Hoce li i njima oduzeti oruzje do zavrsetka procesa..
Hoce li i njima oduzeti oruzje do zavrsetka procesa..
http://www.vecernji.hr/hrvatska/duro-gl ... lja-995328
Mislim da je ovo dobra prilika da nasi pravnici ( saveza, klubova itd) biljeze razvoj dogadjaja....jer to u pravilu pocinje sa "narusavanjem reda i mira"....ako njima ne oduzmu oruzje onda to znaci da ubuduce nece moci i nikom od strijelaca i lovaca...
...da da...kako da ne....posto kod nas ima JEDANKIH i JEDNAKIJIH pred zakonom...
Mislim da je ovo dobra prilika da nasi pravnici ( saveza, klubova itd) biljeze razvoj dogadjaja....jer to u pravilu pocinje sa "narusavanjem reda i mira"....ako njima ne oduzmu oruzje onda to znaci da ubuduce nece moci i nikom od strijelaca i lovaca...
...da da...kako da ne....posto kod nas ima JEDANKIH i JEDNAKIJIH pred zakonom...
Nemoguće je Nemoguće
Re: Hoce li i njima oduzeti oruzje do zavrsetka procesa..
Nisam nikad čuo da se zbog JRMa oduzimalo oružje.
Reci mi da se salis ?sjekira wrote:Nisam nikad čuo da se zbog JRMa oduzimalo oružje.
Mi imamo dvojicu kolega koji su radi RJM ostali bez oruzja prije dvije godine, oruzje im je oduzeto, tj. morali su ga prodati, proces jos uvijek traje i 99% sanse je da nisu uopce krivi za RJM..
Nemoguće je Nemoguće
tebalo im je 4 mjeseca za im napišu prijave....oružje buju zeli valjda za 20 godina