Slavia 631
Moderator: karabalic
Slavia 631
Vidim na njuškalu da ima dosta ljudi koji prodaju nabrijane opruge .Da li je netko to probao staviti u svoju pušku?
Kako se to ponaša? Da li ju ištapribliži 634 po brzini?
Kako se to ponaša? Da li ju ištapribliži 634 po brzini?
- Bruno Strat
- Pozornik

Re: Slavia 631
Ne... Isprobao sam i to sa novom originalnom oprugom od 634. Nešto se malo dobije ali i dalje je 634 osjetno jača s tom istom oprugom.
Netko radi što zna a netko zna što radi...
Da bi dobio brzinu 634 moraš zamjeniti klip u njemu je razlika.
Volim crno pa makar i ofarbano.......
- Bruno Strat
- Pozornik

Na 10m je razlika u grupi praktički zanemariva.
Može li se kompletan kit od 634 staviti u 631 bez ikakvih dorada?? Radio sam svašta, ali to nisam. Na jednoj 631 smo skratili klip (više zraka) i stavili oprugu od Gamo hunter-a. Bilo super, nismo imali čime mjeriti brzinu ali je bila osjetno bolja.
- Bruno Strat
- Pozornik

Može, sve paše (također isprobano, ne pričam napamet). Paše i na 630. Ako staviš samo oprugu od 634 u 631 sve radi ali prilikom napinjanja opruga malo struže po klipu (pošto je deblja od originalne u 631).
Ali... Ja to svejedno nebi radio. Isprobao sam čisto iz znatiželje ali se ipak sve vratilo u originalno stanje. Isto tako sam isprobao i oprugu od 631 u 634 i radi odlično a čak mi se čini da je onda 634 i preciznija (kažem da mi se čini jel, kao što sam već rekao, na 10m manje više te dvije puške imaju istu grupaciju).
Ali... Ja to svejedno nebi radio. Isprobao sam čisto iz znatiželje ali se ipak sve vratilo u originalno stanje. Isto tako sam isprobao i oprugu od 631 u 634 i radi odlično a čak mi se čini da je onda 634 i preciznija (kažem da mi se čini jel, kao što sam već rekao, na 10m manje više te dvije puške imaju istu grupaciju).