Prodajem optiku Tasco
Prodajem optiku Tasco
Tasco 6-24x50 Rangefinder illuminated Reticle Red/Green Scope
Features:
Nitrogen filled
Matte Black finish
Waterproof/Fogproof/Shockproof
Windage and elevation adjustments
1/4-MOA 'click' @100
Fully multicoated lenses for unsurpassed light transmission/contrast
Illuminated TMR (Tactical Milling Reticle) reticle (5 Green brightness level) (5 Red brightness level)
Included 20mm Weaver high mounts
Specificaton:
0 to 5 intensity RED & GREEN
Actual Magnification: 6x to 24x
Objective Diameter: 50mm
Eyepiece Diameter(in): 30mm
Length 390mm
Weight: 650 g.
cijena 800 kuna ili zamjena za razno...
Features:
Nitrogen filled
Matte Black finish
Waterproof/Fogproof/Shockproof
Windage and elevation adjustments
1/4-MOA 'click' @100
Fully multicoated lenses for unsurpassed light transmission/contrast
Illuminated TMR (Tactical Milling Reticle) reticle (5 Green brightness level) (5 Red brightness level)
Included 20mm Weaver high mounts
Specificaton:
0 to 5 intensity RED & GREEN
Actual Magnification: 6x to 24x
Objective Diameter: 50mm
Eyepiece Diameter(in): 30mm
Length 390mm
Weight: 650 g.
cijena 800 kuna ili zamjena za razno...
----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Prodajem optiku Tasco
jel to ovakva?
http://cgi.ebay.co.uk/Tasco-6-24x50-Ran ... 6003r22217
http://cgi.ebay.co.uk/Tasco-6-24x50-Ran ... 6003r22217
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Tasco je nekada bila dobra optika, kakva je danas neznam.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Ništa više nije kao što je nekada bilo.
Interesantno, to se čuje od svake generacije?
Interesantno, to se čuje od svake generacije?
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
kaj ste me svi napali,kod mene je bila na papovki i sve je bilo ok.A ne izgleda kao da je končanica od žice nego mislim da je jetkana u staklu.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

koliko je metaka ispucala ta papovka dok je optika bila na njoj?
možda 30-40.Nije baš puno.
Ali zaboravite,prodano.Došao je čovjek malo prije i ostavio 700 kuna.
Ali zaboravite,prodano.Došao je čovjek malo prije i ostavio 700 kuna.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

kad neznaju cijeniti kvalitetu, strpljenja samo, budes ju vec prodao! Cim se netko bude raspitivao za kvalitetnu zracnu pusku, nije to kruh i mlijeko da se kupuje svaki dan, a zasto ju uostalom prodajes? Sto nemas vise namjeru pucati?
Zagreb-jankomir (kineski zid d.o.o.) u prodaji "Tasco" optike. Cijena napr. 3-9x40 sa osvjetljenom končanicom=220Kn???
Ukratko imaš optike od 50,00 -300 kunića.
mislim da nije vrijedno truda oko montaže, jer je pitanje koliko će hitaca izdržati. Za luft gevere je OK. Ja sam kupio 5 kom i super. O kvaliteti da ne govorim, jer naprimjer sa osvjetljenom končanicom nije ugašena na "0" nego na "1" pa treba raskopati prekidač i ponovno složiti i takve gluposti.
Ali stara narodna veli KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE.
Ukratko imaš optike od 50,00 -300 kunića.
mislim da nije vrijedno truda oko montaže, jer je pitanje koliko će hitaca izdržati. Za luft gevere je OK. Ja sam kupio 5 kom i super. O kvaliteti da ne govorim, jer naprimjer sa osvjetljenom končanicom nije ugašena na "0" nego na "1" pa treba raskopati prekidač i ponovno složiti i takve gluposti.
Ali stara narodna veli KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- Knife_maniac
- Satnik

