KOVACEVO - Streljana za 2000m u HR
KOVACEVO - Streljana za 2000m u HR
Dakle, kao sto je netko vec spomenuo puno se prica i predobro je da bi bilo istina, no ili je meni nesto promaklo ili se u ovdje jos jednom porvrdjuju nepisana pravila u HR, koje glasi da STRUKU nitko nista ne pita....????
http://www.fiuman.hr/priprema-se-najbol ... lu-europe/
Galerija likova koja se foli fotkati za medije ne sadrzava bas nikoga tko nesto zna o streljastvu ????
Galerija likova koja se foli fotkati za medije ne sadrzava bas nikoga tko nesto zna o streljastvu ????
Nemoguće je Nemoguće
Re: KOVACEVO - Streljana za 2000m u HR
A koga bi ti Lex tija vidit od struke - one zatupance iz HSS-a sa njiovinlex-lutor wrote:Dakle, kao sto je netko vec spomenuo puno se prica i predobro je da bi bilo istina, no ili je meni nesto promaklo ili se u ovdje jos jednom porvrdjuju nepisana pravila u HR, koje glasi da STRUKU nitko nista ne pita....????
zračnicama??
Ja vidin Hrvatsku mornaricu i vojsku skupa na Kovačevu - i to me veseli!!
"Nitko neće razoružati Hrvatskog vojaka u njegovoj Hrvatskoj Domovini" General Markać
- Vucibatina
- Pozornik

Ustvari, struka je bila konzultirana u fazi izrade investicijskog projekta, idejne studije i tako dalje i tome slično. Ima ih ovdje koji bi mogli o tome iscrpnije.
Mnogo je veći problem u tome što je projekt u ovoj zemlji i ovome vremenu potpuno nerealan.
Mislim da je planirana visina ulaganja 16 milijuna EUR, nekako te novce ne vidim. Ni sada, ni u doglednoj budućnosti.
A i cijene usluga su planirane prilično zanimljivo. Koliko se sjećam, najam linije za 2.000 metara je bio procijenjen na 100 EUR/sat.
Dobro, čuda se događaju. Ali ne baš često.
Mnogo je veći problem u tome što je projekt u ovoj zemlji i ovome vremenu potpuno nerealan.
Mislim da je planirana visina ulaganja 16 milijuna EUR, nekako te novce ne vidim. Ni sada, ni u doglednoj budućnosti.
A i cijene usluga su planirane prilično zanimljivo. Koliko se sjećam, najam linije za 2.000 metara je bio procijenjen na 100 EUR/sat.
Upravo o tome se radi, nekada je glavna fora prie izbora bila gradnja tunela, cesta i zeljeznica no sada je ekipa malo prosirila djelovanje...Koja je razlika u najmu linije na 50m i na 2000m ....vjerovanto moras biti SDP-c da vidis tu razliku jer normalan covjek je ne vidi....Vucibatina wrote:Ustvari, struka je bila konzultirana u fazi izrade investicijskog projekta, idejne studije i tako dalje i tome slično. Ima ih ovdje koji bi mogli o tome iscrpnije.
Nemoguće je Nemoguće
- Vucibatina
- Pozornik

Svi spominju samo dalekometno, popis želja je ustvari mnogo duži.
U planu su dvorana za udaljenosti 10 - 50 metara, streljana za udaljenosti 100 - 2.000 metara, streljane za trap i skeet, streljane za crni barut, streljane za streličarstvo i streljane za IPSC...
Ima tu i gomila pratećih sadržaja, da sad ne nabrajam.
Bilo bi svarno lijepo da se takvo nešto izgradi kraj Rijeke, ali (iz već navedenih razloga) mislim da ćemo se i za rupu za kamen temeljac debelo načekati.
U planu su dvorana za udaljenosti 10 - 50 metara, streljana za udaljenosti 100 - 2.000 metara, streljane za trap i skeet, streljane za crni barut, streljane za streličarstvo i streljane za IPSC...
Ima tu i gomila pratećih sadržaja, da sad ne nabrajam.
Bilo bi svarno lijepo da se takvo nešto izgradi kraj Rijeke, ali (iz već navedenih razloga) mislim da ćemo se i za rupu za kamen temeljac debelo načekati.
Hahahhah dobra....Vucibatina wrote:...... mislim da ćemo se i za rupu za kamen temeljac debelo načekati.
Mi u Istri jos uvijek cekamo da se probije zeljeznicki tunel za koji je jos Franjo stavio kamen temeljac !!!
Nemoguće je Nemoguće
" Na kraju tunela uvik je svitlo ", zato ti SDP-ovci neće napraviti tunel!lex-lutor wrote:
Mi u Istri jos uvijek cekamo da se probije zeljeznicki tunel za koji je jos Franjo stavio kamen temeljac !!!
Draže in je da živite u crvenom sumraku!
"Nitko neće razoružati Hrvatskog vojaka u njegovoj Hrvatskoj Domovini" General Markać
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Kad vidite svjetlo na kraju tunela..... možebitno ste umrli, možda dolazi vlak, a možda je to stvarno izlazak iz tunela.
More biti sve samo nek nije crveno.