Streljački klub Parabellum Sisak - novi član
Streljački klub Parabellum Sisak - novi član
Pozdrav svima nakon dugo izbivanja sa foruma
Postao sam novi član u naslovu navedenog kluba. Zanima me dali ima netko sa foruma da je već član ili je bio i kakva su vaša iskustva sa klubom. Znači bio sam neki dan, otpucao stotinjak metaka iz čz 75...streljana kao streljana mi je ok..klasika...ali me zanima više...natjecanja..termini..naoružanje itd..ukratko sve vezano za klub i njegove aktivnosti. Plan za dalje mi je jedan trening tjedno sa cca pedesetak metaka..dali sam na pravom mjestu za taj režim rada...
hvala unaprijed..
Postao sam novi član u naslovu navedenog kluba. Zanima me dali ima netko sa foruma da je već član ili je bio i kakva su vaša iskustva sa klubom. Znači bio sam neki dan, otpucao stotinjak metaka iz čz 75...streljana kao streljana mi je ok..klasika...ali me zanima više...natjecanja..termini..naoružanje itd..ukratko sve vezano za klub i njegove aktivnosti. Plan za dalje mi je jedan trening tjedno sa cca pedesetak metaka..dali sam na pravom mjestu za taj režim rada...
Re: Streljački klub Parabellum Sisak - novi član
Poštovani gosp Siniša !
U vezi vašeg posta za SK Parabellum Sisak mogu vam reći slijedeće :
-osoblje izuzetno susretljivo
- nabavka streljiva po cijeni kluba ,veliki plus (ako znamo da je u trgovini u Sisku oko 2,50 kn kom )
-dostupnost meta i naljepnica isto OK, što znači pristojno bavljenje tim sportom ili hobijem
Nije mi cilj uljepšavati neke stvari jer sam i sam bio nekada član toga kluba a sada odem tek povremeno koliko to dopuštaju vrijeme
ali i drugi faktori a svi znamo koji su to
Jedina zamjerka mi je bila što klub nije imao točno definirano tzv radno vrijeme, odnosno svaki termin se mora dogovoriti pa mi to izgleda malo neozbiljno ako je neki klub u pitanju
ali se sve uvijek može i da popraviti
Stoga sretno !
U vezi vašeg posta za SK Parabellum Sisak mogu vam reći slijedeće :
-osoblje izuzetno susretljivo
- nabavka streljiva po cijeni kluba ,veliki plus (ako znamo da je u trgovini u Sisku oko 2,50 kn kom )
-dostupnost meta i naljepnica isto OK, što znači pristojno bavljenje tim sportom ili hobijem
Nije mi cilj uljepšavati neke stvari jer sam i sam bio nekada član toga kluba a sada odem tek povremeno koliko to dopuštaju vrijeme
ali i drugi faktori a svi znamo koji su to
Jedina zamjerka mi je bila što klub nije imao točno definirano tzv radno vrijeme, odnosno svaki termin se mora dogovoriti pa mi to izgleda malo neozbiljno ako je neki klub u pitanju
ali se sve uvijek može i da popraviti
Stoga sretno !
Prijatelju hvala vam za informacije...bas to sto su termini po dogovoru mi odgovara jer radim u Petrinji u vojsci i odgovara mi samo poslije 4 sata..tako da mi je u biti to sto nema radnog vremena i prednost...ljudi se cine ok na prvu..ali drago mi je da ste vi to i potvrdili jer mi je to dosta bitno zbog samog mog posla i ogranicenog vremena 
Neka prijatelju bilo mi je drago ako sam mogao što pomoći pa možda se nekada i susretnemo tamo
Samo da znaš da sam ti zavidan na onih 100 kom (ha ha ha) jer ja počnem brljati već oko 30 -tog, malo se digne pa padne
kao i sve drugo
Pozdrav !
Samo da znaš da sam ti zavidan na onih 100 kom (ha ha ha) jer ja počnem brljati već oko 30 -tog, malo se digne pa padne
kao i sve drugo
Pozdrav !
Nadam se da hocemo..ma joj stari povuklo me..da sam imao vise vremena, a i novaca dalo bi se jos ostat..