Eto ja sam uzeo tu od 3-9 x 40 sa osvjetljenjem i montirao je na zracnu i jos drzi.
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
Kako mislis to da je za zracne puske ok?BOXI wrote:...jer je pitanje koliko će hitaca izdržati. Za luft gevere je OK.
Jerbo, prije ce ti jedna Hatsanica rastepsti optiku, nego neka MK puska.
Ja sam kupio nekoliko komada i testirao na nekoliko zračnih pušaka (neke možeš viditi u galeriji) i sasvim je OK.Kako mislis to da je za zracne puske ok?
Jerbo, prije ce ti jedna Hatsanica rastepsti optiku, nego neka MK puska.
Neznam koliko jače trza Hatsanica od Krall magnum ili Diana 52 ili gamo hunter 1250 ali na njima je zasad sve OK.
Ponukani super jeftinom optikom nekoliko mojih kolega lovaca (jer su vidjeli da ih ja imam montirana MK) su iste kupili i montirali na 8x57, 3006 i ine inačice lovačkih karabina.
Rezultat nakon "upucavanja" od 20-tak metaka je bio ili curenje končanice ili neprestano bježanje tako da se nije dala upucati.
Inače ukoliko bude još lijepog vremena a poslovne obaveze to dopuste pokušat ću (uz nečiju pomoć...ako se tko javi) napraviti usporedbu 15-tak modela pušaka sa nekoliko vrsta streljiva koji su zastupljeni na našem tržištu kako bi imali nekakve info iz "prve ruke" i olakšali izbor oko kupnje novog oružja
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

BOXI ja sam za samo mislim da nam je udaljenost problem...
Nije problem udaljenost ako priredis bukvu za gadjanje, ogrijev..., bukovace za klopu... 
Što se tiče bukve, bukovača za klopu i ostalog.
Može kod mene doma....dvorište dužine cca 100 metara (prostora koliko hoćeš)....u dvorištu klet nalik na starinsku konobu sa cca 300-tinjak butelja i nekoliko stotina litara mlade domaće graševine -berba Kutjevo (ako treba kupit ću koju žuju i malo soka) a što se tiče klope može po izboru srneći gulaš, kotlovina, roštilj. Odgovara svaki vikend osim ovog 15-16.11 zbog najavljenih gostiju (nešto se slavi osim Martinja).
Ajde čekam najave.....treba samo dobra volja za doći i da eventualno ponesete i neku svoju pljucu (air gan) koju ja nemam u kolekciji.......i TO JE TO !!!!
Može kod mene doma....dvorište dužine cca 100 metara (prostora koliko hoćeš)....u dvorištu klet nalik na starinsku konobu sa cca 300-tinjak butelja i nekoliko stotina litara mlade domaće graševine -berba Kutjevo (ako treba kupit ću koju žuju i malo soka) a što se tiče klope može po izboru srneći gulaš, kotlovina, roštilj. Odgovara svaki vikend osim ovog 15-16.11 zbog najavljenih gostiju (nešto se slavi osim Martinja).
Ajde čekam najave.....treba samo dobra volja za doći i da eventualno ponesete i neku svoju pljucu (air gan) koju ja nemam u kolekciji.......i TO JE TO !!!!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

vidis, dobra ti je ideja... ja bi doteglio svoju HW80 =) i razne vrste streljiva
samo imas toliko pusaka da bi trebali testirati cijeli dan... =) morao bi ostati preko vikenda =)
P.S. karton pago kruske samo za mene =) hehehehe
samo imas toliko pusaka da bi trebali testirati cijeli dan... =) morao bi ostati preko vikenda =)
P.S. karton pago kruske samo za mene =) hehehehe
- Knife_maniac
- Satnik

Boxi kaze:Mike_Torello wrote:P.S. karton pago kruske samo za mene =) hehehehe
A ti bi karton paga ? Nikad cov'ka od tebestarinsku konobu sa cca 300-tinjak butelja i nekoliko stotina litara mlade domaće graševine
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/