tuđe mete (za svoju uzeti je u redu...).
U svakom slučaju, "Sniper kup" kakvog ste do sad poznavali je prošlost.
Ide jedna potpuno nova priča.
Da, bit će nas vjerojatno manje ali će natjecanje bit kvalitetnije.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ovo sto se tice prigovora na ocjenjivanje mete, mogu samo pohvaliti, prosle godine smo na kraju natjecanja (prije samog finala na 600m) mi natjecatelji uzeli svoje ocjenjene mete od 300m, gdje sam uvidom na metu kolege ustanovio da imam isti broj krugova, ali imam 2 centra vise od njega (za isti broj krugova kolega je bio na 5. mjestu (2 centra) a ja na 6. po ocjeni (4 centra))... kako nije bilo rijec o mjestima koja nose medalje ili pehare, ispravljeno je u lezernijem roku (do izlaska biltena) iako mi je receno da je rijec o jednom od mjesta koja nose medalje da bi bilo rijeseno odmah, tako da iz prve ruke znam da se sve moze uredno rijesiti dok smo jos na stelistu iako je natjecanje skoro bilo zavrseno... tako da na to nemam nikakvog prigovora.
kako bi se to rijesavalo nakon natjecanja kad svi odnesu mete doma... neznam...
LP
kako bi se to rijesavalo nakon natjecanja kad svi odnesu mete doma... neznam...
LP
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Lex,lex-lutor wrote:
F-classa je fora ali meta je prevelika za mogucnosti danasnje tehnike... Mil-open i MIl-TR na 300-600m sa R35 traze puno vise od takmicara...
(bez uvrede) koliki si rezultat napravio na tim "prevelikim" metama?
Btw, pitanje postavljam svima kojima su mete prevelike.
Lex, nažalost si u krivu što se meta tiče.
Na 300m R35 mete su puno lakše za pucanje od F300 mete (inače su te dvije i jedino usporedive).
-R35 u svom centru ima crnu točku, radi lakšeg postavljanja križa, a F300 nema takvu točku;
-R35 ima male horizontalne i vertikalne brojeve te crtice koje služe podešavanju i održavanju
križa na meti tijekom okidanja;
-R35 je tiskana na malom formatu papira, te se rubovi papira također mogu koristiti prilikom
ciljanja;
-R35 meta nije propisana niti jednim standardom za srednje i dalekometno pucanje puškom VK (s optikom).
-R35 meta nije nikada korištena za pucanje na 600m.
-Meta na koju se pucalo prošle godine na 600m imala je promjer 60cm i bila je padajuća. Usporedi s
rezultatima na 600m od ove godine i mjerama meta koje lako pronađeš u pravilima, ali i na forumu.
Usporedi i sam donesi zaključke.
-F300 i F600 mete na koje smo pucali su propisane ICFRA međunarodnim standardom (vidi pravila);
-Mete su printane na velikom papiru iz razloga da se strijelci upucaju na meti, a ne uništavajući
strelište (pucajuć po betonskim i inim markerima);
-Promjer 10-tke na R35 meti identičan je promjeru V-Bull na F300 meti (35mm);
-Maksimalan broj bodova (75) na 300m otpucao je samo jedan strijelac (nažalost i u prkos jasno brifiranim
zahtjevima za ocjenjivanje, neznamo koliko je otpucao V-Bullova-max bi bilo 75.15);
-Maksimalan broj bodova na 600m nije otpucan;
Mete možda jesu velike (doduše ne kao slon), ali iz vrlo valjanog razloga.
Niti R35, a pogotovu F-Class mete nisu niti izdaleka "apsolvirane" kako reče cijenjeni kolega.
Činjenica je da je F-klasa za veliku većinu bila nešto novo i da kao takva možda i nije svakom sjela, ali
to je tako u sportu. Oni kojima se svidjelo naći će načina nastaviti i u budućnosti...
Na 300m R35 mete su puno lakše za pucanje od F300 mete (inače su te dvije i jedino usporedive).
