Kako ovo objasniti?
-
smokejumper74
- Pozornik

Re: Kako ovo objasniti?
nisam strucnjak ali dali bi moglo biti da se pucano sa nekim subsonic streljivom ?
smokejumper74 wrote:nisam strucnjak ali dali bi moglo biti da se pucano sa nekim subsonic streljivom ?
To ne mjenja cudnost,to sto je neki metak subsonic na znaci da je bas diabola nego samo da je sporiji od 340 m/s. Npr svaki 45 ACP ili 38 Special metak neke normalne laboracije je subsonic.
Jesi li još živ?dejandlesk wrote:Na vreću za zelje sam i mislio. Javim rezultate kad probam. Ako ništa ne javim, znači da je nešto opako pošlo po zlu.
- technotronic
- Stožerni Narednik

hahahaaamrki5 wrote:Jesi li još živ?dejandlesk wrote:Na vreću za zelje sam i mislio. Javim rezultate kad probam. Ako ništa ne javim, znači da je nešto opako pošlo po zlu.
Pa nije baš smiješno, rekao je da ako se ne javi neštoje opako pošlo po zlu, u novinama nisam nigdje vidio naslovnicu "Pucao u led pa mu se zrno odbilo u glavu" ali sam svejedno zabrinut što se ne javlja.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Pošlo je jebeno po zlu! Jedva sam izvukao živu glavu! Do pucnjave nije ni došlo. Kad sam napunio vreću vodom, jedva sam je ugurao u zamrzivač, no uspio sam je pri tome probušiti, pa je cca 25-30 litara vode isteklo. Sve je bilo dobro dok babe nisu skužile šta sam napravio.
Nema spasa, čekam zimu, da mogu vani smrzavati vodu.
Nema spasa, čekam zimu, da mogu vani smrzavati vodu.