kombinirka
kombinirka
poštovani
lijepo bih vas molio ako mi netko može pomoći u vezi kupovine kombinirane puške brno 502.10 u kalibru 12/70 ,30.06.
Da li ima netko kakvo iskustvo i kakova je kvaliteta tog modela?
Unaprijed hvala,Mario.
lijepo bih vas molio ako mi netko može pomoći u vezi kupovine kombinirane puške brno 502.10 u kalibru 12/70 ,30.06.
Da li ima netko kakvo iskustvo i kakova je kvaliteta tog modela?
Unaprijed hvala,Mario.
Re: kombinirka
Prvo se predstavi ,pa cemo daljepudid wrote:Zar nitko????????????????????????????????????????
Ma predstavio bih se ja ali neznam kud da to stavim.
Ako može ovako ja sam Mario iz KA inače mladi lovac koji bi rado kupio pušku koja bi služila za lov sve divljači buduči da se kod nas u lovu puca divlja svinja,lisica,zec i šljuka.
Karabin bih koristio isključivo za čeku pa mislim da bi mi kombinirka bila najbokja za skupni lov.
Hvala,Mario.
Ako može ovako ja sam Mario iz KA inače mladi lovac koji bi rado kupio pušku koja bi služila za lov sve divljači buduči da se kod nas u lovu puca divlja svinja,lisica,zec i šljuka.
Karabin bih koristio isključivo za čeku pa mislim da bi mi kombinirka bila najbokja za skupni lov.
Hvala,Mario.
Tako je vec bolje.
Sa cz brno kombinirkom ne mozes pogrijesiti. Kvalitetna i precizna puskica, lagana,kratka,...
Dosta mojih kolega je ima al u 7x57R i 12/70
Sa cz brno kombinirkom ne mozes pogrijesiti. Kvalitetna i precizna puskica, lagana,kratka,...
Dosta mojih kolega je ima al u 7x57R i 12/70
Tu pušku u kal. 12/7x65 R i rezervnim cijevima 12/12 i miran si za apsolutno sve. Ili kakav polovan komplet ako ti je ovo skupo. Nema greške sa tom puškom,ako je rabljena onda Tatra ili Brno super.