-R35 u svom centru ima crnu točku, radi lakšeg postavljanja križa, a F300 nema takvu točku;
-R35 ima male horizontalne i vertikalne brojeve te crtice koje služe podešavanju i održavanju
križa na meti tijekom okidanja;
-R35 je tiskana na malom formatu papira, te se rubovi papira također mogu koristiti prilikom
ciljanja;
-R35 meta nije propisana niti jednim standardom za srednje i dalekometno pucanje puškom VK (s optikom).
-R35 meta nije nikada korištena za pucanje na 600m.
-Meta na koju se pucalo prošle godine na 600m imala je promjer 60cm i bila je padajuća. Usporedi s
rezultatima na 600m od ove godine i mjerama meta koje lako pronađeš u pravilima, ali i na forumu.
Usporedi i sam donesi zaključke.
-F300 i F600 mete na koje smo pucali su propisane ICFRA međunarodnim standardom (vidi pravila);
-Mete su printane na velikom papiru iz razloga da se strijelci upucaju na meti, a ne uništavajući
strelište (pucajuć po betonskim i inim markerima);
-Promjer 10-tke na R35 meti identičan je promjeru V-Bull na F300 meti (35mm);
-Maksimalan broj bodova (75) na 300m otpucao je samo jedan strijelac (nažalost i u prkos jasno brifiranim
zahtjevima za ocjenjivanje, neznamo koliko je otpucao V-Bullova-max bi bilo 75.15);
-Maksimalan broj bodova na 600m nije otpucan;
Mete možda jesu velike (doduše ne kao slon), ali iz vrlo valjanog razloga.
Niti R35, a pogotovu F-Class mete nisu niti izdaleka "apsolvirane" kako reče cijenjeni kolega.
Činjenica je da je F-klasa za veliku većinu bila nešto novo i da kao takva možda i nije svakom sjela, ali
to je tako u sportu. Oni kojima se svidjelo naći će načina nastaviti i u budućnosti...
Poštovani strijelci, eto da se osvrnem na ovogodišnji Sniper-kup.
Čitam sve komentare i imam nekoliko sugestija, nadam se da neću biti "opran", hahahahahahaha
Prvo: sve pohvale Wagneru za organizaciju svih dosadašnjih sniper-kupova, no gdje ljudi rade tu ljudi i griješe, da sjedi doma sigurno nebi niti pogriješio. Svi jako dobro znamo kako je ustvari počela priča oko sniper-kupova u Hrvatskoj. Da nije bilo nekoliko entuziasta prije par godina možda niti dan danas nebi bilo nikakvih sniper-kupova u HR. Stavimo ruku na srce i priznajmo da je sve "počelo" na Grobniku u organizaciji HČZ- PGŽ. Stoga Rajko
i samo tako nastavi, svake godine će biti bolje.
Drugo: šta se tiće F klase, drago mi je da se pokrenulo nešto šta je u svijetu priznato kao šta je priznat i ISSF sa "klasičnim" streljaštvom i IPSC sa "instiktivnim" streljaštvom. Mete za F klasu: hahahahahahahahahahahahahahahaha prevelike????????
Pa da su prevelike onda bi svi koji su pucali bili na prvom mjestu, ili bi svi pucali 75 a broj "muševa" ili bull-eva bi presudio, no kako to da je onda samo jedan strijelac uspio pogoditi 75?????????????????
