Zahvala
Zahvala
Uz razumijevanje voditelja streljane g. Rajka Samueli Kačića i gostoprimstvo strijelaca riječke streljane na Drenovi mala ekipa iz karlovačkog kluba " Bastion " u nedjelju 08.03.'15. održala je trening što crnobarutnim što ostalim oružjem.
Naime , na streljani u Karlovcu već mjesecima se ne smije pucati velikim kalibrom, a u zadnje vrijeme ni malim.
Ovdje u Rijeci imali smo odlične uvjete uz kvalitetno druženje s kolegama. Posebna hvala g. Mazzarolli na strpljenju.
Ispred crnobarutne sekcije kluba i ostalih članova zahvaljujem se voditelju streljane i strijelcima na gostoprimstvu.
Naime , na streljani u Karlovcu već mjesecima se ne smije pucati velikim kalibrom, a u zadnje vrijeme ni malim.
Ovdje u Rijeci imali smo odlične uvjete uz kvalitetno druženje s kolegama. Posebna hvala g. Mazzarolli na strpljenju.
Ispred crnobarutne sekcije kluba i ostalih članova zahvaljujem se voditelju streljane i strijelcima na gostoprimstvu.
Re: Zahvala
Ne znam zasto,al cijev,skrivac plamena i povratnik plinova mi ne lici na m76. Al kako ti kazesTuareg wrote:U rukama našeg tajnika ipak je M 76
Re: Zahvala
sad sam ja na redu da se jako zahvalim riječkim kolegama na gostoprimstvu i ove nedjelje jer pored dve karlovačke streljane, mi moramo it gnjavit dobre ljude u rijeci. nemojte nam kaj zamerit, velika vam fala!