Treće: šta se meta i ocjenjivanja tiće, slažem se da se nakom 3 dana nitko nemože javiti kako je oštećen za broj krugova ALI, nemože se desiti da se mete nakon ocjenjivanja "bace" u šator i da strijelci kao štakori prebiru po metama i uzimaju šta im se želi. U mojoj dugogodišnjoj streljačkoj karijeri mogu reći da sve pogreške koje se dogode nisu sigurno namjerne nego jednostavno previd suca koji ocjenjuje puuuuuuuuuuuuuuuno meta, ali zato se mete drže u sudačkoj sobi sve do kraja takmićenja i neće se desiti da strijelac nemože pronaći svoju metu. Ove godine meta za 600m u VII grupi nitko nije mogao pronaći, "nestale" su u trenu. Znam da se u klasičnom streljaštvu prilikom prigovora na ocjenu mete plača da bi strijelac mogao vidjeti svoju metu, i ukoliko je opravdan prigovor pare se vračaju, ukoliko nije ostaje organizatoru. Sugestija za sljedeću godinu. I da, vidimo se u Osijeku gdje se puca na R-35, i nadam se da uz današnju tehniku neće biti bar 3-5 prvaka. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
NE PUCA OPTIKA NEGO STRIJELAC

Čitam sve komentare i imam nekoliko sugestija, nadam se da neću biti "opran", hahahahahahaha
Prvo: sve pohvale Wagneru za organizaciju svih dosadašnjih sniper-kupova, no gdje ljudi rade tu ljudi i griješe, da sjedi doma sigurno nebi niti pogriješio. Svi jako dobro znamo kako je ustvari počela priča oko sniper-kupova u Hrvatskoj. Da nije bilo nekoliko entuziasta prije par godina možda niti dan danas nebi bilo nikakvih sniper-kupova u HR. Stavimo ruku na srce i priznajmo da je sve "počelo" na Grobniku u organizaciji HČZ- PGŽ. Stoga Rajko
Drugo: šta se tiće F klase, drago mi je da se pokrenulo nešto šta je u svijetu priznato kao šta je priznat i ISSF sa "klasičnim" streljaštvom i IPSC sa "instiktivnim" streljaštvom. Mete za F klasu: hahahahahahahahahahahahahahahaha prevelike????????
Pa da su prevelike onda bi svi koji su pucali bili na prvom mjestu, ili bi svi pucali 75 a broj "muševa" ili bull-eva bi presudio, no kako to da je onda samo jedan strijelac uspio pogoditi 75?????????????????
Treće: šta se meta i ocjenjivanja tiće, slažem se da se nakom 3 dana nitko nemože javiti kako je oštećen za broj krugova ALI, nemože se desiti da se mete nakon ocjenjivanja "bace" u šator i da strijelci kao štakori prebiru po metama i uzimaju šta im se želi. U mojoj dugogodišnjoj streljačkoj karijeri mogu reći da sve pogreške koje se dogode nisu sigurno namjerne nego jednostavno previd suca koji ocjenjuje puuuuuuuuuuuuuuuno meta, ali zato se mete drže u sudačkoj sobi sve do kraja takmićenja i neće se desiti da strijelac nemože pronaći svoju metu. Ove godine meta za 600m u VII grupi nitko nije mogao pronaći, "nestale" su u trenu. Znam da se u klasičnom streljaštvu prilikom prigovora na ocjenu mete plača da bi strijelac mogao vidjeti svoju metu, i ukoliko je opravdan prigovor pare se vračaju, ukoliko nije ostaje organizatoru. Sugestija za sljedeću godinu. I da, vidimo se u Osijeku gdje se puca na R-35, i nadam se da uz današnju tehniku neće biti bar 3-5 prvaka. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
NE PUCA OPTIKA NEGO STRIJELAC
Moj rezultat je totalna "pusiona", kao prvo nisam neki "majstor streljastva" a kao drugo pucao sam na "coravo" na 300 i na 600m, spottera nisam imao tako da sam prakticki samo trosio municiju bez veze, sreca je samo da sam u Subotu zapisao klikove na optici pa sam barem imao sve metke u meti.Nike wrote:Lex,lex-lutor wrote: F-classa je fora ali meta je prevelika za mogucnosti danasnje tehnike... Mil-open i MIl-TR na 300-600m sa R35 traze puno vise od takmicara...
(bez uvrede) koliki si rezultat napravio na tim "prevelikim" metama?
Btw, pitanje postavljam svima kojima su mete prevelike.
Nemoguće je Nemoguće